קרה לכם איי פעם...

קרה לכם איי פעם...

שהייתם בתוך משולש אהבה, ולא ידעתם במי לבחור ? אם כן , שתפו אותנו בסיפורכים והציעו פתרונות איך לבסוף החלטתם מי בר המזל ? הסיפור שלי : אצלי זה קרה לפני שנה, ידיד שלי החזיר אותי באוטו החדש שלו מהחוג האירובי שבו השתתפתי . זה היה אחד הערבים האלו שאתם מרגישים שמצד אחד לא בא לכם לחזור הבייתה ומהצד השני אינכם יודעים אם שווה לכם בכלל להשאר בחוץ בקור הזה. נסענו בעיר בלי שום מטרה ובדרך אספנו את הידידה המטורפת שלו שירלי , דיברנו על מלא נושאים שהובילו לשתיקות חסרות משמעות .אחרי חצי שעה של שיטוטים, הוא אמר לי שאנחנו נוסעים לבית של חבר שלו לקחת מפצל לדיסקמן. שמחתי שסוף סוף יצא לי להכיר חברים שלו בכל זאת לא כל יום שביעיסטית (י"א) פוגשת כל כך הרבה שמיניסטים (י"ב) שתמיד נראו לה כל כך בוגרים ומנוסים . באותה התקופה הייתי עם החבר הראשון שלי ולרוע המזל גם רבנו באותו היום, הייתי מאוד עצובה ולא היה לי חשק בכלל לחשוב על פתרון איך להשלים איתו. בעודי חושבת על החבר שלי ועל המריבה , כי בכל זאת הציק לי מאוד, עומרי נכנס לאוטו של הידיד שלי, אני בתור בחורה "תפוסה" תחילה בכלל לא הבטתי בו אלא המשכתי לדבר עם כולם כמו תמיד. אבל משהו בו משך אותי בכל זאת להסתכל עליו - הריח של הבושם שהוא שם . באותו הערב שהתתחיל בשעה שש והסתיים בשתיים עשרה עומרי ואני דיברנו כל הנסיעה, שכחתי לחלוטין שעלי לחזור הבייתה ולצלצל לחבר שלי , שכחתי בכלל להודיע להורים שלי שאני אחזור מאוחר , הכל בגלל שעומרי הקסים אותי . אני עדין תוהה מה משך אותי להמשיך לדבר איתו , "יצר הסיכון" או "יצר הסקרנות " . הסיכון היה שאבגוד בחבר שלי , הסקרנות הייתה להמשיך להכיר אותו , כי באותה השנייה שהמבטים שלנו נפגשו היה קליק מדהים. לא החלפנו טלפונים אבל הוא סיקרן אותי באופן מסתורי . שבוע חלף ואני הספקתי להשלים עם החבר שלי ודווקא נראה שהיחסים מעתה יהיו יותר טובים, כי בכל זאת ,אהבת נעורים, קשה להודות שהיא חלפה ואנחנו נשארים ביחד מכוחו של הרגל בלבד. ביום ראשון בבוקר, הברזתי משעתיים מתמטיקה משום שגם ככה איחרתי והמורה לא הסכימה כבר להכניס אותי לכיתה והלכתי הישר לסיפריה. ושוב היה שם את הריח של הבחור שהכרתי באוטו של הידיד שלי , ככל שנכנסתי פנימה אל תוך הספריה הריח התחזק ואז ראיתי את עומרי יושב ולומד בפינת הספריה. משום מה פתאום הופיע חיוך בעיניי וגם הלב שלי התחיל לדפוק , הרגשתי פרפרים בבטן ולא יכולתי לנשום . הוא ראה אותי ונופנף לי לשלום וסימן לי להתקרב. ידעתי שאם אני מתקרבת אני עושה צעד אחד יותר מידי לעבר הדבר האסור ! ומשום מה לא היה אכפת לי יותר . ישבנו בספריה בשעתיים "החופשיות " שהיו לשניינו והחלפנו טלפונים והמון צחוקים עד שגירשו אותנו מהסיפריה וכבר הלכנו לכיתות שלנו ללמוד. במשך אותו השבוע התכתבנו וביום שישי בצהוריים הלכנו לראות תערוכה של מכוניות , גם באותו היום החבר שלי רב איתי והלך לישון . הרגשתי לבד אבל עומרי הצליח להשכיח ממני למספר דקות את ההרגשה הרעה שהייתה לי . באותו היום התחבקנו בפעם הראשונה ואני חושבת שהוא הבין שאני אהיה החברה ההבאה שלו , אבל עליו לחכות עד שאני אסיים את החברות שלי עם החבר שלי . ביום שישי בערב לאחר שחזרתי מהבילוי עם עומרי מסתבר שהחבר שלי בכלל לא צילצל אלי (למרות שקיוותי שכן) והתברר לי שהוא יצא עם החברים שלו . הייתי ממש בדיכאון שהוא שוב מזניח אותי אחרי שלא התראנו המון זמן כי היו לו מבחנים וכל מיני דברים מסביב . עומרי שוב בא אלי בערב ועד שש בבוקר ישבנו אצלו במכונית ודיברנו . סיפרתי לו כמה כואב לי היחס של החבר שלי ועומרי היה מאוכזב. הוא אמר כאשר יש לך חברה אתה לא מעריך איזה אוצר יש לך ! אני לעומת זאת מחפש בנרות בחורה שתסכים להיות איתי ומוכן להקריב למענה הכל ..." אני והוא הפכנו להיות זוג בלתי נפרד , הרחק מעיניי שאר החברים שלנו ובמיוחד הרחק מעיניי החבר שלי . עומר טס לארה"ב לשבועיים שבמהלכן היה עלי להחליט האם אני והחבר שלי נשארים ואז עומרי נשאר כידידים או נפרדים משום שכבר לא היו רגשות אהבה אלא רק הרגל . החלטתי להפרד , וחיכתי שעומרי יחזור . פגשתי אותו בשדה התעופה וסיפרתי לו שאני נפרדתי מהחבר שלי , והוא חיבק אותי והייתי מאושרים יחד. ההורים שלו התאהבו בי , והחזירו אותי הבייתה אחרי שהלכנו ביחד לאיזה מסעדה לאכול ולברך אותו על שובו . ערב אחרי זה התנשקנו ונהיינו חברים .... היו לנו עליות ומורדות, פרידות והשלמות וכעת אני מחכה שהוא יחזור משוויץ- בעוד שבועיים בכדי ששוב נחליט האם נהיה ביחד כמו בימים הטובים , אני שמחה שבחרתי בו לבסוף .

