קרה לכם פעם..?

BaBy BoY14

New member
קרה לכם פעם..?

קרה לכם פעם שהכרתם מישהי ומבחינת התאמה הרגשתם שהכל 100% ושזה חייב להצליח.. שהיא הייתה הטיפוס שחיפשתם כל הזמן.. שקטה כזו..אוהבת מוזיקה שאתם אוהבים..אוהבת לעשות מה שאתם עושים.. משהי נחמדה..שלא אוהבת להיות מוקפת רעש.. אבל פחדתם להגיד לה את זה..? בגלל שהיא שמעה עליכם שלא מזמן הייתם דלוקים על שתי בנות..ושאתם לא רוצים להרוס ת'קשר שקיים איתה עכשיו..כי אתם חושבים שהוא מצויין במצב הזה...? קרה לכם פעם שחשבתם לחכות קצת ועוד קצת ועוד קצת כדי להגיד לה מה אתם חושבים..? הרגשה מוזרה..

PEACE FOR ALL

New member
הרגשה מוזרה?

נורמאלית לגמרי. שמע, תמיד יש את העניין של "לא להרוס את הקשר", ותמיד יש את העניין של "לחכות קצת". אבל אלו רק תירוצים. אי אפשר בכלל לבנות קשרים אם נפחד להרוס את הישנים. שומדבר לא יזוז מהמקום בצורה כזו. ו.. לחכות קצת? למה בדיוק? תמיד יהיו עוד ועוד דברים שצריך לחכות להם. אנחנו תמיד אומרים "אחרי שזה ייקרה, נעשה את זה". אבל ה"זה" אף פעם לא נגמר. וככה זה נמשך ונמשך. אז מה אומר לך? אם אתה מרגיש שזה זה (למרות שלא כתבת בדיוק מה קורה לך איתה), תעשה עם זה משהו. אל תדחה את זה, כי אתה לא יודע איך הדברים ייתפתחו. ו.. זהו. זה בערך כל מה שהיה לי להגיד. גוד לאק. :)

BaBy BoY14

New member
לא אמרתי שזה אני...

אבל נכוןן זה אני...! אני מחכה קצת..כי אנ'לא יודע זה נראה לי מוקדם מדי.. אולי ביום הולדת שלי אני אשפוך ת'לב.. (עוד 18 יום..) בנתיים אני רק משתדל להתיידד איתה יותר ויותר..אני חשוב שזה מתקדם..

PEACE FOR ALL

New member
איך שנוח לך.

אחרי הכל, זה הקשר שלך. אבל באמת בהצלחה.

sh53

New member
אל תיתן לפחד להוביל אותך בחייך

כי הוא לא יוביל אותך לשום מקום, אלא ישאיר אותך "תקוע" במקום אחד לנצח. קרה לא פעם ולא פעמיים, ומנסיון אני אומרת לך ששווה לנסות ולהתחיל עם הצד השני, ואם נשמע את המילה "לא" - אז באמת שלא קרה כלום, לפחות נדע את האמת ולא נחייה באשליות שאולי זה כן ואולי זה לא, וגם אם נקבל את התשובה "לא" - נקבל את האומץ לפנות לעוד מישהו/מישהי כי נדע שאפשר לחיות אח"כ

BaBy BoY14

New member
תודה..

אני מבטיח לעדכן.. עכשיו אני מדבר איתה..היא ילדה חמודה..מאוד מאוד מקסימה..

sh53

New member
לפעמים מקבלים את התשובה "כן"

וזה מה שחשוב וזה מה שכדאי לזכור

BaBy BoY14

New member
תראי..

בפעם הקודמת שהייתי בטוח שזה יצליח זה נכשל..בגלל זה אנ'לא רוצה לרוץ קדימה..למרות שאני שולח לה רמזים תמיד..

sh53

New member
הפחד שוב מניע אותך וחבל ../images/Emo4.gif

אתה שולח רק רמזים? אולי היא לא מבינה אם הרמזים שלך כי אתה בחור נחמד או כי אתה מנסה להתחיל איתה? אתה לא מתחיל איתה כי בפעם הקודמת היית בטוח שזה יצליח ונכשלת, אז מה? מישהו הבטיח לנו שאם אנו מתחילים עם מישהו/מישהי זה תמיד יצליח? צריך לנסות שוב ושוב עד שנצליח ועד שנקבל את התשובה "כן". במקום זה מה שקורה, אנו ממשיכים לשלוח רמזים, ממשיכים להשקיע, ממשיכים לחיות בתקווה שיום אחד נשמע את המילה "כן", הזמן עובר, עובר ועובר ובסוף מה יקרה? אם נשמע את התשובה "כן" - אז הזמן הצדיק את כל ההשקעה. אם נשמע את התשובה "לא" - נרגיש חבל שלא אמרנו ישר את שיש על ליבנו, במקום לשלוח כל פעם רמז ועוד רמז ועוד רמז, כשבעצם התשובה "לא". אנו מקבלים את ההרגשה שהשקענו המון וזה לשווא.

BaBy BoY14

New member
גם היא זורקת רמזים..

היא רוצה ומתעקשת שאני אצא מחר כדי לראות אותי וככה גם בסילבסטר החלפנו מספרי טלפון.. זה מתקדם בסדר..אני חושב שהיא דיי קלטה ת'רמזים שלי.. (שושי אני מבין אותך לגבי מחיקת ההודעה הקודמת..לא החזרתי מסר כי אנ'לא מצליח..)

sh53

New member
אז תצאו יחד גם מחר

היא גם רוצה לראות אותך, מה יותר כיף מזה?
הזדמנות נפלאה להתקרב עוד קצת ולהעמיק את הקשר ביניכם.

