קרב פשוט מדהים

knockout77

New member
שאלה לחובבי ה-BJJ

איך אתם מסבירים את ההפסד של ROYAL GRACIE אחד מגדולי לוחמי הג'וגיטסו הברזילאי ללוחם "האנונימי יחסית" - GENKI SUDO שבא בכלל מרקע שבעיקרו האבקות עם טיפונת של ג'וגיטסו אמריקאי טיפוסי... לכאורה לי זה לא מסתדר...

William Kidd

New member
קרב פשוט מדהים

זה רק מדגים כמה קצת אגרסיביות יכולה לעשות הבדל תהנו

avima

New member
הייתי אומר

שברכיה ישירה לפנים היא יותר מקצת אגרסיביות קל לראות את הנחישות האדירה של המפסיד שלא נותן ליריב להתרחק ולפתוח מרחק כול הקרב. נראה שהוא מנסה להתיש אותו ודי מצליח. השני (בחום) מביט לראות איפה השופט ומכניס לו ברכיה לפנים, הוא מאבד אורינטציה ואז יש המשך של מספר חבטות לראש האם בריה לפנים בכלל מותרת בסוג הזה של קרב ?

ננדין

New member
ממש לא הייתי קורה לזה אגרסיביות

אלה יותר טכניקה מעולה בשילוב עם טיימינג מעולה וכמובן מזל...

chooselife

New member
דעתי :

לעניות דעתי,רויילר מעולם לא הצטיין בתחום הMMA- יאמרו מה שיאמרו,יש הבדל בין עבודת BJJ רגילה לבין העבודה שעליך לאמץ כאשר אתה בא לעסוק בVALE TUDO. ישנם שינויים מהותיים גם במנטליות, וגם בסגנון. אבל יש נסיבות שאסור להתעלם מהן לגבי הקרב הזה. גנקי הוא בחור סופר מוכשר,אם לא אחד הטובים בעולם-הוא גם צעיר,בשיא כושרו,ובעל הרבה יותר ניסיון מרויילר בכל הקשור לMMA.הוא מצויין בקרקע,(לא חושב שברמה של רויילר,בגרפאלינג נקי,אבל זה נתון לויכוח) והרבה הרבה יותר טוב ממנו בעמידה. רויילר הוא בחור מבוגר (משה בטח יודע את הגל המדוייק),בן לדור הישן יותר של אנשי הBJJ- ,הוא לא ממש יעיל במכות שהוא מוציא, לפחות ממה שאני ראיתי, וזה אולי נובע גם מחוסר ניסיון,וגם מעייפות החומר הטבעית של גיל כזה. עצם זה שהוא נכנס לזירה שתחום שבו אין לו ניסיון רב,אל מול יריב שנלחם והצליח בחלק מהזירות היותר מכובדות, דווקא מעיד על אופיו החזק, דבר שלדעתי הוא אות של כבוד לכל לוחם. שוב,שאני רואה את הדברים-רויילר פחות מנוסה בהרבה בMMA,ומבוגר מגנקי שהיה בשיאו בקרב הזה.התוצאה של קרב זה לא מפתיעה במיוחד.

fatut7

New member
גנקי הפסיד לרודריגו גרייסי

בקרב גראפלינג באבו דאבי. רודריגו ניצח על האפס. לעומת זאת ממה שראיתי רודריגו בMMA לא משהו.

chooselife

New member
אני לא חושב שכיום

יש מישהו מהמשפחה באמת ניתן לומר עליו שהוא מרשים בMMA. אולי רוג'ר יוכל להחזיר את התואר,אבל האמת שאני בספק.

משה קיץ

New member
מה עם ההשגים של רנזו לאחרונה

כנראה זה לא מרשים,ניצחון על מילאטיצ,ניוטון ופרנק שמרוק(ברצף)....

chooselife

New member
לא,זה לא.

