קרדיגן לבן

Aניס

New member
קרדיגן לבן

קניתי שמלת סריג עם שרוולים קצרים (יש לי כמה בסגנון) בצבע שחור לבן מפוספס,כשהחלק התחתון רק בשחור. אני חושבת שיהיה יפה להוסיף לזה קרדיגן לבן מעל כי שחור ייראה כהה מדי... מצאתי את זה ב NEXT, מה דעתכן? יש רעיונות אחרים אולי?

נצל"ש NEXT

הם עושים משלוחים לארץ? פעם ניסיתי להזמין מהם והם לא שלחו לארץ.... אני ממש אוהבת את הבגשים שלהם, במיוחד של הילדים לגבי הקרדיגן הזה- הוא יפהפה אבל צריך לשים לב עם מה לובשים אותו שלא יעשה מראה "כבד" מידי

Aניס

New member
הם שולחים לארץ

אפילו ללא עלות. הזמנתי מהם כבר הרבה דברים,אז זה בוודאות. הזמנתי גם לילדים פיג'מות ותחתונים- האיכות מעולה והמחירים ממש טובים.

יואו איזה כייף

חבל שלא ידעתי קודם לילדה יש יומולדת שבוע הבא וכבר שבועיים שאני מחפשת לה שמלה יפה- זה בטח לא יגיע בזמן מהם תודה

Aניס

New member
משלוח רגיל דרך הדואר

ומקפיצה על הדרך לעוד תגובות

לא הצלחתי להזמין

לא מבינה למה? באושר ועושר מילאתי את סל הקניות בכל טוב שמלות הילדות (הלא זולות אבל יפהפיות) ובסוף לא הצלחתי לאשר את הכרטיס האשראי שלי- ליתר דיוק שני כרטיסי אשראי!!! בחב' כרטיסי האשראי לא מצאו בעיה ואת נקסט עצמם לקח לי מלא זמן להשיג עד שצלצלתי אליהם לאנגליה!!! והם שציעו לי להזמין דרך הטלפון אבל כבר לא היה לי כח לזה... התעזקתי בזה כמה שעות ארוכות

Aניס

New member
בדקת שאת נמצאת על המשלוח הבינלאומי???

כי יש Next.UK ויש אופציה בתחתית העמוד לדגלים- צריך לסמן את ישראל וזה מעביר אותך לאתר המתאים. http://www.nextdirect.com/il/en/home אני ממש מצטערת בשבילך, זה מאוד מבאס!

כן, ולא הלך

את הכתובת הם בודקים מול הכרטיס אשראי או משהו כזה? לא מבינה מה לא הסתדר שם? רשמת כתובת באנגלית, נכון?

Aניס

New member
כן,ברור

את הרכישות שלי עשיתי עם אמריקן אקספרס ולא היתה בעיה. הפעם האחרונה שהזמנתי היתה לפני כחודש וחצי....

הרבה פעמים זה קורה עם כרטיסים ישראלים

שלא ניתן לאשר את הכתובת מול חברת האשראי. אולי לא הכנסת כתובת מדוייקת? כבכל מקרה, נקסט משובחים לבגדי ילדים, אני קונה שם לקטנה כמעט את כל הביגוד שלה מבייסיק ועד בגדים לאירועים.

אני לא יודעת מה לעשות

לא יודעת איזה עוד פרטים לכתוב מעבר למה שכבר מילאתי רשמתי מיקוד מס בית ורחוב לרשום גם דירה? איך הם מתרגמים את הכתובת?

אני ממש לא יודעת

לא נתקלתי בבעיה הזו באופן אישי אבל שמעתי על הרבה סיפורים כאלו.

למעלה