קראתם על מה שקרה לוורד לב?

aaa123

Member
בשביל מה צריך חסיון אחרי שאדם מת?

אני מבין שכשאדם חי הוא רוצה להגן על הפרטיות שלו כי הוא לא רוצה שידעו שהוא עבר טיפול פסיכולוגי כלשהו או שהוא חולה במחלה כלשהי אבל אחרי שאדם מת אני לא רואה שום סיבה לחסיון שמיועד להגן עליו.
הסיבה היחידה שאני רואה לחסיון היא אם הוא מיועד להגן על אנשים שחיים.

meidadc

New member
אני יכול לשער

שחשיפת חיסיון רפואי עשויה לפגוע בבני המשפחה החיים.

כך או כך, לא אני קבעתי את חוקי החיסיון. זה החוק במדינת ישראל (ובכל מדינה בעולם).
זה לא משהו שישתנה בשיחה אינטרנטית בינך לביני

aaa123

Member
לא נכון

נדירים המקרים שבכלל מעמידים לדין על תלונת שווא כי זה דבר שקשה מאוד להוכיח(אם אני רוצה אני יכול בקלות להגיש תלונת שווא נגד אבא שלי בלי שיעמידו אותי לדין).
חוץ מזה שלא נטען שמדובר בתלונת שווא(ואני מניח שהיא האמינה בדברים שהיא אמרה) אלא שהדברים אינם אמת.

מי שמאשים גם את אביו גם את אחיו וגם את אמו בעבירות מין הוא לדעתי(אם אין ראיות שמוכיחות את דבריו) או חולה נפש או שקרן כשבמקרה של ורד לב אני משער שמדובר באפשרות הראשונה.
חוסר האמון שלי לא קשור למגדר של המתלוננת.

dollface225

New member
טיפש, היא נעשתה חולת נפש בעקבות מה שעוללו לה

טמבל, תמשיך לשלוף את הקלף של החולת נפש אם היתה טיפת שכל בתוך הראש הזה שלך היית מבין שדעתה נטרפה עליה כי דרכו לה על הנשמה יא זוועה יא בלתי נסבל איך אתה יכול להתנהג בכזאת אדישות. נראה אם אחותך היתה מספרת שאבא שלך אנס אותה ודוד שלה השתתף היית אומר שהיא משקרת. פו עליך חלאה.

המקרה הוא כנראה פשע נורא נגד הילדהוטרגדיה קשה של האשה הצעירה

כן, לא צריך להניח למקרה, הוא צריך להיות כל הזמן על הבמה הציבורית. אני מצפה שהתנהלות המשטרה והפרקליטות יתחילו להיבחן עכשיו בעיני נץ. אני מצפה שארגוני הנשים וכן אזרחיות פרטיות רבות ידרשו לפרסם את שם האב הפושע, ושכל ה"טיפול" במקרי תקיפה מינית ואונס במדינה הזו יעבור טלטלה.
ושתקומנה סוף סוף הנשים שתקמנה יד זכרון לכל הנשים שנרצחו ע"י גברים. ושמה של וורד לב אשר שלחה יד בנפשה יופיע שם גם הוא.

dollface225

New member

יוסלה14

New member
איזה טרגדיה איומה ההיא שהתאבדה

בגלל שהרשויות החוקתיות האיומות הארורות לא הכירו בצידקתה כמה כאב

matteryou2

New member
קורע את הלב העיזבון של הרשויות

קורע את הלב העיזבון של הרשויות אשר אמורים להגן עלינו ממקרים כאלו.
באמת. באמת. באמת.
כולי בסף דמעות וליבי יוצא לילדה השבורה.
הסיפור הזה נשמע לי חולה מהרגע הראשון ועד סופו.
&nbsp
אין לי מה לומר לאמא שלה, לאביה, ולאחיה.
שימותו בדרכים קשות, זהו.
&nbsp

Hastelloy

New member
קראתי בכתבה בוואלה שההורים שלה איימו לתבוע את ערוץ 10

על הוצעת דיבה ובסוף הורידו את הכתבה מהאתר. ראיתי אחר כך את הכתבה עצמה ביוטיוב אבל גם זה לא מספיק לדעתי

aaa123

Member
לפי האתר כל אחד יכול להבין את האמת שלו

יש סיפורים שאני לא מאמין בהם(גם בלי הוכחה שהם שקריים) רק מעצם קריאת הסיפור עצמו.
למשל אם מישהו יספר לי שכל 120 חברי הכנסת בישראל הרביצו לו אגיד לו שאני לא מאמין לו(זה כמובן מקרה קיצוני הרבה יותר מהסיפור שלה אבל הנקודה שלי היא שהגישה שתמיד צריך להאמין למי שמתלונן בלי קשר למה שהוא מספר כל עוד אין סתירה לוגית בדבריו היא גישה שגוייה).

הסיפור שלה שייך לסיפורים שאני לא מאמין בהם רק מעצם קריאת הסיפור עצמו.

למעלה