קרה לכם פעם שפחדתם?

nobodys girl

New member
קרה לכם פעם שפחדתם?

ככה סתם בלי סיבה, שהייתם ממש בלחץ ממה יקרה אם החבר יחליט להפרד מכם פתאום? לא יודעת איך זה קרה לי, שבימים האחרונים אני פתאום.. חוששת. כי החבר שלי הוא הכי בעולם והוא הכל בשבילי.. כבר חצי שנה. וזה נורא.. וזה יהיה נורא אם פתאום יקרה משהו והוא יאהב אותי פחות או יפרד ממני ככה בבום. ואתמול הלכתי הביתה מוקדם וכל החברים המשיכו לסנוקר... ובבוקר קיבלתי דיווח שמישהי התעניינה בחבר שלי ואמר שממש חבל שיש לו חברה, וזה נורא הפריע לי... כי חצי שעה קודם היא ראתה אותנו מחובקים ומחייכים.. וזה.. בעעח... מישהו מבין על מה אני מדברת בכלל? ומה עושים עם הפחד הזה?

BaBy BoY14

New member
אדוהההה...חשבתי שנעלמתת!!

אממ...לי לא קרה שפחדתי..כי דווקא ברגע שהכי פחות חשבתי על זה חברה שלי ניפרדה ממני..(החברה האחרונה..שהיא בעצם גם הראשונה..) אני מאוד מבין על מה את מדברת ואני חושב שאת צריכה לדבר עם חבר שלך על זה להגיד לו שיש לך פחד שהוא פתאום יפרד ממך אני בטוח שהוא יוכיח לך שהוא לא מעוניין שזה יקרה(בתנאי שהוא באמת לא מעוניין שזה יקרה)

nobodys girl

New member
בצורה מפתיעה,

שעה אחרי ששלחתי את ההודעה הוא בא אלי. הוא נשכב בתוך המיטה עם פרצוף עצוב ואחרי הרבה זמן הואיל בטובו להגיד... "אני ממש מפחד שתפרדי ממני" זה האביב הזה שגורם לאנשים להסתכל עלי או עליו ולהפחיד את השני עד אימה? או שאולי אנחנו אוהבים עד פרנויה? אנחנו תמיד רבים מי יפרד ממי קודם, וזה תמיד נגמר ב"נהיה ביחד לנצח"... אבל עדיין מפחיד לי

תות15

New member
יואו...

זה ראסמי קרה גם לי.. אבל מה שאני עשיתי לפחות זה להזכר כמה החבר היה איתך כשהיית צריך אותו ולזכור שהוא אוהב אותך... זה עוזר לפחות לטווח הקצר..אבל אני בהחלט מזדהה עם הפרנויה הזאת שהזכרת.. כשאת מרגישה ככה- תנסי לדבר עם החבר או להפגש איתו.. זה נורא עוזר

sh53

New member
"ובבוקר קיבלתי דיווח..."

אני מעדיפה תמיד לשמוע ישירות מהאדם שיש לי איתו דילמה (גם אם האמת כואבת - ולא מקלה בזה ראש, כי לפעמים באמת היא כואבת) ולא לשמוע דיווחים מאנשים, כי אנשים יכולים לפרש מילה/מצב ולשנות את זה מקצה לקצה, לא מתוך רוע לב, כי כך הם הבינו את המצב ולא תמיד זה נכון. לפי דעתי אין לך סיבה לדאוג, ולמה? קודם כל אם תדאגי, זה יעזור לך? אז למה לדאוג? כל דבר הכי קטן יקפיץ אותך עם "סרטים" בראש שהנה אוטוטו אתם נפרדים ולפעמים זו תהיה הקפצת שווא ללב ולרגשות, אז למה זה טוב? במערכת יחסים צריך להיות אמון. כשאין אמון הוא יכול להרוס את מערכת היחסים, גם בלי שהחבר שלך יחשוב בכלל על מישהי אחרת, חוסר האמון הוא שיפגע במערכת היחסים שלכם ולא בחורה אחרת. אתמול היתה לו הזדמנות להחליף מספר טלפון, לדבר והזדמנות בכלל להכיר מישהי אחרת - אז הוא אמר "חבל שיש לו חברה" - חבל למי? אולי חבל בשביל הבחורה? אולי הוא אמר את זה בטון חביב בסגנון של מנחם מישהי שאולי מנסה ומנסה להכיר ולא הולך לה? גם אם הוא אמר את המילה "חבל", האם על מילה אחת נשפוט אדם? עובדה שהוא איתך ולא איתה. הוא בא אלייך בבוקר והוא בעצמו מפחד שאת תפרדי ממנו, אם זו לא דאגה ואיכפתיות - ואפשר לומר בהחלט את המילה אהבה, אז מה זה כן?
אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג, אלא לדאוג שתהנו יחד ולא יהיה לכם משעמם יחד, בקיצור לדאוג שכל הזמן תעשו טוב אחד לשני, תפנקו אחד את השני וכשקשה לאחד מכם השני יהיה שם ככתף תומכת לשני.

nobodys girl

New member
היי,

בבוקר קיבלתי דיווח זה אומר שהוא סיפר לי :) אף פעם לא תיקשרנו דרך אנשים אחרים.. אני אפילו לא יודעת להסביר את זה. אינ לא מפחדת שמחר הוא יפרד ממני. אבל אני יודעת שלא נמות ביחד, וזה מפחיד אותי אימים

sh53

New member
מצוין שהדיווח ביניכם ואתם תקשורתיים

אחד עם השני. תהני מהקשר ואל תפחדי שמא לא תזדקנו יחד או שמא האהבה ביניכם לא תחזיק מעמד (לפחד לאבד מישהו, זה טוב, כמובן שבפרופורציות של מחמאה שאיכפת לנו מצד אחד אם נאבד אותו, אך מצד שני לא להגיע למצב שכל הזמן אנו במחשבה ובפחד שמא נאבד אותו - להקדיש את רוב הזמן להנאה יחד ולא לסבל בגלל פחד שמא נפרד).

תמיד

במיוחד עם חברים מאותו מין (ללא מאהבים, חברים "רגילים"). אני תמיד פוחדשת שהם יעזבו אותי, יתקעו סכין בגב, יפגעו בי וכו.

אממממ....

גם לי היה פחד כזה, אבל יום אחד יצא לנו לדבר על שמות של ילדים , ואז הוא אמר "לילדים שלנו יקראו איך שתבחרי ..." ואיכשהו זה נתן לי את הביטחון שלא נפרד בזמן הקרוב (אם בכלל ....) אחרי כמה זמן אני אמרתי לו "לחברה ההבאה שלך אתה יכול להגיד את זה , אבל לא לי " (היה לנו וויכוח על משהו והתעצבנתי עליו ) ואז הוא אמר לי " לא תהיה לי עוד חברה ... כל עוד זה תלוי בי את היחידה" וזה מאוד עזר לי להבין שהיחסים ביני לבינו יציבים , כי גם כאשר אנחנו רבים אנחנו תמיד יודעים שזה מאהבה .......

למעלה