וונקי

New member
כן זה קרה לי

קרה לי סיפור דומה לזה אבל קודם כול שהיה לך בהצלחה עם עומרי הסיפור שלי התחיל מי זה שיצאתי עם חבר הכי טוב של חבר שיש לי עכשיו יצאתי איתו חודשיים רצוף אבל באותו זמן חטפתי קראש רצני על רז (החבר שיש לי עכשיו) זה יתחיל מי זה שאקס שלי באה עלי ורז בא איתו והם שניים לומדים בכיתה שלי אני ורז אז היונו רק ידידים טובים. היה אליו קראש רצני אז נפרדתי מי חבר שלי בשביל שהדלת תהיה פתוחה בשביל רז ומה שקרה שקרה.

איזה סיפור יפה ../images/Emo13.gif

גמלי היה משהו כזה... היה לי חבר שנורא אהבתי ולא קרה כלום לא רבנו לא כלום אבל הכרתי איזה מישהו שהיה ממש ממש חמוד בהתחלה והוא אמר לי שהוא רוצה קשר רציני והכל ואחרי שאמרתי לו שיש לי חבר הוא אמר לי שלא אכפת לו ושאני אתן לו הזדמנות אז סיפרתי לחבר שלי עליו והוא אמר לי לקחת את הזמן לחשוב מה אני רוצה לא הייתי צריכה להחליט כי בסוף נפרדנו מסיבות אחרות בכלל... ואחרי זה הייתי עם השני ובסוף התברר שהוא זבל

