קרה לכם פעם ?

קרה לכם פעם ? ../images/Emo10.gif

לפני שבוע, נסעתי לאסוף את אישתי ממיקום עבודתה. הכביש הוא עירוני, שני מסלולים. לפני היציאה מהעיר, צומת אחרון, אור אדום. כשהרמזור מתחלף לירוק, אני קולט גור חתולים, קטן. פיצי. פיצפון, עומד באמצע הנתיב שלצידי, ובתוך הצומת. איך הגיע לשם האידיוט, אני לא יודע. ראיתי את העיניים המפוחדות שלו, את תנועת הגוף המפוחדת שלו ושנייה מיד אחר כך, את גלגלי הרכב שעמד לצידי בצומת, עולים עליו ומיד לאחר מכן, עלתה עליו משאית. כמובן שאחרי שהגלגל הראשון שעלה עליו, הסטתי את מבטי בביעות. איך אף הולך רגל לא ראה אותו ? איך הנהגת המז**** שנהגה ברכב שלצידי לא ראתה אותו ואיך זה שאני לא ראיתי אותו כשנעמדתי בצומת ???? הגעתי למקום העבודה של אישתי כשאני מוצף דמעות ומחשבות על חיים של יצור, שלא נתנה לו להזדמנות לחיות. ואני בדרך כלל לא סובל חתולים. בכלל טיפוס של כלבים. אישתי נכנסה לרכב וראתה שאני דומע לחלוטין, לאחר שסיפרתי לה על החתול הקטן, היא לא הגיבה ומיד המשיכה בסדר היום עם סיפורי רכילות ממקום עבודתה. יום לאחר מכן חטפתי את השפעת עם מצב רוח מהתחת, ולא יכולתי לחשוב על כלום במשך כל השבוע, חוץ ממחשבות על חתול קטן שנדרס באמצע צומת מול העיניים שלי. כשאולי המבט האחרון בחיים שלו הצטלב עם המבט שלי. תגידו : מה קורה לי ? זה אני שמתחרפן או העולם שהפך לדורסני וחסר רגישות....

soul on fire

New member
אתה גם מתחרפן

אבל העולם הופך להיות גם יותר דורסני, נכון היצור אכן היה קטן ומסכן ולא יזכה לחיות את חיו... אך לדעתי לחתול רחוב קטן לא היה סיכוי לשרוד ברחוב גם ככה מכוון שזה לרדוף אוכל והחורף ממשמש ובא... אל תחשוב על זה יותר מידי, זאת אכן תמונה קשה... תמשיך להיות אתה כרגיל {תחלים מהשפעת} ותזמין את כולנו לנורמה ג'ין לחימום הלב לקראת החורף.. P=
תרגיש טוב {אני מקווה בשבילך שזה לא היה התגמול!}

soul on fire

New member
זה משהו בינינו

ואנחנו נחליט לאן ללכת, גם אם זה לא מוצא חן בעינייך! אהה ותודה על הביקרות =]

SkeletonBat

New member
אנחנו נהיים עדישים פשוט

ואתה לא משתגעה זו תגובה רגילה יחסית אבל אל תטעמק על זה

soul on fire

New member
אני חושבת שהוא התכוון ל...

אל תתעמק על זה בעבר התעמק בניין התפעל שורש ע-מ-ק

soul on fire

New member
תפסיק לשגע אותי

אנחנו כולנו יודעים שהיעד הבא שלך הוא עמק הסיליקון....

skaramoosh

New member
הוא רק רוצה

להמליץ לך על המק הטעים של מקדונלדס. תטעם מק, זה שווה!

eladberko

New member
יש לך חוסר באוצר מילים

שמעתה פעם על "תתכפר" ? זה משהו אלגנטי וחדש ששמעתי לא מזמן. נגיד אתה מפחד שאשתך תתעצבן עליך עוד פעם, אז אתה מעדיף לעשות מה שהיא רוצה או שהיא תתכפר עליך.

habubnik

New member
אתה פשוט אנושי, וחזית במחזה קשה מאוד

אין ספק שהעולם הפך לדורסני וחסר רגישות, אבל בכל זאת יש בו גם אנשים כמוך...שכואבים למראה יצור חס אונים שנהרג. למה אתה מרגיש לא בסדר עם זה?

רותי023

New member
אתה לא לבד...

{סליחה על ההתפרצות אליכם- הגעתי מהראשי} גם לי קרה שראיתי ב"שעת אמת" חתול קטנטן נדרס. ממש גור קטן. והייתי באמצע יום עבודה. פשוט לקחתי את החתול לא הודעתי לאף אחד וטסתי לוטרינר במזל הכל הסתיים בשלום והחתול בסדר {אז רק שתדע שאתה לא לבד במערכת ויש עוד אנשים שאכפת להם} והדבר האחרון שעניין אותי זה העבודה.

../images/Emo45.gif

אולי אם היתה לי משאבה הייתי יכול לנפח אותו חזרה..... את המסכןןןןןןןןןן

eladberko

New member
יש לי משאבה !

יש לי משאבה שיכולה לנפח צמיג של דחפור, צ'יק צ'ק הייתי יוצא מהאוטו נותן לו 120 PSI לאף והבחור היה מתרומם כמו חדש ! כל הכבוד לך על הרגישות כלפי השועל הקטן, אני אוהב חתולים, הם לא שמים זין על שום דבר ואף אחד, אבל יש להם פרווה כמו מעיל של ארמאני. עדיין לא הייתה צריך להזניח אותנו בצורה כזאת קשה, חששות כבר עברו בליבי שאולי הליגה הערבית חטפה אותך ללא פשרה להחזרת שבויים. מיכל כבר התחילה בנסיונות נואשים להעלות את המורל כאן. שערוריה.

למעלה