קרה לכם ש......

Shongi

New member
קרה לכם ש......

הייתי בראיון בחברה גדולה ומוכרת לתפקיד נחשק, הראיון הראשון היה טוב, אחרי שבועיים הגיע זימון לראיון שני, אחרי עוד שבועיים היה ראיון שני מוצלח, אחרי שבועיים נוספים של שקט פניתי לבחורה שזימנה אותי (פקידה בתחום) והיא אמרה שתבדוק ותחזור אלי, היא לא חזרה, אחרי עוד 10 ימים הגיע מכתב תודה אבל..... אין לנו מה להציע לך. ואחרי עוד שבועיים מיום קבלת המכתב אני מקבל טלפון - ככה פתאם באמצע החיים, שהם מעוניינים לזמן אותי לראיון אחרון בכ"א בנוגע לתפקיד. מה בדיוק קרה פה??? נשמע לכם הגיוני או שעוד לא התעוררתי??

galgal21

New member
יש לי הסבר פשוט

הם ניסו לחפש מישהו אחר לכן משכו אותך בהתחלה לפרק זמן מסוים. אחר כך מצאו אדם כזה ולכן נתנו לך תשובה שלילית. אבל כנראה אותו אדם פתאום החליט לא ללכת אילהם או שקבל הצעה טובה יותר ממקום אחר לכן פנו אילך שנית. לי קרה פעם מקרה דומה.

Optimist2

New member
אכן סביר מאוד

שהם החליטו ללכת על מועמד אחר וזה נפל איתו בשלב של דיוני שכר או דיונים אחרונים לגבי הפרטים הטכניים.

Shongi

New member
לא ממש נותן הרגשה טובה

לדעת שלא הייתי האופציה המועדפת אלה ברירת מחדל!

EyalPolo16V

New member
גם ייתכן שהיית OVERQUALIFIED

לתפקיד ולכן מוקמת בעדיפות נמוכה , כי חברות מפחדות שאנשים OVERQUALIFIED ישתעממו מהר ויעזבו. קרה לי כבר .

Shongi

New member
תודה ../images/Emo45.gif

זה כבר נשמע יותר טוב!! בכל מקרה אני מקווה שאחרי הראיון הזה תגיע כבר ההצעה המיוחלת.

Optimist2

New member
עזוב אותך מהרגשה טובה

יש לך הזדמנות להוכיח את עצמך ולהכנס לשוק העבודה, מה זה משנה שהיית מועמד ב' ולא א'? אולי בכלל העדיפו אותו כי הוא הסכים לשכר נמוך יותר או שהיו שם שיקולים אחרים לא בהכרח רלוונטים לידע המקצועי שגרמו להם להעדיף אותו.

למעלה