קרה לכם

קרה לכם

ששכבתם בחדר, בצד המיטה הרגיל שלכם (אצלי זה צד קבוע), הרהרתם במחשבות
, הבטתם לעבר הכרית הבודדה שנמצאת לידכם ודמיינתם
שמישהו/מישהי היה צריך לשכב שם לידכם ולהעביר איתכם עוד ערב סטנדרטי ונחמד בצפיה מול הטלויזיה ואז...
התעוררתם לכם מהמחשבות ואמרתם לעצמכם אוי כמה טוב שלא.... עדיף לישון באלכסון. התפרשתם כך לאורכו של האלכסון ונהניתם מכל רגע של לבד. שכיף לכם שאין מי שיפריע
שטוב לכם עם עצמכם שלא בא לכם לפטפט, לחשוב, להשקיע, לפנק שנעים לכם כרגע רק עם עצמכם. לי זה קרה ולא מעט. אבל כשחושבת על זה שלאחרונה קורה לעיתים קרובות זה די מפחיד משהו לא בסדר איתי? האם נסגרתי לעצמי בתוך הבועה הזו? האם ההרגל הזמני הזה יהפוך קבוע?

יעלילה1

New member
מוזר אני קוראת הרבה על האלכסון

אולי זה בגלל שעדיין טרי לי, אבל אני עדיין ישנה בצד הישן שלי במיטה....

יעלילה , ועדיין לא כבשת את הצד השני

גם? קדימה... הסתערי עליו! עכשיו מותר לך אין מישהו שיאמר לך "זוזי מכאן", "חיזרי לצד שלך" נכון שכיף לא נורמאלי?

בילבולה

משהו נחמד עד היום לא ישנתי באלכסון אלא רק בשנת הצהריים והכול בסדר אין לך מה לדאוג לאט לאט יפתח לך

קוקו

אני אסביר מה בדיוק מלחיץ. שתמיד הייתי אדם זוגי. הלבד היה מפחיד אותי. שנים נשארתי כי פחדתי להיות לבד. ועכשיו טוב לי. שומעת פה ושם על גרושים/ות שמתרגלים לזה, הופכים צינים, חסרי רגש, ואיפשהו אנוכיים. לא רוצה להיות שם. רוצה את הביחד...עןד מעט.

זה מלחיץ??

קודם כל את צריכה לומר תודה שאת לא רצה ל"זוגיות" רק על מנת לא להיות לבד או מכל סיבה מטומטמת אחרת ועכשיו זה הזמן שלך עם עצמך. שזה אומר אתם כבר שניים אז זה לא לבד להכיר ללמוד את עצמך ואולי גם להשלים...ורק אז כשתדעי לאן פנייך מועדות ואולי גם תדעי מי תרצי שיהיה לידך בדרך הזו רק אז תתחילי לחפש אותו אבל ממה שאת מתארת את כמעט נורמלית כמו קוקו

אופס הצחוק הזו ../images/Emo9.gif

התגובה כמובן מבילבולה. עכשיו אתם יודעים.

למעלה