קרב הפורמים 2 !!!

yaron_z

New member
קרב הפורמים 2 !!!

אני ואיתן הגענו למסקנה שמגיעה לכם זכות שנקיים קרב במגרש שלכם, אז הצענו רעיון (בעצם איתן הציע) שנעשה קרב קטנועים בנחשונים, מכאן, שמנהלי הפורום יתחילו להזיז תדברים, הפעם, אני לא רוצה השתפנויות מצדכם כמו חסרים לנו רוכבים וכו´ (וגם אין סיבה שתהיה כמו אז.) יאללה קרב. מנהל הפורום חייב להשתתף. יש לכם את זנדברג? לנו יש את הלל וטל...

איתן כ.

New member
כן, צריך לבדוק רק את החוקיות

כלומר , אם מירוצי קטנועים עדיין חוקיים (ואנחנו הולכים להתחרות על קטנועים חוקיים לחלוטין , ללא שיפורים). ואני נותן לינק לYNET שנותן לינק לפה (עד כמה שאני מבין בתיכנות אז זה מין לופ)

yaron_z

New member
אין בעית חוקיות

זה כמו אימון, בדיוק כמו שעשינו אז.

yaron_z

New member
התקלקל לי המחשב (נתקע)

אז עשיתי שליחה שוב ושוב...

טופי

New member
גם

העגלה מקבלת על עצמה תפקיד... אבל כשמה היא לא מהירה במיוחד (85 במישור) אך נאמנה...

איתן כ.

New member
איפה משה פרחי?

הוא נהג משאית, לא? שזה 4 גלגלים, חוץ מזה הוא בוודאי זוכר לי חסד נעורים מהמועדון ומטיולי ג´יפים - כך שאני מאמין שהוא יוכל לייצג את הפחנועים.

רגע, מה זאת אומרת....

אפשר להביא כל אחד...ככה סתם, שלא משתתף בפורומים... כי אם כן...אז כבר עכשיו תפרשו
הכריש רוכב יפה.... אבל אינו חבר פורום... וגם הוא יחטוף על הראש.
השדון

איתן כ.

New member
רגע, אם אתה נותן לפרחי בראש...

זה אומר שאתה אחד משלושת הרוכבים הטובים בארץ , אז למה לא השתתפת באליפות ?

איתן, ידידי.....

דברים שרואים מכאן לא רואים משם....
ואני משער שזר לא יבין זאת... חוץ מזה.... האם אמרתי שאני אתן לו על הראש ???? אני חושב שידידי מספיק נבון.... ואל תתחמק מתשובה... לו היינו יכולים לערוך את מה שאתם מציעים... הרי ברור שהכלל יסוד של משתתפי הפורום כמשתתפי בתחרות הוא כלל בל יעבור...
השדון

אגב....דבר נוסף....

האם באמת ובתמים איתן סבור שמי שניצח את המירוצים בשלושת המקומות הראשונים במירוצי הקטנועים או האופנועים בארץ הם שלושת הרוכבים הטובים בארץ ? אם כן... אתה חי בסרט. ידידי... ישנם רוכבים טובים בהרבה מאלו שפגשת על המסלול שם... ועצם זה שהם אינם שם לא אומר שהם פחות טובים. תכניס דברים לפרופורציה קצת ידידי
השדון

איתן כ.

New member
כל עוד לא הוכח אחרת...

הם הכי מהירים בארץ ברכיבה על קטנוע 50 סמ"ק במסלול סגור. נקודה. תסכים איתי שזה הרבה יותר מדוייק מקביעה שמי שמשכיב הכי הרבה בערד סדום הוא רוכב טוב יותר - פה יש הרבה יותר מקום לויכוחים.

זהו...שלא....

הם הכי מהירים בין אלו שעלו על המסלול...ומה שאני טוען שיש מהירים יותר... לו רק עלו. אז נכון...אפשר לומר את זה גם על מיק דוהאן... ואכן זה הופך את אמירתך למדוייקת יותר... אבל אני משוכנע שאתה תוכל לקרוא בין השורות ולהבין את מה שניסיתי לומר. אגב... אין אני מודד, אף פעם, את יכולתו או כשרונו של רוכב ע"פ זוית ההטייה שלו ! הרבה יותר מזה הופך רוכב טוב...לרוכב מצויין.
השדון... מבין שמטרתו של כסיף היא רק לעורר יותר...

איתן כ.

New member
נניח שאתה צודק...

אבל אין שום הוכחה. הדרך היחידה לבדוק תהיה מירוץ על מסלול עם קטנועים זהים ולא משופרים (נניח , מחברת השכרה או שליחויות ושיהיו חדשים יחסית שאף אחד לא יטען שדפקו אותו בכלי) וקריאה לכל מי שחושב שהוא טוב לבוא ולהתחרות.

או...עלית על הנקודה.....

ואמרת עכשיו הכל !!!! אני לא בטוח שאתה יודע על מה עלית... אבל עשית זאת !!!

למעלה