קניתי שמלת סריג עם שרוולים קצרים (יש לי כמה בסגנון) בצבע שחור לבן מפוספס,כשהחלק התחתון רק בשחור. אני חושבת שיהיה יפה להוסיף לזה קרדיגן לבן מעל כי שחור ייראה כהה מדי... מצאתי את זה ב NEXT, מה דעתכן? יש רעיונות אחרים אולי?
הם עושים משלוחים לארץ? פעם ניסיתי להזמין מהם והם לא שלחו לארץ.... אני ממש אוהבת את הבגשים שלהם, במיוחד של הילדים לגבי הקרדיגן הזה- הוא יפהפה אבל צריך לשים לב עם מה לובשים אותו שלא יעשה מראה "כבד" מידי
לא מבינה למה? באושר ועושר מילאתי את סל הקניות בכל טוב שמלות הילדות (הלא זולות אבל יפהפיות) ובסוף לא הצלחתי לאשר את הכרטיס האשראי שלי- ליתר דיוק שני כרטיסי אשראי!!! בחב' כרטיסי האשראי לא מצאו בעיה ואת נקסט עצמם לקח לי מלא זמן להשיג עד שצלצלתי אליהם לאנגליה!!! והם שציעו לי להזמין דרך הטלפון אבל כבר לא היה לי כח לזה... התעזקתי בזה כמה שעות ארוכות
כי יש Next.UK ויש אופציה בתחתית העמוד לדגלים- צריך לסמן את ישראל וזה מעביר אותך לאתר המתאים. http://www.nextdirect.com/il/en/home אני ממש מצטערת בשבילך, זה מאוד מבאס!
שלא ניתן לאשר את הכתובת מול חברת האשראי. אולי לא הכנסת כתובת מדוייקת? כבכל מקרה, נקסט משובחים לבגדי ילדים, אני קונה שם לקטנה כמעט את כל הביגוד שלה מבייסיק ועד בגדים לאירועים.