קרה לכם פעם...

Gizmo16

New member
ואם אין לי ממש חשק לצאת../images/Emo28.gif

מהשפל? ואם אני מכורה לדיכאון? (אני אגיד לך מה עושים אז, מתקשרים לידיד מאוד מיוחד
שמתחיל לצעוק עליי להתגבר על זה ולהפסיק לשנן מנטרות של התאבדות
)

קרה.. המון פעמים

מה שעושים זה פשוט רואים סרטים, שומעים מוזיקה, מבלים ומנסים לשכוח מזה לעט לעט זה עובד.. כשזה המון זמן פשוט את כנראה צריכה טיפה שקט לחזור לעצמך ^-^

Gizmo16

New member
שקט- רעיון נפלא..../images/Emo28.gif

מיד אחרי השלושה חודשים הבאים שכוללים רסיטל בפסנתר, 15 בגרויות בערך ומסיבת סיום...

De-Panther

New member
אממ במצבים כאלה אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פשוט הולך לישון וכשלנו יש טיול שנתי אנחנו נוסעים לאזור שלכם בטיולים השנתיים שלכם אתם נוסעים לתל אביב??

שניש

New member
נכנסת לפורום,../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

ופותחת שרשור "חבקו אותי". זה ממש מעודד ^^
או מתקשרת לאנשים שכיף לי לדבר איתם.(לא תמיד מדובר בחברים קרובים,מישהו שאת יודעת שתמיד יצחיק אותך ויגרום לך לחייך
) *שיעול*תתקשרי אליי*שיעול*

Gizmo16

New member
הבעיה היא...../images/Emo28.gif

שהשרשור חיבוקים גורם לי לחשוב "איזה כיף, אוהבים אותי".. אבל אני לא מרגישה את זה. זה בדיוק העניין. בלע, שרשור בואו ננתח את קסם ממש
אני דורשת בואו ננתח את שלמה אח"כ.

משהו כמו פעמיים../images/Emo3.gif

אתם מכירים אותי... הממ אבל כשאנייש קצת רע, ולמשל אני לבד בבית אז אני שם מוזיקה חזק (שזה לא נחשב חזק אצל שאר העולם
, אני כל הזמן מחליש כי אני בטוח שמישהו דופק בדלתא ו משהו כזה
), ופשוט שר וקופץ... מומלץ גם (אם את משתמשת בווינדוז מדיה פלייר)( להעלות את מהירות השירים לפי 3, זה משמ כיף
כי זה ממריץ מאוד
השיר שהכי כיף לי לשיר חזק זה שיר לשלום
... נו באמת><

sarah

New member
כןןןן

אני מניחה שזה כשלא ממש מוצאים איזון ויציבות ודרך להתמודד טוב עם בעיות זה קורא לי מלא והיה קורא לי מלא. עוזר לי לחשוב שזה לא זה ולא זה, להזכיר לעצמי שזה איפשהו באמצע, שלפעמים זה ירגיש יותר טוב ולפעמים יותר רע וששניהם קיימים ולפעמים מרגישים יותר את אחד החלקים. אז אפשר להרגע, העולם בסדר.
שרה

PopPy

New member
קרה, קרה.

הגבול בין שמחה גדולה לעצב גדול יכול להיות דק מאוד, לפעמים, ובאופן כללי הגבול בין קיצוניות אחת לשניה הוא די נזיל. את כבר לא תקראי את זה עד שתחזרי מהטיו"ש, ואני מקווה שתחזרי משם בהרגשה יותר טובה, אבל אין הרבה מה לעשות במצבים כאלה אם את משתפת פעולה עם 'עצמך' במצבים של הדאון. לפעמים, צריך את האומץ להפסיק לרחם על עצמנו ו(לנסות) לעשות עם זה משהו, כי אם נחכה שזה יגיע מאחרים, אם נחכה לנפילה בתקווה שמישהו שאנחנו אוהבים ישים לב ויתפוס אותנו - זה עלול לקחת זמן. יותר מדי זמן. תרגישי טוב

Kryptonite

New member
לדעתי זה קצת מפגר../images/Emo168.gif

לחכות שמישהו אחר ישים לב כביכול שמשהו לא בסדר. זה נורא נחמד להאמין שכשמשהו לא בסדר איתנו, ישר כולם יבינו ויקפצו לעזור. אולי בסרטים זה ככה... במציאות לכולם יש בעיות, כולם מדוכאים, כולם שמחים, כולם עסוקים וכל אחד מתרכז בסופו של דבר בעצמו. יש לך בעיה? לך ותדבר איתה עם מישהו קרוב אליך, אל תחכה שהוא יבוא אליך. זה מטופש לחכות שהוא ישים לב ועוד יותר מטופש לכעוס עליו כי הוא לא שם לב. מה שמשנה זה שהוא שם, בשבילך.

Gizmo16

New member
יפה מאוד..../images/Emo28.gif

זה בדיוק מה שאמרתי לפסיכולוג שלי בשבוע שעבר, שאני מבינה את זה, אני מבינה שכולם מתעסקים בבעיות שלהם וככה העולם צריך לעבוד, כמו שאני מתעסקת בבעיות שלי. אבל בלי קשר לזה יש כל מיני דברים קטנים, כמו להיעלם לשלוש שעות כשאף אחד לא שם לב- שזה באמת די מוגזם כי אפילו מורה אמור לשים לב לדבר כזה- או למשל לנסות כל היום לדבר עם מישהי, שהציעה לי לבוא ולדבר איתה, ועד שהיא מתפנה אליי- אני כבר נרדמת. אז נכון, זה לא אשמתה של אף אחת, זה פשוט חבל כשזה קורה וכשיום אחרי זה אני במצב כל כך גבוה של ייאוש שכבר אין לי חשק בכלל לדבר על זה או שמישהו יהיה שם בשבילי. בקיצור, גם כשהולכים ומדברים עם מישהו, אם אתה באמת במצב חרא זה לא יעזור לך ובד"כ יעשה את המצב יותר גרוע... (ומלכת האופטימיות לשנת 2005 היא)

Gizmo16

New member
אלא אם כן אין מי שאנחנו../images/Emo28.gif

אוהבים שישים לב ויתפוס אותנו (למשל בטיול שנתי כשנעלמים ומטפסים על הר לשלוש שעות ומגלים שאף אחד לא שם לב שנעלמנו..) וכן, אני באמת מאוד משתפת פעולה עם עצמי במצבים של הדאון... אבל גם כשאני מנסה לקחת את עצמי בידיים ולהפסיק לרחם על עצמי- פשוט לא הולך. פשוט... לא בא לי הדברים האלה באופן מלאכותי יותר.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifקרה,.

אממ, בפעם האחרונה, שקעתי לכמה ימים בתוך המיטה והתדרדרתי בלימודים נורא,. בפעם לפני זה ניסיתי להתאבד,. חיח,. ובין לבין פשוט השתכרתי.

Gizmo16

New member
או, עכשיו אנחנו מדברים..../images/Emo28.gif

איך ניסית להתאבד? למה לא הצלחת? אם את רוצה, את יכולה לענות לי בפרטי... אם לא נוח לך לדבר על זה את יכולה גם לא לענות בכלליות... פשוט הגענו לנושא שמעסיק אותי סוף סוף.

למעלה