קרה לכם פעם ?

soul on fire

New member
זה בסדר

מיכל הצליחה איך שהוא לשרוד את הנסיונות הכושלים אבל היא עדין מחכה למשפטים סינים עתיקים מפיך... {וכן חטפנו אותה אולי נחזיר אותה היא פשוט לא שותקת לרגע...}
3> חולה עליך, אבל תעזור להרים פה קצת את המורל לפני שניכחד, ותתחבר יא נעל!

eladberko

New member
משפטים סיניים עתיקים יחזרו בקרוב מאוד!

תראי באיזו שעה אני מחבר, תקופה לחוצה בזמן האחרון מה אני יכול לעשות. אני מאמין שאפילו נסראאלה לא היה מחזיק אותך בשבי יותר מדקה. את תדרדסי את המסכן.

T w e e t y1

New member
לא אבל..

גם אני הייתי מגיבה ככה ואולי אפילו בצורה יותר גרועה כי אני מאוד רגישה לבע"ח ודי סביר להניח שגם הייתי מתחילה לבכות.. זה שלנהגים האחרים זה לא הזיז זה לא אומר שאתה מתחרפן

.................

לחתולים אין חוש כמו של כלבים. נניח כלב עובר במעבר חצייה וממש מחכה שהמכונית תיסע ואז הוא יעבור (ממש כמו בן-אדם.) אבל חתולים הם נורא פחדנים וכשבאה מכונית הם יכולים לרוץ ישר לגלגלים ולהידרס וזה לא יגרם בזדון ע"י הנהג. בכל אופן זה מראה ממש קשה. אני פעם ראיתי כלב שנדרס :/

Lil Kitty

New member
גם אני ראיתי חתול שנדרס ../images/Emo10.gif

(באתי מעמוד ראשי) לפני כמה שנים הייתי בדרך הביתה וראיתי את חתול לבן נדרס. הוא ניסה לברוח מהמכונית אבל היא השיגה אותו ופשוט ראיתי בפרופיל איך הגלגל עולה עליו. בניגוד אליך לצערי, לא הסטתי את המבט ופשוט קפאתי במקום והסתכלתי. הנהג לא הבין מה קרה ועשה רוורס ועלה עליו עוד פעם, ואז נסע ועלה עליו עוד פעם
לא יכולתי להפסיק לבכות והאנשים שעברו לידי וראו הגיבו ב"מה נסגר איתך? מה זה חתול שלך?"
מה הקשר... אז אם הוא לא שלי אז לא אכפת לי שהוא מת לי מול העיניים?... לאף אחד לא היה אכפת וגם הנהג עצמו פשוט המשיך לנסוע. כל הדרך הביתה הייתי בהלם ופשוט הלכתי ובכיתי. אני לא אשכח את זה בחיים

זה בסדר נשמה, תמשיך לנסות להיות אדיש לנשים

ואני אמשיך לבכות על כל חיה שנדרסת....

אתה צריך להיות גאה בעצמך שיש לך לב

שלא כמו גברים (ונשים) אחיםר שחושבים שלהיות מאצ'ו זה לא להזדהות עם החלש. חבל שחברה שלך אדישה ,יש לה מה ללמוד ממך. וכן,גם אני הגעתי מהראשי...

עוד יותר גרוע ? הרבה יותר גרוע !!!!... ../images/Emo67.gif

וברוכה הבאה.... חסרה לנו איזו פועלת עם ידיים מחוספסות....

soul on fire

New member
גבר אינו נמדד לפי החוזק שלו

תגובה כזאת כאשר חתול {או כל דבר חיי אחד} מת לפניך היא הגיונית ואפילו מראה על ייצר אנושי, לעומת התגובה שלך שמראה בנאדם שתסלח לי אם אני טועה לא אכפת ממה שקורה בסביבה שלו. גבר הוא אדם שיודע להראות את הרגשות שלו ולא לבכות רק לכרית בלילה!

האמת זה קרה לי

זה קרה לי נסעתי עם האוטו בכביש בן ערוני ופתאום קפץ לי חתול ודרסתי אותו זה לא היה נעים בכלל זה היה מפחיד מאוד :

הממממ....

בע"ח הם נקודה די רגישה אצלי,די קשה לי לראות אותם מתים או סובלים. אני יכול לספר שלמשל בצבא,בקורס חובשים,שהראו לנו סרט על כלבת,יותר כאב לי לראות כלבים ושועלים שגססו מכלבת מאשר בן אדם (יש סרט די קשה שמתעד גסיסה של אדם חולה כלבת בהודו בשנות ה-60 שמוקרן לרוב בסקורס חובשים). לא יודע למה, אולי בגלל שהם די חסרי אונים בסה"כ..

מי קבע?אתה?

זה שאתה החלטת שהחיים שלך יותר חשובים מחיים של חתול מסכן לא אומר שהם באמת יותר חשובים. מעניין אם היית אומר אותו דבר אם אתה היית הגור חתולים...

Vdrums

New member
את מוכנה למות למען גור חתולים או לפגוע באנשים

אחרים. אני לא. החיים שלי יותר חשובים מהחתול. זו דעתי וככה אני פועל. אם הייתי גור לא הייתי מוכן למות בשביל להציל בן אדם.

למעלה