נינושש

New member
אמממממממממ

את רוצה לשמוע על עו משלושי אהב... אני נמצאת באחד כזה עכשיו בערךךך.. ואני ישמח לשמוע עצה ממך.... או מכל אחד אחר.. המשולש אתלי הוא שיש שני ילדים שדי מאוהבים בי ואני לא שמתי כליהם בכללל עד עכשיו.... הבעיה הי שלשניהם נהייתה חברה מתי שכבר נמאס ךלהם לחזר אחריי ולא לקבל יחס... זה לא שאני אכזרתי או משהו זה לא שהתעלמתי מהם באופן מוחלט פשוט לא החזרתי אהבה לאף אחד מהם!!! עכשיו אחד מהם נפר מחברה שלו ודי התקרבנו.... והשני עדיין עם חברה שלו ואנחנו בכל זאת קרובים גם...יש לו עדיין רגשות כלפיי וחברה שלו יודעת את זה היא ביקה ממנו להפסיק עם הקשר איתי אך הוא סירב באופן מוחלט!!! מה לעשות עכשיו....?? להתרחק ממנו כדי שהיחסים שלהם לא יפגעו??? להתקרב לילד השני??? אני לא יודעת מה אני מרגישה כלפי כל אחד.. אולי בגלל שאני לא יודעת מה זאת אהבת אמת...??? מה אתם חושבים??? מה לעשות??? אני פה הקודקוד ואני לא יודעת לאיזה צד ללכתתתתתתתתתתת אוףףף חיפשתי עצות כבר בחצי מהפורומים אולי פה אני יקבל תשובה......
חיי מתבלבלים מיום ליום ונהיים יותר קשים, אנשים נכנסים ויוצאים מחיי והכל פשוט משתנה. יום אחד אני אוהבת אותך ומרגישה לאחר.. ואחר כך מגלה שהאהבה של חיי זה הוא,ולא שנייכם ראשי במחשבות עליי עסוק, עלייך.. יותר נכון עלייכם, אני לא מרוכזת בכלום שקורה ולא יודעת במה להשקיע. בקשר אלייך? בקשר שלי אליו? או אולי בו? אני כל כך מבולבלת שזה כבר מפחיד, לא יודעת מי הבא בראשי ומי את ליבי יגניב? האם זה רק אתה שאת מוחי משגע.?.? או אולי זה איתו שראשי מתפרע? ואם בכלל אותו אני אוהב?..... אתה ניראה לי מעוניין בכלל.. במשהיא אחרת ;\ אז מתי זה כבר יקרה מתי אני אדע? את מי אני רוצה ובמי לבי מעוניין, אני מרגישה שחיי הם ללא סוף כאילו שלעולם כל זה לא יגמר, אלא אם כן אני אגרום לזה אלא אם אחליט כבר במי אני רוצה ואפסיק אותכם לשגע.. מה שבטוח שלבי ממש משתגע ממש מתפרע..אף למרות הכל רק אתה בלבי, עלייך אני חושבת אפילו שאתה אינך שלי..
מה לעשות????????????? בבקשה תנסו לעזור לי!!!

sh53

New member
כמו שאמרת בעצמך:

"אני כל כך מבולבלת שזה כבר מפחיד" אני חושבת שאת לא צריכה עכשיו לא את זה ולא את זה, אלא לארגן את המחשבות בראש קודם. למה כשהם חיזרו אחרייך, התעלמת מהם? למה עכשיו את מעוניינת בקשר איתם? האם את אוהבת את החיזורים עצמם, אבל בעצם הם לא ממש עושים לך את זה? את יכולה לנסות קשר עם שניהם (לא במקביל). אחד מהם פנוי לקשר, לנסות איתו, לראות איך זה. אם יסתדר לכם ותרגישו בעננים יחד - לא תצטרכי לנסות עם השני ואפילו לא תחשבי עליו בכלל. איזה סוג של בחור את מחפשת לעצמך? איזה תכונות בבחור את מחפשת? מה את אוהבת בבחורים? מי נראה לך יותר מבחינת אופי ויופי? האם הבחור שתפוס, אמר שהוא מעוניין לעזוב את החברה (אם התשובה כן, למה הוא לא עזב אותה? למה הוא נמצא עם מישהי שהוא לא מעוניין בה?). אני בטוחה ששניהם מקסימים ונפלאים, אבל אם תנסי לענות בכנות לעצמך על השאלות ותחשבי על השאלות לא דקה ולא שתיים - תגיעי לתשובה.

נינושש

New member
זה לא ככה בדיוק...

