קראו זאת בבקשה...

motyka

New member
עוד הוכחה לאפליה ממוסדת

זו לא פעם ראשונה שקוראים על תקציבים המנותבים לאוכלוסיות מסויימות ולא מנותבים לאוכלוסיות אחרות.

אז ככה-

ראשית- יש לקום על הרגליים ( סורי אם זה נשמע כמו שיעור אירובי) ולא להתבכיין על "מר גורלינו". שנית- מה רע בלאחד כוחות? ( הצד הערבי והצד היהודי) יהיה אפשר לערוך ישיבות או הפגנות ( ללא אלימות כמובן). שלישית- לפנות אל משרד החינוך: לא איפשרו לנו להיפגש עם השרה היום לא נורא נבוא מחר, מחר לא יאפשרו, לא נורא (זה לא יישבור אותנו, אותי לפחות!) נבוא כל יום עד שתהיה לנו האפשרות להוכיח כי גם אנחנו נוכל להצליח (זאת במידה וייתנו גם בנו הערבים, אמון)! יובל ישנן דרכים רבות כל שעלינו לעשות זה- לרצות לפעול, אח"כ הכל "יזרום" כפי שאומרים.

ממש לא../images/Emo70.gif נגד רוע לא תוכלי להילחם

בנאיביות
הם החזקים והם רוצים ברעתך
שכחת את הנרצחים בהפגנה
כדי להשקיט את המצפון תמיד יוכלו השוטרים שרצחו אותך להגיד עליך שהפרת סדר או שנפלט כדור או שכיוונו לאויר ובדיוק באותו רגע נשמת את הכדור.

ערב רב

New member
ועדת ג'ובראן-זועבי, אני מבקש!

בציבור היהודי, אגב, היא נתפסה כתקיעת סכין בגב השוטרים, ולא בכדי.

סלוניק

New member
הגענו למעין הסכמה, אולי.

לא בדבר תקיעת הסכין בגב השוטרים אבל בהדגשת השוטרים אל מול אהוד ברק ושלמה בן עמי. אין ספק שהייתה התחמקות של וועדת אור מהתעסקות עם פוליטיקאים.

motyka

New member
קשה מאד

לאכלוסיה בארץ קשה להתארגן בכדי למחות על עוולות. להבדיל מארצות אחרות בהן ניתן לקיים חרם צרכנים או לחץ פוליטי, שישראל אין כמעט תקדימים כאלו. בכל מקרה - אני מזמין אותך ליזום ולעשות מעשה בנדון.

אתה צוחק עליה../images/Emo35.gif לא יפה../images/Emo70.gif היא

פספוסית. יותר צוציקית ממך. מה היא כבר יכולה לעשות
אתה מוכן לשתף אותה בניהול הפורום

../images/Emo3.gif, לין, בבקשה ממך תבהירי לפורום

למה את מתכוונת. אני מניחה שבטירוף עכשיו קורא את ההודעה שלך ואני חוששת שהוא יסיק מסקנות נחפזות. את לא חברה בקבוצת "פספוסים" עויינת, נכון?

אל דאגה, אבהיר את שרשמתי ../images/Emo6.gif

אני חברה בקבוצת " פספוסים" אשר לא מהווה סכנה לחברה לכן אל דאגה! זוהי קבוצה אשר מטרתה לחולל שינוי! שוב אדגיש כי שינוי זה לא בא להזיק לאף אחד מן הצדדים להיפך הוא בא לסייע לשניים ( שניהם דבילים ו"מיושנים" לכן הם צריכים טיפים מה"פספוסים")... מקווה שהבהרתי עצמי
.

לא רק שאני מאמין לך. אני יודע שרק

הצעירים יכולים לשנות. אנחנו, הזקנים, כבר מקובעים בעמדות שלנו. אתם עדיין לא התחפרתם. אם אתם לא רוצים להיהרג במלחמה הבאה, אז רק אתם יכולים לעשות משהו.

sela v

New member
לא רק נגד האוכלוסיה המוסלמית

במיוחד במדינת ישראל מי שלוחץ וצועק יותר מקבל יותר.

המצב על "הג'נטים" ../images/Emo31.gif

מאז הקמת המדינה, היו ערביי ישראל בגדר מיעוט מקופח ומופלה לרעה מכל הבחינות.אם מדברים על תקציבי החינוך, בניית כתות, תקצוב שעות וכו' וכו'. עובדה: אחוז המצליחים בבחינות הבגרות במיגזר הערבי בישראל רחוק מאד מן הממוצע הארצי בקרב האזרחים הישראליים היהודיים. הוקמה תכנית שנקראת "תכנית החומש". אין לי מושג אם היא עזרה או לא בהעלאת רמת החינוך הערבי או לא. אבל הקיצוצים האלה ימיטו אסון על כל המערכת. גם תחום התעסוקה במיגזר הערבי צולע מאד. עובדה: רוב הישובים ברשימה "המפוארת" של מוקדי האבטלה בישראל הם ערבים. סיכוייו של צעיר ערבי, שסיים בהצלחה את הבגרות ואף זכה בתואר אקדמי, למצוא עבודה במשרד ממשלתי שואפים לאפס. עד היום קיימים מקומות עבודה - בשרות המדינה ואף בחברות ממשלתיות החסומים בפני אזרחי ישראל הערבים. באשר לבנייה רבים טוענים כי האזרחים הערבים בונים את הבתים שלהם בניגוד לחוק וללא האישורים הנדרשים. הטענה הזאת גם אם היא עובדתית נכונה במקרים רבים, אין לה על מה שתסמוך, משום שקשה לבנות באופן מוסדר וחוקי אם לא קיימות תכניות מיתאר מאושרות. וכאלה כמעט ולא קיימות במיגזר הערבי-ישראלי. אולי בכוונה כדי להקשות, אולי מתוך הזנחה, אולי סתם מתוך נקודת המוצא של ביורוקרטיה יהודית הקובעת כי "בסך הכל מדובר בערבים". התוצאה: הבדווים בנגב המחפשים מקום לגור ולחיות בו "כובשים" מאות אלפי דונמים של אדמות מינהל וידוע איך מתנהגים אליהם.

למעלה