מיליטיץ נכנע בגלל פציעה ישנה בצוואר ששיתקה אותו כבר בעבר ,ועם כל הכבוד הוא רחוק מהטופ היום. אותו דבר לגבי קרלוס ניוטון,ושמרוק שלא התחרה בזירה רצינית כבר שנים, ולא נדבר על כך שההפסד שם היה טכני לחלוטין,בגלל מרפק לעורף. לצורך גילוי נאות יש לומר שרנזו כן שלט בו לאורך כל הקרב עד לאותו רגע. כאמור,אין למשפחה שום נציג בטופ של הMMA כיום,או מישהו שמתקרב לשם אפילו. אולי רוג'ר יביא לנו קצת נחת, מי יודע.

Giyora68

New member
שמרוק נותן שיעור לסזר גרייסי

עם כל הכבוד ,עמידה זה דבר חשוב ...

משה קיץ

New member
סיזר הוא לא לוחם ואף פעם לא היה

שים קישור לשמרוק-רנזו גרייסי שנראה גם את זה.... צריך לעבוד על עמידה לא צריך להחליף אגרופים עם מישהו שזה השטח שלו....

Giyora68

New member
התחום שלו ?

שמרוק ממש ממש לא מתאגרף ולא מתיימר להיות כזה ואגרופים זה מממש לא השטח שלו . אני מאמין שהגרייסים לא היו נותנים לסיזר להופיע אם היה מבייש את המשפחה , בכל אופן גם הם מפסידים אין מושלם .

משה קיץ

New member
אתה צודק סיזר קיבל אישור

מהמועצה העליונה של משפחת גרייסי שדנה בסוגיה והחליטה בסופו של דבר לאפשר לסיזר לעלות לקרב. "מועצת החכמים של משפחת גרייסי" ד''א שמרוק הרבה יותר סטרייקר,אבל הרבה יותר מסיזר ורנזו.

ננדין

New member
גיורא - זה פשוט לא נכון...

אומנם פרנק שמרוק הוא לא מתאגרף טהור (מתאגרף טהור לא היה מחזיק 30 שניות בזירה כזאת...) אבל הוא סטרייקר לא רע בכלל והוא אפילו התחיל את סדרת הקלטות המעולה שלו בסטרייקינג והקדיש לזה את כל הקלטת הראשונה שלו: http://www.frankshamrock.com/tek9.asp?pg=products&specific=jnoqiri8 בלי קשר, סיזר גרייסי הוא גם לא הראשון שפרנק שמרוק הוריד בסטרייקינג אז ברור שהוא הרבה יותר סטרייקר מאשר רנזו או סיזר...

Giyora68

New member
שמרוק הוא גרפלר

י-גרפלר מובהק שאת רב הקרירה שלו עשה בהאבקות .ש לי אפילו חבר שהיה בסמינר שלו , לא הכל אינטרנט , כולם מוציאים די.וי.די - צריכים להתפרנס , גם בס רוטן הוציא קלטת של טייקדאון אז מה ?

ננדין

New member
אתה מפספס את העניין...

העניין הוא ששמרוק סטרייקר הרבה יותר טוב מסיזר או רנזו גרייסי ולכן זה יהיה טפשי מצידם לנסות לנצח אותו במשהו שהוא יותר טוב מהם ולכן זה הרבה יותר חכם לסגור את המרחק ולקחת את הקרב לאיפה שהם טובים יותר ממנו... עפ"י העקרון הזה לוחמי MMA מכל סוג נלחמים ועפ" העקרון הזה אפשר להבין למה סיזר הפסיד לשמרוק ולמה רנזו ניצח את שמרוק...

chooselife

New member
הם נתנו לרויס להופיע אז...

ואני משער שהם ידעו בדיוק איפה דברים עומדים. אני אל חושב שלמשפחה שם יש כזו שליטת ברזל על מי שחבר בה. זו משפחה,לא הקוזה נוסטרה

Giyora68

New member
קישור Frank Shamrock Renzo Gracie

כבקשתך אבל לא רואים את הסוף

למעלה