קרה לכם פעם

וונקי

New member
קרה לכם פעם../images/Emo35.gif

שמרוב שדאגתם למשהו ואותו מי שהו לא יתקשר ולא כלום כבר די הרבה זמן כבר רצו לכם סרטים בראש על מה שקרה לו? אם כן מה עשתם בנדון?

sh53

New member
בהחלט קרה

פעם חבר שלי היה צריך להגיע, הזמן עבר, הסתכלתי בשעון ולא הבנתי מה קורה לו ולמה הוא לא הגיע, בסוף התקשרתי אליו והוא אמר לי שהוא יצא קצת יותר מאוחר ונתקע בפקק. מה קרה? כמה זמן הוא לא התקשר?

וונקי

New member
פעם אחרונה

שדברתי היה אתמול ב2 אחרי רנדו ומי אז נותק הקשר אני יודעת שהוא נסע עם חבר'ה לים אחרי זה ואני נשארתי בית כי הרגשתי היום ונורא אז החלטתי להשאיר ואני מאוד מקווה שלא קרה לו משהו שלחתי לו כמה הודעות לפלאפון שיתקשר עלי אבל הוא לא יתקשר אני יודעת שיום זה יום שבת והוא בדרך כלל יוצא לטיול ציפים עם אבא שלו אבל עדין שלחתי לו המון הודעות ששיתקשר עלי ואין תושבה מינו אני כבר ממש מתחילה לדאוג לו

sh53

New member
לא צריך לדאוג

יכול להיות שהוא שם את הפלאפון רחוק ממנו בבית או שהוא ישן ולא שומע אותו בכלל.

וונקי

New member
בזה את צודקת

אבל בקשתי מינו אתמול ברגע שהוא חוזר שיתקשר עלי והוא לא יתקשר לא שלח הודעה לא כולם וזה ממש לא מתאים לו

וונקי

New member
עכשיו אני כבר לא דואגת

הרגע התקשרתי אליו והתברר לי שהוא עייף מת ולא מרגיש טוב

PiterPenit

New member
כן קרה לי.. ../images/Emo4.gif

זה היה מיקרה עם אחותי.. שהיא יצאה לבלות ע חבר שלה.. אני קמתי בשעה 6 בבוקר והיא לא הייתה בבית, ראיתי את אמא שלי בוכה , כבר חשבתי שמהו איום ונורא קרה לה.. עד שהבנתי שהיא נרדמה אצל חבר שלה,
כשהם ראו סרט.. ואני לא אשכח את הרגע הזה שכבר חשבתי על דברים שאף פעם לא עלו לי בראש......

Psycho E

New member
קרה וקורה לי הרבה פעמים...

סוג של פרנוייה. אם אני רבתי עם אמא שלי למשל והיא יצאה לעשות סיבוב באוטו או לחברה, אז התחלתי לדאוג... ולהריץ סרטים בראש. גם פעם שאבא שלי התעכב בחזרה מהעבודה הייתי נכנס לסרטים ודואג. אבל זה היה ממש מזמן.

למעלה