פעם חבר שלי היה צריך להגיע, הזמן עבר, הסתכלתי בשעון ולא הבנתי מה קורה לו ולמה הוא לא הגיע, בסוף התקשרתי אליו והוא אמר לי שהוא יצא קצת יותר מאוחר ונתקע בפקק. מה קרה? כמה זמן הוא לא התקשר?
שדברתי היה אתמול ב2 אחרי רנדו ומי אז נותק הקשר אני יודעת שהוא נסע עם חבר'ה לים אחרי זה ואני נשארתי בית כי הרגשתי היום ונורא אז החלטתי להשאיר ואני מאוד מקווה שלא קרה לו משהו שלחתי לו כמה הודעות לפלאפון שיתקשר עלי אבל הוא לא יתקשר אני יודעת שיום זה יום שבת והוא בדרך כלל יוצא לטיול ציפים עם אבא שלו אבל עדין שלחתי לו המון הודעות ששיתקשר עלי ואין תושבה מינו אני כבר ממש מתחילה לדאוג לו
זה היה מיקרה עם אחותי.. שהיא יצאה לבלות ע חבר שלה.. אני קמתי בשעה 6 בבוקר והיא לא הייתה בבית, ראיתי את אמא שלי בוכה , כבר חשבתי שמהו איום ונורא קרה לה.. עד שהבנתי שהיא נרדמה אצל חבר שלה,
כשהם ראו סרט.. ואני לא אשכח את הרגע הזה שכבר חשבתי על דברים שאף פעם לא עלו לי בראש......
סוג של פרנוייה. אם אני רבתי עם אמא שלי למשל והיא יצאה לעשות סיבוב באוטו או לחברה, אז התחלתי לדאוג... ולהריץ סרטים בראש. גם פעם שאבא שלי התעכב בחזרה מהעבודה הייתי נכנס לסרטים ודואג. אבל זה היה ממש מזמן.