קראתי והזדעזעתי

נינה0000

New member
מה שאני לא מבינה זה למה יש פורום כזה

בכלל "שמנות ויפות"! ואם הוא כבר קיים, אז למה הוא מנוהל על ידי גבר?!!

e m a n u e l

New member
איך אישה יכולה לכתוב שנשים

משקרות וממציאות שנאנסו/נפגעו מינית, כדי לתרץ את היותן שמנות/לנקום בגברים וכ' וכ'
אני קוראת את ההתבטאויות שם ובא לי לבכות.

morli4

New member
באמת מזעזע

efrato1

New member
קשה לי להשתתף ברגשות הקשים שזה עורר אצלך

זה כמו שתאמרי לי "אישה אחת אמרה ש..."
ותצפי ממני להתרשם עמוקות או להזדעזע קשות.
נו אז מה? אז היא אמרה.
יש לך דרך לדעת מי היא? מהיכן היא מגיעה? תסלחי לי, מה רמת האינטליגנצייה שלה?
אם אני אקדיש את זמני להתייחס לשטויות שמופרחות סביבי על בסיס יומי לא ישאר לי זמן לכלום.

מציעה לך לרכז את מאמצייך באנשים נערצים שהכזיבו, בכאלה שלהשקפת עולמם יש איזושהי נגיעה לחייך ובקרובים לך.
להזדעזע ממשהו שמישהי קשקשה בתפוז זה כבר באמת מיותר, בטח ובטח כמעט ולבכות בגלל זה.

כשאת מנסחת את זה ככה...

אני מניחה שזה משהו היסטורי שלא טרחו לתת עליו את הדעת.

tingumi1

New member
כי הצירוף של "שמנות ויפות"

הוא הצהרה, שאוליי לדעתך (ולדעתי) ולדעת רבים מיותרת, כי הלא אפשר ועוד איך להיות שמן ויפה, אבל בעולם המערבי היא כמעט ומתבקשת, ההצהרה שיופי הוא לא נחלתם של רזים בלבד... (קצת מזכיר לי את קהילת הגאים, או את הסיסמא "שחור זה יפה" שהייתה פעם...)

ומעבר לשם הפורום... זה פורום תמיכה, לא קל להיות שמן בעולם שמקדש רזון, זה מן הסתם מעלה הרבה סוגיות, דילמות ומכאובים.

ובקשר לניהול, כאן אני לגמריי מסכימה איתך...

tingumi1

New member
ואגב,

אני לא יודעת אם לשם חתרת, אבל אני כן חושבת שיש לזה מחיר, זה יכול להיתפס ולהחוות כעוד ביטוי של הדרה של השמנים מהמרחב הציבורי... (אפילו עם זה נעשה על ידם...)

נינה0000

New member
אבל אני לא יכולה לא לתהות לגבי זה.

זה בסדר שגבר ינהל את הפורום כי גם גברים יכולים להיות שמנים ויפים?אז שישנו את השם ל"שמנים ויפים".

אבל איכשהו עם השם הזה ומנהל לא אישה, זה מרגיש לי שהוא שם בשביל "לחלק תעודות" לנשים... אני לא באמת מכירה את הפורום ולא אומרת שזה המצב. זאת רק התרשמות של מישהי שקראה שרשור אחד שנפתח שם.

newKiticat

New member
את מוזמנת להעלות את הסוגייה

בפני הבנות המקסימות שם. זה לא חדש ויכול להיות להיות שאפילו יש קישור בקישורי הפורום/מאמרי הפורום.

בכל אופן, למה שמנות ולא שמנים זה גם סוגיה שדנו בה... והיא גם נובעת מכך שלמרות שיש אפלייה מסויימת כלפיי גברים שמנים, היא הרבה יותר מורגשת כלפיי נשים ובאלפי מישורים שגברים לא מושפעים מהם...

נינה0000

New member
פורום תמיכה זה טוב

אבל השם מקבע את התפיסות שאת מתארת. לדעתי, כמובן.

נינה0000

New member
אין לי בעיה שאיש מקצוע ינהל פורום הקשור לנשים

כמו פורום גינקולוגיה, נגיד. אבל זה פורום חברתי שלפי השם שלו הוא לנשים. זהו.

איתך בזעזוע

הגעתי לשם אתמול מפורום פמיניזם.

אין לי הסבר למה אשה (או בכלל מישהי/מישהו) מכחישה או מטילה ספק באונס ובהשלכותיו. מבינה מאד את הזעזוע שלך

הודעה עצובה מאוד.

קראתי את השירשור שהתפתח שם,
לקראת הסוף היא מתחילה להסביר את עצמה ומאיפה באה השטות הזו שהיא פלטה למקלדת.
אני יכולה להניח הרבה הנחות של פסיכולוגיה בגרוש סטייל- היא בטח ממורמרת על זה שהיא שמנה ואין לה סיבה, או- היא בטח מאוכזבת מבנות שממציאות סיפורים כשלה בעצמה יש סיפור קשה ואמיתי, ועוד כל מיני.
מה שבאמת עצוב זה שהיא פשוט מבטלת את הזכות של אדם (ולא משנה אם הוא גבר או אישה) להיות אנושי ופגיע.
אני די מרחמת עליה,
נראה לי שהיא די סובלת איפשהו עמוק בפנים.

למעלה