קרב הפורמים 2 !!!

איתן כ.

New member
ועוד בנושא הרוכב הטוב ביותר

הסוגיה מי הרוכב הכי טוב העסיקה אותי הרבה בשטח. היו רוכבים שאמרתי לגביהם: שאם היו מתחילים לרכב בגיל צעיר יותר ואם היו רוכבים על כלי טוב יותר ואם היו מתאמנים יותר ואם היו בכושר גופני טוב יותר ואם מישהו היה מאמן אותם בטכניקה טובה יותר הם היו נותנים בראש לשפיצר, אוחיון וכל היתר. אבל - לא עוזר "האם". יש תחרויות והן אלה שקובעות, בינתיים.

איתן כ.

New member
../images/Emo32.gif יש אופנוענים שאני שונא

כרובי לפעמים כותב על CH-ים שחותכים אותו. אני אומר שזה לא הכלי אלא הרוכב. למשל, אתמול בלילה, 23:00 , אני על הקטנוע בתנועה עמוסה באבן גבירול. אני רוכב בזהירות בין טור המכוניות (עוד לא התחלתי להתאמן לתחרות העירונית ביני לכרוב) ופתאום שומע צפירה חזקה ועצבנית מאחורי. מוזר, דווקא אני שכל כך מקפיד על שימוש במראות ומודע כל כך למה שסביבי. לפי הרעש ולפי הצללית אני מאמץ את העיניים ורואה שזה בנדיט 400 שנוסע בלי אורות. אני עוקף עוד רכב ומפנה לו את המרווח בין המכוניות. הוא עוקף אותי במהירות ואז אני רואה שהוא בהרכבה, מכנסיים קצרים וממשיך להשתולל בין המכוניות, עדיין ללא אורות.

Cody

New member
איתן!

לחבר שלי גנבו אתמול בנדיט 400 מאבן גבירול ליד גן העיר! לך תדע, אולי זה שני אלה ומרוב שהם מיהרו הם לא הדליקו אורות וציצפו לך אז תתחשב קצת! הם ברחו מהמשטרה, הנבלות ימח שמם...

ירוני.....

מנהל הפורום חייב להשתתף ????? זה כולל גם את ג´רמי החרגול ודרורזי החיפושית.... אתם בטוחים שזה מה שאתם רוצים ??? פחחחחח.... האמת....אני לא ממש רואה איך מבצעים כזה דבר הלכה למעשה... מאיפה תביא קטנועים ? עלייה למסלול בנחשונים עם קטנוע דורשת ביטוח למירוצים אישי... יש, יש בעיות ידידי. אני מבטיח לך שיהיו מספיק רוכבים אצלנו... עאלק לנו יש את הלל וטל....
אז מה
על הראש טל... על הראש תקבל.... אז תביא קסדה טובה.
השדון...מחמם מנוע...

אלדד א

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif נו, באמת הגיעו ימים

טובים....אם הפחנועים מגייסים אופנוענים נגדנו....טל...ממש פחנועיסט....פחחחחחחח... אבל אני מוריד את הכובע שאין לי לפחנועים שלמרות כל התבוסות ממשיכים לנסות..... (רק חסר שפעם - במזל - או בגלל שהאופנוענים לא ידעו על המרוץ ולא יגיעו - הפחנועים "ינצחו" - הם לא ישכחו את זה לעולם! המממ...בעצם הם כן כי הם לא ינצחו אף פעםםםםם..... ).

קוליVFR

New member
אני שולח את הילדה שלי להתחרות ../images/Emo9.gif

המתחרים הם אלו שגם לא יודעים ליסוע על 4 נכון? מה הם מחפשים על 2 ? עוד לא ברור להם שזו קלאסה אחרת של נהיגה? (רכיבה) יש לי רעיון! הם ירכבו ואנחנו נרוץ, אין לי ספק שרק נרים אותם מהמסלול כל דקה..

איתן כ.

