קרבות סכינים....

דהה. גם בקרב בלי סכין אף פעם לא

הייתי מעורבת. מצד שני, אתה אף פעם לא היית מעורב בקרב סכינים אחרי שלמדת במשך 20 שנה טכניקה של יד ריקה נגד סכין, אז נראה לי אנחנו די קוויט
כמו כן, זה יהיה יותר מועיל לדיון אם תפרט מה בדיוק פיספסתי לדעתך בכך שלא הייתי בקרב סכינים (חוץ מאשר קוסא בפנים, כמובן).

washburn

New member
הפואנטה היא שאת מדברת גבהה

גבהה על הרבה מצבים שאת לא היית בהם ומתיימרת לדעת את התשובות להם. אני מקווה שלא יזדמן לך לבחון את שלמדת בסיטואציות אמיתיות

והיכן דיברה הגיברת גבוהה גבוהה?

כאן זה פורום אינטרנט - מעלים רעיונות, מדסקסים, מקווים למצוא תשובות אצל בעלי הנסיון ולהשליך מידיעות מתחומים שונים. מיתר אולי לא הייתה בקרב סכינים, אך זה נכון לרוב המשתתפים בפורום (אני מקווה). היא לא התיימרה לדעת תשובות - היא הציגה דעה לגיטימית שעל פניה נראית נכונה. אם אדם מיומן מגיב בידיו לא ללהב אלא לידיו וגופו של התוקף, בתיאוריה הוא יכול לצאת בלי חתכים. מצד שני, להבים מושחזים כמו התיאורים שניתנו כאן (יכולים לערוף ראש באיבחה) זה לא בדיוק ריאלי. קאטנה טובה מסוגלת לכך. לא סכין שנקנתה בחנות לציוד ספורט. ולהב כזה לא נשאר חד מעצמו - זה דורש השקעה יומיומית להשחזה ושימון הלהב, מה שיתפרש בכל בית משפט (אםפ המצב יגיע לזה) ככוונה תחילה - אדם לא משקיע כ"כ הרבה מזמנו בהכנת ציוד הגנה עצמית בסיסי והפיכתו לציוד הריגה בלי שיתכוון להשתמש בו. על הסכינאי תהה מוטלת חובת ההוכחה. מיתר טענה מתחילה כי לא הייתה בקרב רחוב אמיתי. האם זה שולל אותה מהשתתפות בדיון זה או אחר כאן בפורום? כמה אנשים אחרים זה ישלול, תמהני? (וכן, גמני מעודי לא השתתפתי בקרב כזה. עוד לא יצא לי להתחרט על כך).

תגובה לדלית

דלית, תן לי לתקן אותך בנושא הקטאנה והסכינים אותם ניתן לקנות בחנויות הספורט והמחנאות,להב של סכין מודרנית איכותית[ןהדגש על איכותית] כגון [ספיידרקו,סוג,קולד סטיל,בנצ´מייד וכו´]יעצרו אך ורק ברקמת עצם. הן יחתכו בשר כאילו היה נייר. ותאמין לי ידידי אין צורך בהשחזה ושימון מיוחד. איכות הפלדות של פלדות מודרניות עולות על איכותם של להבים של קטאנות. וכאחד האספנים הבודדים בארץ של חרבות יפניות עתיקות אני אומר לך זאת באחריות. באשר לתגובתה של מיתר היא אכן לגיטימית אך אינה נכונה,אמנם באימונים ניתן לדמות לתפוס את היד האוחזת בנשק ולנסות לנטרל את היריב אך במציאות לנסות לתפוס את היד או הזרוע שבקצה אוחזת סכין הנסיון יסתיים בתוצאות עגומות . אין צורך להכנס לקרב רחוב עם סכין אמיתית על מנת לגלות זאת, כל אימון אמיתי שבן הזוג מנסה באמת לפגוע במטרה עם סכיני אימון יראה לך זאת לבד. גיא. גיא.

א. תמיד אני מדברת גבוהה-גבוהה

זה הסגנון שלי, וכך אני אוהבת לדבר. ב. לא התיימרתי לדעת את התשובות. אמרתי בפרוש שהבנתי מוגבלת. הצגתי את הגישה שמלמדים בשיטה שלי וביקשתי הבהרה. ג. אני לא יודעת באיזה מקומות אתה מסתובב שמאפשרים לך להשתתף בכל כך הרבה קרבות רחוב, אבל כאן זה לא אחד מהם. אם אין לך מה לתרום לדיון חוץ מעלבונות, עדיף שלא תשתתף בו.

כן, זה היה די ברור לאור העובדה שאני

הבחורה היחידה בפורום (דלית הוא לא בחורה, למרות שהוא עושה את עצמו). וחן-חן

bizhar

New member
דרך אגב, יש לך הסבר ?

לכך שאת היחידה פה מבין המין החזק?

סטטיסטיקה.

יש מיעוט של בחורות באומנויות לחימה (בקבוצות "עתירות בנות" יצורי האנוש ממין נקבה מהוות כ-40%. בקבוצות רבות אין בחורות בכלל, או שיש בחורה אחת או שתיים מבין עשרים איש.) יש מיעוט של בחורות באינטרנט (הפער הולך ומצטמצם, אבל עדיין) מן הסתם יהיה מיעוט קטן בפורום אינטרנט שעוסק באומנויות לחימה. מסתובבות פה עוד בחורות, אבל הן באות והולכות.

"יצורי אנוש ממין נקבה"??? ../images/Emo12.gif

את מתכוונת שיש גם "יצורי אנוש" ממין זכר?! אבל אני שמעתי שיש שני סוגים: "יצורי אנוש ממין נקבה", כלומר נשים; ו"ברברים שחושבים שמגיע להם", כלומר גברים...

זה הניסוח הכי נטול קונוטציות

תרבותיות-חברתיות-מיניות-מפלות שמצאתי. אם יש למישהו רעיון יותר טוב (לשני המינים), אני פתוחה להצעות.

bizhar

New member
סטטיסטיקה? לא קונה...

מבחינה סטטיסטית היינו צריכים לצפות לעוד 3 חברות פורום פעילות שזה 300% יותר מהיום.. נסי שוב...לי אין תשובה כי אני ממאדים.
(לא בדיוק מאדים אבל קרובת משפחה)

צר לי, אבל אין לי תשובה אחרת

אבל עובדתית, כשאני מנסה לחשוב את מי עוד אני יכולה לגרור לפורום, אני רואה שכל הבנות שעושות איתי אייקידו, אין להן גישה לרשת, וכל הבנות שעובדות איתי (ולכן יש להם גישה חינם לרשת) אינן מתעניינות באומנויות לחימה.

LuPiNe

New member
אני אישית מעדיף...

כלי נשק כהים, ואפשר להסתובב לאו דווקא עם סכין קטנה (למרות שאני לא יוצא מהבית בלי אחת.פעם אחת ניהלתי קרב סכין נגד ידיים ריקות וזה הספיק לי).זה אולי ישמע לכם מגוחך עד אימה, אבל אני מסתובב עם נונצ´קוס קומפקטיים למדי שגם מתאחדים לאלה בהברגה, במקרה הצורך. אני אישית לא ממליץ לכל אחד לשאת כלי נשק, כי מנסיוני, כשיש לך כלי נשק ביד, אתה מתפתה להשתמש בו במצבים שאפשר להסתדר גם בלי...

למעלה