BaBy BoY14

New member
לא נראה לי..

היא גילתה אותייי! היא גילתה שאני ביישן היא אמרה שהיא ת"הרוג" אותי אם אני אתבייש איתה.. אני אשתדל להימנע מהתביישות..המון קשרים ניזוקו לי בגלל שאני ביישן.. אבל זהו מתחילים עידן חדש.. לגבי מחר.. אני קבעתי עם חברים שלי היא עם חברות שלה אני איהיה באיזור שלה אני אישב איתה קצת אבל לא ניצא שנינו..לגבי הסילבסטר...הכל פתוח

אני חושבת ..

אולי אני קצת בוגרת אבל אצלי המונחים של "חברים " או "זוג" לא נקבעים כאשר הבחור מציע חברות לבחורה אלא כאשר הוא והיא מתחילים לצאת ביחד למקומות בילוי, להפגש אחד עם השני בשעות הפנאי (אחד אצל השני בבית ) וכמובן נשיקות וכ"ו.... אני מציעה לך להציע לה לצאת איתך , להפגש אחרי הלימודים ולקדם את היחסים לאט ובטוח , בטוח בשבילך שהיא מתעניינת בך (כל עוד אתם נפגשים והיא לא מסרבת זה אומר שהיא מעוניינת), ובטוח בשבילה שתדע שאתה "בחור של בחורה אחת " . אחרי התקופה שבה תהפכו ל"יוצאים קבוע" בסופו של דבר, אתם תחליטו ביחד על ההגדרה שלכם כ"חברים " .... כהיום , אני מרגישה שאני נמצאת במצב של הידידה שלך , גם לי יש ידיד שיש לו רגשות כלפי ואנחנו מאוד מתאימים ... והבנתי שהוא מעוניין בי היום כשהוא הכניס את הידיים שלי לכיס המעיל שלו והחזיק אותן בפנים וחימם לי את האצבעות בזמן שירד גשם..... אחרי זה הוא הזמין אותי לשוקו ואחרי זה ביטל פגישה עם בחורה רק בשביל לבוא אלי ולאמן אותי (קצת כושר גופני...יש לי מבחן בגרות בהתעמלות ) אבל , הוא קצת הלך לאיבוד ברגשות שלו ואני ממש מצפה שכבר יבין שהוא רוצה אותי . אני לא עושה את הצעד הראשון לא בגלל שאני בחורה ולא נהוג להתחיל עם בנים אלא כי אני יודעת שהוא לא אוהב שמאיצים בו , הכל נעשה בסופו של דבר בדרך שאני רוצה , אבל כאשר הוא בשל לכך... והוא עדין לא .... ואני יודעת שברגעים האלו הוא בטח תוהה לעצמו לגבי... אבל אוףף לא הוא לא עושה עם זה כלום ?!

sh53

New member
אהבתי את מה שסיפרת עליו ../images/Emo13.gif

וזה שהוא קצת הלך לאיבוד עם הרגשות שלו כלפייך, אולי הוא נפגע בעבר והוא זהיר יותר? אולי יש לו דברים כואבים עדיין בלב וקשה לו להתחיל משהו חדש והוא צריך זמן (כתבת שהוא לא אוהב שמאיצים בו), לכן חכי בסבלנות, לאט לאט אבל בטוח.

אוף...

למה הוא פוחד כל כך.... ? בחיים לא אבין בנים ... אולי אתם תוכלו לעזור לי. הוא ממש לא בעד קשרים רציניים עם בחורות , הוא מאוד נהנה מכל הקשרים החדשים אליהם הוא נכנס למצבים המשונים בהם הוא נתקל . מאוד הולך לו עם בנות משום שלאחרונה הוא פשוט נראה מדהים (משקיע בהופעה החיצונית חבל"ז) למה שהוא יוותר על זה בשביל ידידה שהוא מכיר שנתיים ?! (למרות שאנחנו נמשכים אחד לשני) .

sh53

New member
אולי אתם לא כל כך מתאימים?

אולי את מחפשת קשר רציני - להיות עם אחד בלבד, ואילו הוא נהנה מקשרים שמתחדשים אצלו כל X תקופה, הוא נהנה מהחיזורים עצמם ולא מאיכות הקשר?

זה נכון

אבל הכוונה מבחינה של מתאימים הוא שאנחנו מאוד דומים באופי שלנו , שניינו מתעניינים בפסיכולוגיה ושניינו עצלנים ברמות.... שנינו מפונקיפ ואוהבים לפנק... (אחד את השני ... כל הזמן מלטפים אחד את השני ומביאים ממתקים ... סתם בשביל הכיף) לשנינו יש אותו חוט מחשבה ואותן תגובות לגבי דברים , אותו טעם בלבוש ואותה השקפת עולם .... לכן אנחנו ידידים טובים ... רק אולי לא מתאימים להיות מעבר לידידים טובים .. ?

sh53

New member
לא אוכל לומר לך כן או לא

גם לא רוצה להחליט במקומך, כי אני לא רוצה שחברי הפורום יתנו לאחרים להחליט במקומם. זה חלק מתהליך הבגרות שלנו לקבל החלטות, אם אנו טועים - אנו בני אדם וגם מטעויות אנו לומדים וצוברים נסיון. אם הולך לנו, אז אנו יוצאים בהרגשה שזה שווה את הנסיון. אם את מרגישה שהקשר ביניכם משהו משהו ואת חושבת ששווה להתקדם עוד שלב בקשר שלכם, אז לכי על זה בגדול.

למעלה