קראתם על מה שקרה לוורד לב?

aaa123

Member
יש הוכחות שהיה בכלל אבחון

ונאמרו בו הדברים הרלבנטים?

כשאני כותב הוכחות אני מתכוון עדות של מי שאבחן ולא עדות של ורד לב בזמן שהיא כבר היתה גדולה.

מעמקים39

New member
תגיד יש לך הוכחות לזה שאתה קיים?

כי מבחינתי כל עוד לא הוכחת שאתה אדם חי וקיים ואני מתכוונת להוכחות של רופא מוסמך, מבחינתי אתה לא קיים!

aaa123

Member
ואם אני לא קיים זה הופך את הטענה שאת מגיבה אליה לפחות נכונה?

dollface225

New member
טיפוס נאלח, כן, אם אינך מסוגל להוכיח שאתה קיים, נראה שאינך

קיים.

HouseAtreides

New member

מעמקים39

New member
את קבעת שהיא המציאה

אני מאמינה לכל מה שהיא טענה. מה מוזר שאישה סוטה חוברת לגבר סוטה? מאוד מתקבל על הדעת שאמה פגעה בה מינית בדיוק כמו הגבר איתו בחרה לחיות ומאוד הגיוני שגם הבן שלהם יהיה סוטה ויפגע מינית בנשים. הסיבה שלאנשים כל כך קשה לקבל זאת היא שזה לא קרה להם והם כל כך רדודים שלא מסוגלים להבין משהו שלא חוו על בשרם. הבחורה הזאת זעקה בקול ואף אחד לא שמע וגם במותה לא מספיק שומעים אותה. אני רק חושבת לעצמי מאיפה הרוע לפקפק בדבריה? איך אנשים מסוגלים להמשיך לשפוט אותה ולא את הפושעים שרצחו אותה?

dollface225

New member
אני אגלה לך משהו

אחי הטריד אותי מינית (גם מישש וגם זרק הערות מבזות על איבריי האינטמיים)
אבי נהג בי באלימות עד סוף נעוריי ונוסף על כך קרוב משפחה מהצד שלו ביצע בי מעשה מגונה.
&nbsp
לכי תדעי אולי באמת מה שלא קרה לגברת במשפחה, לא קורה גם לאחרות!
מיס גאנה כל כך לא השכילה לשים את עצמה במקומנו,
מסתבר שאין חשש לתוקפים "חולי נפש",
אם את מותקפת בידי יותר ממנוול אחד, ועוד בן משפחה, סימן לא טוב, את כמעט בטוח חולה.
מקומם שאיזו קליפה תידחף לדיון טעון ותזלזל באמינות שלי.
זה אומץ לבוא לפורום לנסות לשכנע אנשים שהכל בדיה.

מעמקים39

New member
זה לא אומץ. זה טמטום וחוסר רגישות

האומץ שייך רק לאנשים כמוך וכמו וורד שמתעקשים לספר את הסיפור שלהם למרות שהם מוקפים ברוע. ההיתממות של כולם כאילו לא סביר שיותר מאדם אחד יטריד מינית ובטח כשמדובר בבני אותה משפחה היא רוע טהור בעיניי. האנשים ששופטים את וורד בר לא נותנים לה אפילו להינות מהספק. הרי איש משופטיה בציבור לא יודע בוודאות מה קרה לה לכן קיים סיכוי שדבריה אמת. זה פשע גדול ואיום לשמוע אישה הטוענת שנאנסה, לדעת שיש סיכוי שזה נכון ובכל זאת לצאת נגדה ולכנות אותה שקרנית. כולם נורא דואגים לאביה ואמה שחלילה לא יואשמו על לא עוול בכפם, כולם תמיד דואגים לפושעים, ואני רק רוצה להזכיר שלא משנה מה קרה לה, הוריה אינם חפים מפשע בכל מקרה. היתה להם ילדה שהתאבדה כי היה לה רע בחיים, כי הם, הם, לא שמרו עליה ולא הגנו עליה מהחיים ולא משנה מפני מי. בכל מקרה הם אשמים במותה ומגיע להם עונש!

aaa123

Member
אין שום הוכחות שהביאו אותה לאבחון כשהיתה ילדה

ראה תגובה 111 בכתבה אליה הבאת לינק בהודעה הראשונה(התגובה היא מ15.12).
ציטוט:"היא טענה שעברה אבחון. ברשויות הרווחה לא נמצא רישום שיאשר את טענתה"

meidadc

New member
למה שיהיה תיעוד לאיבחון דווקא ברווחה?

הרווחה מקבלים את כל האיבחונים שעוברים ילדים?

aaa123

Member
הנקודה המרכזית היא שלא ידוע לי על הוכחה שהיא בכלל עברה אבחון

האם יש לך תיעוד ממקור אחר שמראה שהיא עברה אבחון כגון עדות של מי שאבחן אותה?

כשאני קורא סיפור שלפחות חלקו נראה לי בלתי סביר אני נוטה שלא להאמין גם לחלק האחר היותר סביר בלי הוכחות.
הטענות שלה כאילו אבא שלה אנס אותה כשהיתה תינוקת הרבה לפני גיל 3 או שאמא שלה התעללה בה מינית הן בברור טענות שאני לא מאמין להן(במקרה הראשון כי לא סביר שהיא יכולה לזכור מגיל כל כך צעיר ובמקרה השני כי לא סביר שאמא התעללה מינית בבת(גברים הם רוב אלו שמתעללים מינית ולא נשים).

meidadc

New member
איבחון זה דבר חסוי בהתאם לחוק זכויות החולה

עצם קיומו של איבחון הוא חסוי, כל שכן מה שכתוב בו.
אם הוא יוצג כראיה בבית המשפט, ראוי שהוא יהיה בחומר החסוי ויידון בדלתיים סגורות.

המידע הזה לא אמור להיות גלוי לא לי ולא לך.
זכותה של מאובחנת לחשוף את עצם האיבחון בעצמה, אבל לאיש - לא לרופא, לא לנאשם ולא לרווחה - אין זכות לחשוף את המידע הזה ללא הסכמתה.

aaa123

Member
אני חושב שאחרי שהיא חשפה בעצמה את עצם האבחון אין טעם לחסיון

החסיון היחיד יכול להיות על פרטים שהיא לא חשפה מתוכן האבחון ,כך שצריכה להיות לציבור זכות לדעת אם מה שהיא פרסמה הוא אמת או לא אם יש דרך לברר את זה.

meidadc

New member
לא נכון

אין זכות לציבור לדעת.
הנושא יתברר בבית משפט.
לא צריך את חוות הדעת של הציבור בעניין

aaa123

Member
אני חושב שאחרי שהיא בעצמה חשפה את הדברים מוסרית יש זכות

לציבור לדעת אם הדברים נכונים או לא.
אין שום מקום לחסיון על דברים שכבר פורסמו.
לא מוצדק שמישהי תפרסם שהיא התלוננה בגיל צעיר נגד הוריה ,ושאסור יהיה לבדוק את הדברים ,ולפרסם אם מדובר באמת או שקר בטענה שיש חסיון.

meidadc

New member
דעתך אינה רלוונטית. גם המוסר לא

אם יש חוק ברור ומפורש, אין מקום להתפלפלות מוסרית.
הציבור לא צד בעניין. זה בין הקורבן לעבריין. וזה יתברר בבית המשפט ובדלתיים סגורות.
כל הרכלנים ישארו כשחצי תאוותם בידם

aaa123

Member
זה לא יתברר בבית המשפט אם אין משפט

ועכשיו אחרי שורד לב התאבדה בודאי שלא יהיה משפט.

למעלה