New member
אלדד, לגבי טל שביט

אני חושב ששנינו מסכימים שהוא האוטוריטה מס´ 1 לגבי אופנועים בארץ, אבל מה לעשות , היום אם תיכנס לפעמים לפורום "שלנו" (ובקשר לאוטו של אשתך ,תיראה שאני כותב הרבה על רוברים שונים שנהגתי בהם) , תיווכח שהוא נמצא בעיקר שם. חוץ מזה, הוא אמנם הקים וערך את "מוטו" אך היום הוא מתפרנס מכתיבה בירחון עם שם מתחרז לירחון ההוא.

אלדד א

New member
ידוע ידוע, קיבלתי עידכון מלא מורד..

ועדיין, עם כל הכבוד לכתיבתו בפורום הפחנועים, תסכים איתי שטל שביט, ממרום מושבו ומעמדו המוצק (והמוצדק!), הוא קודם כל ותמיד יהיה עבורנו אופנוען! וכפי שהאופנוענים לא חשבו אפילו לגייס פחנועני מרוצים חיצוניים לתחרות בנתניה, ראוי היה גם שהפחנועים יגייסו לשורותיהם רק פחנוענים אמיתיים (הולכי על ארבע) ולא אופנוענים שגם כותבים על פחנועים. (שים לב ידידי שבכל תחרות אתם רצים להשיג רכש חיצוני - מוזר קצת לא?) אגב, מותר לבוא לתחרות עם קורקינטים?

איתן כ.

New member
מוחה על הגדרתי כפחנוע ../images/Emo46.gif

יש לי קצת פח , קצת ברזנט והרבה מנוע, כך שאתם יכולים לקרוא לי פחברזנטנוע. איתן ולא עניתם לי, מי בא תחרות ריצה? אה, אני מבין.... הפלטינות

שלילי....בזנטי....

אתה פחנוע בכל רמח אבריך !!!! אינך מחזיק כידון...אבל מחזיק 3 גלגלים מיותרים. מעבר לזה שהדבר הזה שאתה נוסע בו... מאיץ בערך כמו הקטנוע של סבתא שלי... עליה השלום... אז עשה טובה... עד אז... אתה פחנועיסט ואנחנו מחכים להצהרות ה.ב.מ.וו שלך שיקרמו עור וגידים...
השדון

איתן כ.

New member
תראה... אם תבקש מספיק יפה...

אני מוכן לפרוש מהפורום הזה מייד כי אתה היית פה קודם ואני יכול לנקז את כתיבתי לפורום אחד. אבל - 99% מזמני אני על דו"ג , וחוץ מזה אתה מאלץ אותי שוב לשים תמונות:

zataomm

New member
איתן

אני לא מבין למה אתה מצנזר את הפרצוף שלך בתמונה הזו, הרי אתה ברכיבה, לא? אז או שאתה לא רוצה שנדע עם איזו קסדה אתה רוכב, או... שרכבת בלי קסדה?!

איתן ../images/Emo35.gif ..... ../images/Emo12.gif

שוב רגשי נחיתות ??? מה קורה לך בן-אדם ? לא רק אתה כאן כדי להרגיז.... אה ? ועכשיו תחשוב טוב....
השדון

TShavit

New member
כעקרון, אחלה רעיון...

אבל לא יהיה לענין אם ישתתף משיהו כמו זנדברג, שמכיר את המסלול הזה על שני גלגלים יותר טוב מכל אחד במדינה והתחרה ספציפית על אופנועים. כל הפואנטה לעשות את זה עם משתתפים "רגילים" - זו דעתי, על כל פנים. בכל מקרה, לכל המעוניינים - אני אשמח לבוא ולתת לכולכם על הפנים, אבל לא לייצג את YNET. אני אמנם עברתי לפרנסה בתחום המכוניות, אבל הלב נשאר באופנועים. איך אוכל להתחרות נגד הלב שלי?

למעלה