מסכימה עם כל מילה
H hot chilly New member 4/11/07 #32 ../images/Emo201.gif זה מתחיל עם חתול ועובר לאופנוענים. כבר ראינו לאן האנשים במדינה הו מדרדרים. אותו קטנוען מבוגר שנמחץ בידיי משאית לפני כמה חודשים, הגולגולת שלו רוצצה בידיי רכבים נוספים ואיש לא עצר.
../images/Emo201.gif זה מתחיל עם חתול ועובר לאופנוענים. כבר ראינו לאן האנשים במדינה הו מדרדרים. אותו קטנוען מבוגר שנמחץ בידיי משאית לפני כמה חודשים, הגולגולת שלו רוצצה בידיי רכבים נוספים ואיש לא עצר.
ק קרלוס סנטנה New member 4/11/07 #34 לפני כחודש נסעתי לחתונה בחיפה (אני גר באזור השרון ) ,ובדרך חזרה ,על כביש החוף לא רחוק מזכרון יעקב הייתי על 100 קמ"ש כשראיתי חתול על הכביש . מיד האטתי , והחתול החל לחצות את הכביש - אלא שאז הגיע רכב שנסע ב-130 קמ"ש והרג את המסכן.
לפני כחודש נסעתי לחתונה בחיפה (אני גר באזור השרון ) ,ובדרך חזרה ,על כביש החוף לא רחוק מזכרון יעקב הייתי על 100 קמ"ש כשראיתי חתול על הכביש . מיד האטתי , והחתול החל לחצות את הכביש - אלא שאז הגיע רכב שנסע ב-130 קמ"ש והרג את המסכן.
ח חוט כחול New member 4/11/07 #35 מי אמר לך שהיא ראתה אותו? והלואי שאלו יהיו הצרות שלנו עם כל התאונות והקאסאמים עולם תחתון ואלימות בבתי ספר ועוד הרשימה ארוכה
מי אמר לך שהיא ראתה אותו? והלואי שאלו יהיו הצרות שלנו עם כל התאונות והקאסאמים עולם תחתון ואלימות בבתי ספר ועוד הרשימה ארוכה
ח חוט כחול New member 4/11/07 #36 מי אמר לך שהיא ראתה אותו? והלואי שאלו יהיו הצרות שלנו עם כל התאונות והקאסאמים עולם תחתון ואלימות בבתי ספר ועוד הרשימה ארוכה
מי אמר לך שהיא ראתה אותו? והלואי שאלו יהיו הצרות שלנו עם כל התאונות והקאסאמים עולם תחתון ואלימות בבתי ספר ועוד הרשימה ארוכה