קרה לכם כזה דבר???

  • פותח הנושא vanna
  • פורסם בתאריך

vanna

New member
קרה לכם כזה דבר???

שנירשמתם לקורס ואז מגיעה הודעה שהקבוצה לא תיפתח??? מה עושים במצב כזה???
 

vicz

New member
קרה כמה פעמים

מחפשים קבוצה אחרת אם אין קבוצה שנוחה לך את זכאית להחזר כספי מלא, עד השקל האחרון אולי הם גם יתנו לך להחליף בלי תוספת מחיר, אני כבר לא זוכרת אצלינו בב"ש עושים לנו בייביסיטר אפרת ה
מתקשרת וסוגרת עם כל סטודנט מה הוא רוצה לעשות. בכלל, כל הכבוד לקמפוס שלנו אמנם מבחר הקורסים לא תמיד מספק, אבל מטפחים את הסטודנטים ודואגים להם לכל דבר!!!!!!!!!!!!!!
 

vanna

New member
כיפי לך

לנו אין כזה דבר... מה אני יעשה? איפה אפשר ליבדוק על קבוצות אחרות? ולמה אבל פיתאום החליטו שהם לא פותחים???
 

טיורינג

New member
תתקשרי

למוקד הפניות והמידע, והם יגידו לך אילו קבוצות כן נפתחות. אגב, יכול להיות גם מצב שבו לא תיפתח אף קבוצה והקורס לא יוצע ללמידה בכלל (מצב של מיעוט סטודנטים רשומים). במצב כזה תינתן לך האפשרות להירשם לקורס אחר, או לבטל את הרישום בכלל ולקבל החזר כספי. כשאין מספיק נרשמים לקבוצה מסוימת היא לא נפתחת.
 

vicz

New member
תבדקי באתר

www.openu.ac.il יש שם "מידע אקדמי" ו"קורסים" ושם אפשר לחפש קבוצות לפי מספר קורס אם את לא מוצאת תשלחי לי מסר
 
אכן אכן

השירות בבאר שבע מעולה, כולם שם נחמדים ואיכפתיים. גם אני קיבלתי טלפון על קורס שלא נפתח. באמת חבל שהיקף הקורסים בהנחייה רגילה דל שם.
 

tulit

New member
הודיעו לי היום ששני קורסים שנרשמתי לא נפתחו

 
למעלה