זה הבעיה שאני לא יודעת אם אני רוצה קשר איתם עכשיו.. בגלל זה אני כל כך מבולבלת....! לפניכן התעלמתי מהאהבה שלהם כי לא הייתי מעוניינת בקשר... עכשיו זה הישתנה!! יכול להיות שאת צודקת שאני אוהבת את החיזורים והם לא עושים לי את זה! אני מחפשת בחור רגיש .. שיאהב אותי בבאמת שיהיה מוכן לעשות כמעט הכל בשבילי (אין לי דרישות גבוהות..
) כמובן שהיחס יהיה הדדי והוא יקבל ממני הכל!! שיקבל אותי כמו שאני שיהיו לנו דברים משותפים... כאילו דברים ששנינו והבים כדי שיהיה נו מה לעשות יחד...! אמממממ!! שניהם נראים טובאבל זה לא הדבר שמושך אותי..! לשניהם יש אופי מדהים.. שניהם מקסימים לדוגמא הפנוי אוהב דברים שגם אני אוהבת והתפוס יש בו דברים משותפים לי.. והשאלה ששאלת לגביו הוא לא אמר במפורש שהוא מוכן לעזוב אותה למשל שאנחנו מדברים אז הוא תמיד אומר שהוא עדיין לא יודע מה נסגר עם הסיפור שלנו ומה יהיה ביננו.. ותמיד שיש לו מריבה עם החברה שלו הוא ישר רץ לספר לי ומחכה לראות את התגובה שלי....! ותמיד שאני עצובה הוא אומר לי שגם לו עצוב עכשיו.. ותמיד מנסה לשמח אותי.. אז עכשיו את בטח אומתר זה התנהגות של ידיד טוב זה לא ככה זה מעבר לזה!! שאלת גם למה הוא עם החברה שלו... אחרי שנמאס לו לחזר אחרי ללא תוצאות אז אותה ילדה בדיוק נדלקה עליו ושלחה את חברה שלה לדבר איתו הוא לא רצה שום קשר איתה כלומר קשר מחייב כזה הם סתם היו נפגשים כזה להכיר אחד את השני.. ויום אחד הוא נישק אותה היא שאלה אותה מזה אומר הוא לא ידע מה לענות אבל לבסוף הוא אמר הייתי חייב לעשות זאת הייתי חם עלייך.. זה משהו כזה!! וד"א זה שתפוס יותר שונה ממני ומהדברים שאני אוהבת.. ההפך מהפנוי..! אני חייבת לומר שמאוד עזרת.. לי אז תודה ענקיתתתתתתת! ואני יקבל את העצה שלך אני ינסה להיות בקשר עם הפנוי... ונראה איך זה הולך! ואני חושבת שכדאי שאני יתרחק מתפוס כדי לא להיות גורם למריבות שלהם כי זה מה שאני עד עכשיו.. הוא תמיד מספר לי שאני עולה לם בכל המריבות... בגלל שהיא מקנאה בי..! והוא גם אומר שזה בצדק.. ולא בגלל דברים שאני עושה בבצפר אני בכלל לא מתקרבת עליו כדי לא לגרום לחיכוכים בינהם!! ושוב תודה עזרת לי מאוד להבין הרבה דברים וחוץ מזה הייתי חייבת לקבל קצת עצות ולשפוך מה שקורה לי כי נמאס לי לשמור הכל בפנים!!

sh53

New member
קראתי מה שכתבת לכי על הפנוי../images/Emo50.gif

כתבת שהתפוס שונה ממך. ניגודים לא נמשכים אחד לשני (כמו שאומר המשפט המפורסם), אלא ניגודים לא מסתדרים אחד עם השני. לעומת זה הפנוי, גם פנוי ויש להם הרבה יותר דברים משותפים.
ונשמח לשמוע פרטים איך הולך לכם יחד.

קרה..

אני נמצאת בתוך סיפור כזה כרגע... בגלל שאני עייפה ואין לי כוח לכתוב הרבה אני לא אספר לכם עכשיו...אבל זה כתוב בפורום איפשהו...תחפשו ואולי תמצאו.

נינושש

New member
ומה את עושה בקשר לזה??

כאילו התחלת לעשות משהו בנוגע לזה?? בחרת לאיזה כיוון ללכת.. או שאת עדיין עומדת במקום. כמוני?!

sh53

New member
../images/Emo147.gifההודעה בדף הראשי של תפוז../images/Emo144.gif

למעלה