קרה לי משהו לא נעים

יאני3

New member
קרה לי משהו לא נעים

חבר טוב (ובאמת שהוא כזה) החליט לפתוח לי חשבון בפייסבוק (כן, אני מאלה שלא היה להם עד כה אחד כזה וחיו בשלווה בלעדיו).
גיליתי את זה היום בבוקר שחזרתי ממשמרת לילה ארוכה ומייגעת, הוא שלח לי במייל את הסיסמה ואף הוסיף חברים לפרופיל שלי ושלח הצעות חברות לאנשים שאני כבר ממש לא רוצה להיות איתם בקשר. וכך בבוקר כבר התמלא המייל שלי בפניות, תודות ו'מה שלומך' של אנשים מן העבר....התבאסתי רצח.
זה מעבר לכך שזו בדיחה גרועה, פתאום חשבתי על כל האנשים מהעבר שחלפו בחיי ואני בחייהם וכך היה צריך להיות, אין לי חשק לנימוסי סרק ואי נעימויות, ומה שהכי הכאיב לי שפנה אלי משהו שהיה בן זוגי בעבר והפרידה ממנו היתה לי קשה יותר ממה שחשבתי.
אז כן, אני חושב שבפייסבוק יש משהו צבוע, כמו בתוכניות ריאליטי, חוסר צניעות, אולי אפילו כפייה עצמית של אנשים על החברה, אני אפילו חושב שזו רשת חברתית טובה לריגול אחר אנשים, לרכילות, לחטטנות ולא אכפת לי שיגידו שאני לא "אין" ולא מתקדם כמו כולם...חייתי עד עכשיו ללא פייסבוק. אם מתחשק לי לראות מישהו, אני מרים טלפון, מציע להיפגש, לשתות משהו יחד...זה נראה לי יותר אנושי מעמוד אינטרנט עם תמונות מלאות חיוכים מזויפים. אז אחרי השוק לקח לי זמן למצוא איך מתנתקים ונדהמתי לגלות שהחשבון רק במצב של דה-אקטיבציה ולא ניתן למחוק אותו לגמרי...
אני נורא מבואס, כל הפרצופים האלה מהעבר שרציתי לשים מאחור, אני מרגיש ממש רע עם עצמי, גם כך לא קל לי לחיות מכל מיני סיבות....
אני יודע שזה יעבור, כך זה תמיד, פשוט אין לי יותר כוח לאכזבות.

יש דרך למחוק חשבון פייסבוק. בדוק

חפש הסברים באינטרנת. צריך טיפה להתעמץ בשביל זה. לא רציני.
לגופו של עניין. חברך בטח נהנה שם ורוצה שאתה תהייה חלק מה"פאן" או שהוא חסר רגישות בנוסף לזה. תבקש ממנו להמנע להבא מהפתעות כאלה ותמחק את החשבון.
אם חבר הטוב הזה, יתרונותיו עולים על חסרונותיו אז אני מאמינה שתתגברו על המשבר.
בהצלחה

Deanna2688

New member
זה לא חוקי.

ברצינות, זה בניגוד לחוק.
פייסבוק מאוד מקפידים על העניין הזה.

אתה יכול לסגור את החשבון,
ובמקומך, הייתי מעיפה את החבר הזה לכל הרוחות.

מכירה כמה אנשים שמחקו בהצלחה את הפייסבוק שלהם

נישארו ביחד אחרי "הפתעת פייסבוק" לא מוצלחת. מעניין כמה אנשים דנה מכירה שיושבים בכלא על מחיקת דף באתר?
מצד שלישי שנה את השם ל"עלמוני" ונתק כל קשר בינך לדף הפייסבוק(נגיד אם מוזכר המייל שלך או תמונות וזה נראה לי מספיק. לא יהיה כל קשר בין הדף אליך.
ושנה סיסמה ליתר ביטחון כדאי שאף אחד לא יוכל להפעיל אותו מחדש.
ותעשה שטיפה טובה לחבר הזה שלך.

אפשר למחוק את היוזר בפייסבוק

ואם רוצים להשאיר-להתעלם מבקשות שלא רלבנטיות מבחינתך.
אכן מסכימה שיש משהו מאוד צבוע,שאנשים ממלאים את רשימת החברים באנשים שלמעשה הם לא בקשר איתם.

למעלה