קרדיגנים ובלייזרים.

muzikal

New member
קרדיגנים ובלייזרים.

זאת פעם ראשונה שאני כותב פה ואני מודה שמעולם לא הייתי מבריק במיוחד בתחום האופנה. זאת שאלה שהתחבטתי בה לא מעט, ואני מניח שאם יש מישהו שידע לענות עליה - כאן יהיה המקום :). ראשית, ברכות! הקרדיגנים האלגנטיים לגבר עושים רטרו. ראיתי 3 ברנואר ו-2 בקסטרו בסיבובים היום בעזריאלי, בקולקציות העדכניות שלהם. וואן סמול פרובלם... נזק ממוצע לכיס = 200 ש"ח. לכן חשבתי לשאול פה: איפה חייל ממוצע, עם הכנסה חודשי של פחות מ-400 ש"ח, שמנסה לסגור עם זה את החודש גם ככה, מוצא באזור המרכז קרדיגנים יפים ונחמדים (לא בהכרח מותגים) במחיר נוח. (עודפים? שווקים? סוג ב'? יד שנייה? אין לי מושג איפה להתחיל לחפש, איפה שווה לחפש ואיפה זה יוצא פיזית, הדברים האלה). שנית, איך אני אגיד את זה בפשטות...? השאלה הנ"ל בנושא בלייזרים :) בתודה מראש לכולם [ובברכת שנה אזרחית טובה למי מכם שמציין אותה]

eboy10

New member
לטעמי אתה תמצא את הקרדיגנים הכי יפים

בזארה ובקסטרו. בקסטרו יש עכשיו עד 50% הנחה ובזארה (אני לא סגור על זה) יש עד 30%. ככה שאין סיבה שקרדיגן יעלה לך 200 ש"ח. בכל מקרה המבצעים רק מתחילים, חכה שבועיים - שלושה והמחירים יצנחו בהרבה
בלייזרים - מעבר לידעתי.

muzikal

New member
טווח המחירים...

קודם כל, תודה. השאלה היא אם משהו שהוא לא מותג לא יהיה יותר זול? יש חנויות מוצלחות באזור אלנבי/שינקין בשביל דברים כאלה? (אני שואל כי אני פשוט באמת לא יודע...)

Deeper Boy

New member
בוודאי שיש.

והנה הפזמון החוזר שלי בא שוב: יד שנייה! דברים מהממים, עם כל הקלאסו שהיה לבגדים של סבא שלך, ובד"כ ב-80-120 ש"ח אלא אם כן מדובר בפריט ממש ייחודי.

eboy10

New member
כנראה ספציפית הפריט הזה לא היה בהנחה גדולה

אבל יש יותר זול בזארה. וחוץ מזה, כמו שאמרתי - המבצעים רק מתחילים.

אאוטלטים?

נניח, שני קרדיגנים של קסטרו עודפים (יש באלנבי, אגב) ב-160 ש"ח. בלייזרים אני אוהבת בפולגת עודפים (כלומר גולף עודפים), הם אמנם לא זולים אבל נראים מצוין.

muzikal

New member
איפה?

האאוטלט של קסטרו-מן באלנבי?!?! באמת? איך פספסתי כזה דבר? ואיפה אני מוצא את פלגת/גולף?

קסטרו באלנבי - יש גם גברים

סניפי עודפים אחרים של קסטרו: רחוב שלבים בת"א (מול החנייה של בלומפילד), אאוטלט הרצליה ובילו סנטר. פולגת וגולף עודפים יש בקניון סירקין פ"ת ואיפשהו בירושלים. רשת העודפים של גולף נקראת "ספרינט". בטח יש גם בצפון, אני לא מכירה. לגבי יד שנייה, זו המלצה לא רעה כלל, רק שאני לא מכירה חנויות. ל-Deeper Boy יש דוקטורט בנושא, ואני ממליצה עליו בחום כמקור מידע איכותי

Deeper Boy

New member
*מסמיק*

יאאא, את מנסה להוציא ממני סודות מדינה בכוח. LOL הייתי מציע לך סיבוב שפוינג, חבל שאין לי כרגע כסף לשסק. אפשר לשפץ את בעלך, זה יהיה תירוץ טוב :)

אני נואשתי

הוא ממשיך ללבוש דברים מתפוררים שאפילו בחנויות יד שנייה יסרבו לקחת.

למעלה