קרב הפורמים 2 !!!

אוייש...הלב...הלב נצבט....

שמח לדלות שאתה איתנו בליבך.... אין בעיה... גם אם זנדברג יוצא מהמשוואה... הסיכוי לפחנועיסטים הוא... בעצם חסר סיכוי !
אגב, טוב שהצהרת כאן על נקיטת עמדתך.... כי זה בטח היה מביש גם לנקוט בעמדת הפחנועים וגם לחטוף על הראש...
השדון

רגע רגע רגע..

זנדברג אם כל הכבוד להיותו רוכב קטנועי מירוצים בעברו , הוא ג-ם חבר פורום ועובדה שהוא ייצג אותנו בכבוד (המווון כבטוד) במירוץ המכוניות. זכותינו המלאה לשתף אותו כרוכב מן המניין המייצג אותנו. בדיוק כמו שYNET יכולים לבקש מהאורך שירכב איתם (אם לא בשמם) אבל ראבאק , איך תרימו כזה דבר ?? יותר קל לארגן מירוץ כדי לנצח את כסיף במירוץ העירוני ..מאשר ביטוח מירוצים וארגון קטנועים לכך. אם כי , אני מאוד אשמח אם יכריחו מנהלי פורומים להשתתף..

סקניה

New member
טל,ידידי...מעולם לא חשבנו אחרת....

רק התפלאנו קימעה איך זה שאתה "שורץ" בפורום מרובי גלגלים ואצלנו לא רואים אותך....עד עכשיו. אגב, איזה אופנוע יש לך היום?אם בכלל?

yaron_z

New member
אז יאללה אנשים....

מה נעשה? אין בנחשונים איזה קטנוע אימונים שכבר בוטח?

Easy_Rider

New member
לדעתי זה לא ייצא לפועל.

צריך ביטוח כדי לעלות על המסלול, מחיר הביטוח הוא כ- 700 ש"ח.

yaron_z

New member
לאיזי ריידר

אתה מתכוון ביטוח אישי לכל רוכב? אני חושב שמדובר בביטוח מרוצים יעני רק למרוצים, לא לאימונים, ואם לא אז ביטוח לקטנוע הספציפי שמתחרים עליו. אוף טופיק משהו: אכן האנשים הכי מהירים על המסלול הם הרוכבים הכי מהירים גם מחוץ לו, וכך גם בנהגים.

ספייק ®

New member
לגבי האנשים המהירים ביותר ...

מצ"ב הוכחה שצילמה גברת לא-כלום את מיצו, חבר הפורום, במהירות "מתונה" יחסית. הכל יחסי בחיים ידידי. ספייק.

TShavit

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

איככה? הכיצד? אללי? סקנדל! געוואלד! אני חושב שלנסוע במהירות כזו זה מסוכן ומטורף, ועוד לחשוף את זה בפרהסיה - מאד לא חינוכי.

נו...תראו מי מדבר.....

אתה לא מתבייש....
אתה יותר מכולם צריך בשלב הזה להתחבא מתחת למקלדת על כל האורך שלך.
ועכשיו... קח נשימה עמוקה... תזכר מה קורה שמסובבים מפתח ב-ZX12 הגדול... מה קורה בלוח השעונים ? ואז תבין איך מוציאים תמונה כזו בפוקוס כזה במהירות הזו...
אגב, את הרעיון הזה אסור להעביר הלאה... יש זכויות יוצרים למיצו...
פחחחח.... עאלק געוואלד...
השדון

TShavit

New member
תגיד, נתקע לך השפיץ של הזנב ב...

שדון, אני מבין שעוד מוקדם בבוקר בשבילך, ולכן כנראה חוש ההומור שלך עוד לא התעורר... אל תגיד לי שלקחת אותי ברצינות??!! מטל, שקם כבר ב-6 בבוקר כדי להביא הביתה פרנסה כדי שיוכל להאכיל את ילדיו הרעבים, והחליט להתחכם בפורום תפוז בהנחה שיש שם כאלה שראו את "אוטו בראש" ושיודעים שלא יתכן שהוא התכוון ברצינות למה שהוא אמר, ושנגמר לו עכשיו האויר ממשפט כזה ארוך.

לא...לא הזנב... אבל יש בעיה עם....

האוזניים המחודדות... אגב... ילדיו הרעבים
6 בבוקר ????
אוי געוואלד...

TheFinalCut

New member
ממש ממש לא

דבר ראשון, אנשים שנוסעים על מסלול לא נוסעים מהר מחוץ למסלול, הם לא רואים צורך - ובד"כ פוחדים עם כל הגורמים המאיימים שיש בכביש ציבורי (בעיקרם נהגים). שנית כל, כן - מדובר בביטוח אישי של חברת אמינים, ואין אופציה, לפי מיטב ידיעתי, לעשות ביטוח לערב בודד, אלא רק שנתי.... או שאם יש לאירוע בודד- זה 170 ש"ח או משהו בסגנון... ה-700 ש"ח האלה זה ביטוח שנתי המכסה אותך נגד נזקי גוף במירוצים ואימונים.

yaron_z

New member
בוא אני אסביר לך משהו....

על אנשים שנוהגים במסלול... בתור אחד כזה, אבל אני לא רוצה להשמע מתנשא כמו הכותרת ששמתי אז קח את זה קליל... התכוונתי שינהגו מהר יותר בכבישים כמו נס-הרים וכו´, ולא! לא באילון לפירוק האגרסיות. ורוכב טוב במסלול, יהיה רוכב טוב משאר הרוכבים בכביש, אותו הדבר לגבי נהגים. לגבי הביטוח... כמו שאמרתי, תרימו תכפפה ותבדקו את זה.

TheFinalCut

New member
זה בטוח

רוכב\נהג עם ניסיון במסלול הוא בד"כ רוכב\נהג טוב יותר. זה לא מחייב ואישי, אגב, אבל ברובם הכולל של המקרים זה נכון. בכל מקרה, בקשר לביטוח - המחיר שקיבלת לעיל בדוק ובטוח - 700 ש"ח לשנה, זה ההכרח כדי לעלות על המסלול עם אופנוע. בקשר להאם אפשר לבטח לאירוע בודד? לא יודע, את זה אפשר לבדוק, הכתום בטח ייכנס ויאמר לנו בקרוב, אבל פחות מ-170 ש"ח זה לא יעלה - וזה רק לאירוע יחיד! וזה עוד לפני הוצאות השכרת הקטנוע, וה-120 ש"ח שצריך לשלם לנחשונים כדי לשכור את המסלול - ואני מדבר לכל רוכב!! זה עשוי להגיע ל-500 ש"ח לכל רוכב ואף יותר, ואני בספק אם יהיו יותר מדי אנשים שיוכלו להרשות לעצמם את זה, גם במחיר לתת לכם שוב בראש (לא מתכוון להתנשא, רק קובע עובדה.. אז קח את זה קליל
)

fazer_1000

New member
היש מצב שאני יכול להשתתף

עם כלי פרטי בדמות דרבי סנדה 50 סמ"ק? בכל זאת חסרונות כגון מרווח הטיה (עד שהצמיג מאבד את אחיזתו...) ויכולת רוכב נחותה (אני רוכב חדש יחסית לנגד רוכבים ותיקים...) ואני משתתף בפורום... אז אני יכול? אשמח להגן על התואר... אם אמא תרשה... אסף- שיעשה הכל למען הוכחת עליונות הפורום אותו הוא אוהב עד מאוד...

למעלה