קרה לכם פעם?

Vitellia

New member
קרה לכם פעם?

שלום. רציתי לחלוק עמכם רגשות קשים. אחרי שעזבתי עבודה יציבה, בן זוג ואת הקן חמים שבו גרנו, ואחרי שההורים שלי הודיעו שגם הם נפרדים- הגיע רגע השבירה שלי. התקפי פאניקה,מתח,ייסורים נפשיים- כך זה נמשך כמה חודשים. לצערי שעה בשבוע על ספת הפסיכולוג לא יכולה להכיל את כל הכאב הזה.וגם את הלבד שמלווה את התתמודדות עם הפחדים והחיים שלי כעת. לו רק היה בי הביטחון שאחרי כל זה אני לא אשתגע....אחרי כ"כ הרבה כאב ובדידות אני אתחזק ולא אשבר.... ואולי כבר עכשיו אני מעורערת נפשית- בגלל שאני חווה התקפות פאניקה?

יקירתי ../images/Emo24.gif

חווית כל כך הרבה אירועים לא נעימים וקשים: עזבת עבודה יציבה, חווית פרידה שלך עם בן זוג ומעבר לבית אחר, וחווית פרידה של ההורים- זה הרבה לעבור בבודדים וברור שזה קשה לעבור את הכל ביחד, וחוויות שכאלו משפיעות על גופנו ומכאן ההסבר להתקפי הפאניקה ולמתח הזה. אני חושבת שזה מעולה שאת הולכת לייעוץ פסיכולוגי, כי מניסיון זה מאוד תורם להוריד מהלב, לספר, להתייעץ, לקבל הדרכה, ואני חושבת שזה יעשה לך בהחלט טוב. את תראי שהכל יהיה בסדר, לאט לאט הדברים יסתדרו וההסתכלות על החיים תהיה שונה- ובנתיים תדבקי בחברים שיש לך, במשפחה שלמרות שהתרפקה עדיין הם המשפחה שלך ויהיו שם בשבילו וגם את מוזמנת תמיד לשתף, להתעודד, לעודד ולקבל תמיכה פה בפורום שלנו.

magenta73

New member
תשמעי

את עברת שינויים קשים בזמן מאוד קצר. לגבי התקפי הפאניקה, זה תלוי כמה יש לך, כלומר כל כמה זמן ולכמה זמן. אם את נפגשת עם פסיכולוג, הוא מן הסתם יכול לייעץ לך אם ללכת לפסיכיאטר ולקבל כדורים, לפחות לזמן הקרוב, לרוב שאני לא ממליצה, כי כדורים מפתחים תלות, מעבר לכל תופעות הלוואי. תמיד חשבתי, שברגע שבן אדם פוחד להשתגע, הוא לא משוגע. כי אדם "משוגע" לא מודע לזה שהוא לא בסדר... לכן, את בסדר. את פשוט עוברת תקופה לא קלה. היתתי מציעה לך ללכת לתרפיה. יוגה, רייקי, ציור אם זה עוזר לך, הרבה לים. פשוט למצוא דברים שמרגיעים אותך ולתת לעצמך מנוח.

Vitellia

New member
../images/Emo141.gifתודה על התמיכה והחיזוקים

עודדן אותי מאוד, ולו רק בכך שגרמתם לי להבין שלגיטימי להרגיש כך. ולגיטימי לפחד.

למעלה