קרה לי נס!

קרה לי נס!

קניתי היום קורדרוי ברנואר. מידה 44. גזרה מושלמת. בד נפלא. צבע אחד. אני עוד לא מעכלת. תמונות בקרוב.

sivosh

New member
ווואיייייי איזה כיף!

תכלס עופי מהפורום, אבל תקפצי לבקר

DREAM111

New member
טוב מה זה בקרוב תמונות יפתי../images/Emo35.gif

יאללה רוצה לראות אותך בקורדרוי. תתחדשי תהני וכל הכבוד כנראה שמשהו עובד לך.

מרוב התלהבות פספסתי את הפואנטה

מדובר בגזרה מתרחבת למטה - לכל המעצבים שהתארחו פה ואמרו שזה "לא מודרני". בד בצבע אחד. והמחיר - אוה - 140 ש"ח. אז שכל המעצבים יתייצבו ויספרו לנו למה מתעקשים לייצר לנשים גדולות יצירות סוריאליסטיות במחירים מופקעים? אה? למה נשים במידה 44 יכולות לקנות מכנסיים בגזרת פדלפון, בצבע אחד, בלי שום ניטים ונצנצים ב 140 ש"ח בעונה. ונשים במידה 50 לא? מעצבן.

DREAM111

New member
כפרות עליך כמה שאת צודקת במה שאת

אומרת. אם הולך הסקיני גינס הזה (האמת קיבלתי חום מהדבר הזה) זה אומר שזהו רק את זה עושים
מה הבעיה לעשות קולקציה יפה נשית ומחמיאה בלי כל הסיפורי סבתא הללו

האמת? הראש צוות שלי, בחורה רזה

למהדרין במידה 36-8 הגיעה אתמול לעבודה עם אחת מיצירות המופת האלה. זה נראה כל כך רע. זה עושה גוף משולש, לא מחמיא בכלל לגזרה נשית. זה אולי יפה רק לכאלה שאין להן טליה, אבל מה כל הקטע של נשיות? לא טליה? לא ברור כל הסקיני ג'ינס הזה.

אין ../images/Emo10.gif

אבל לדעתי מדובר ב 44 רחבים במיוחד. נסי. אי אפשר לדעת. ותמונות בקרוב. בכל זאת מכנסיים 44 ראשונים שלי מזה.. אהממ.. ארבע שנים כבר? חייבים להנציח את האירוע.

עקשנית25

New member
רנואר

אני מידה 44 - 46 וקניתי שם חצאיות שגם גדולות עליי. לא כל דגם מגיע במידה כזו ולא כל גיזרה שלהם מתאימה כמובן אבל זה אפשרי :)

../images/Emo45.gif בדיוק בגלל זה כתבתי את ההודעה

כדי שנשים במידה שלי שחוששות להיכנס בכלל, יידעו שיש ב 44-46 אופציה לקנות גם ברנואר.

למעלה