קראתי במסנג'ר

• פותח הנושא dar e
  • פורסם בתאריך

dar e

New member
קראתי במסנג'ר

שכרטיס להופעה של בריטני בקיץ עולה 200 שקל, זה אומר שאפשר לקנות כבר כרטיס? אם מישהו יודע על זה משהו פליז שיעדכן אותי... אני לא יוכל לחיות עם עצמי אם יגמרו הכרטיסים ואני לא יספיק לקנות

tali44

New member
שכח שכח שכח מזה מהרר.......

אין מצב שזה עולה רק 200, לדוג' לאוונסנס הכרטיס עולה 360, וזה נטו לראות את הזמר. (אני לא מדברת על המסך הגדול, התאורה, כלי הנגינה....) ואצל בריטני יש מלא אפקטים, תלבושות, ריקודים (צריך לשלם גם לרקדנים), וזה משהוא אחר ממופע רוק שעומדים ושרים עם הזמר. ולמשל הבנתי שלמייקל ג'קסון כרטיס עולה אולי 800-900 ש"ח. ואצל בריטני אני מאמינה שזה יעלה 450- 500. (מה שבטוח לא פחות מ400. עדיין זה בכלל לא בטוח שהיא באה, זו הייתה מעין השערה או לא יודעת איך לקרוא לזה. ועוד בכלל לא יצא לבריטני דיסק אז.... יש זמן, ואם יהיה משהוא אז בטח תשמע על זה כבר.

YugiBoy

New member
זה לא הגיוני כי

בכאלו מחירים ממש לא שווה לה להופיע... זה לא ריווחי... ההופעות שלה גרנדיוזיות, ולהעביר הכל לפה כולל להטיס את כל הרקדנים ואת כל אלפי אנשי הצוות, לא משהו זול. אז או שהיא פשוט תופיע הופעה חפיפניקית, כמו פיפטי סנט וכאלה... או שהיא תופיע פשוט במקום ענקק כמו ניצנים רק פי 4

לא קשור:

שמעו מי שמשלם להם בסוף זה שוקי וויס ולא אנחנו... אנחנו ממנים חלק כי את מחירי הכרטיסים בארץ מחליטים לפי כמות הערצה של האומן בארץ וגם לפי חישובים כלכליים, מה כמות העוני אם אנשים יוכלו לממן מחיר גבוה מש וכו'... כי אם לא פשוט לא יהיה לו רווח מזה... ככה שאני לא מאמין שמחיר כרטיס יעבור את ה-450 (וגם זה ה-מ-ו-ן)

SuperShiro

New member
אממ כרגע ההגעה שלה לארץ היא בגדר שמועה

בלבד. אני לא יודעת איפה קראת שכרטיס יעלה 200 ש"ח, אבל זה לא נכון כיוון שכרגע היא לא מגיעה, הכל נמצא בתהליכים, שום דבר לא בטוח.

YugiBoy

New member
זו לא שמועה... זה פשוט לא בטוח.

שמועה זה דבר שהופץ ובדרך כלל לא נכון.... (יש מקרים שכן) ההגעה שלה הייתה בחדשות ובעיתונים ומנסים לסגור את זה איתה אם עם המפיקים שלה או לא יודע עם מי... זה הרבה מעבר לשמועה, זה כבר ניסיונות ויצירת מגע... נקווה שהיא תבוא!

SuperShiro

New member
תסתכל מה כתבתי לאחר מכן בתוכן ההודעה.

לא התכוונתי לשמועה במובן אותו כתבת, התכוונתי לשמועה במובן האומר כי כרגע שום דבר אינו בטוח ואינו מאושר.

פירסמו שוב בנענע:

שהיא באה וכבר פירסמו אפילו באיזה חודש היא באה... רק שלא סגור עוד באיזה תאריך בדיוק... אני לא מוצא את הכתבה =/

tali44

New member
זה נענע...../images/Emo203.gif

אין סיבה להתרגש מזה ואפילו למצמץ. וחוץ מזה גם השמועות של נסיון ההתאבדות הופיעו בנענע ובחדשות. אז גם אם אמרו בחדשות או בנענע שבריטני מופיעה בישראל ז לא ממש אומר משהוא.

למעלה