קראו בבקשה...

קראו בבקשה...

שלום לכולם. אני מבקש ממכם, חילונים ודתיים כאחד, כל עם ישראל היקר, תסתכלו ותראו איך אנחנו נראים, שונאים אחד את השני, שמים את מבטחנו באמריקה הגדולה שהיא תציל אותנו מהמוסלמים. להזכירכם: נדרשו מוסלמים בודדים כדי למחוק את מרכז מנהטן, נדרש מוסלמי אחד כדי להרוס את הפנטגון "הגדול והבטוח והסודי ביותר בעולם". אנחנו לא בהפקה הוליוודית, אמריקה לא תעמוד לצידנו לנצח, אנחנו לא חסינים כנגד הרעה שאנחנו עושים בתקופה האחרונה; ואנחנו עושים רעה גדולה. אף אחד לא חסין, הדתיים עסוקים בלחיות על חשבון אחרים, לא מתגייסים, לא עוזרים לחלשים באמת, רדומים ולא קמים ומתאחדים כדי לקרב את העם הזה, אלה עסוקים בכסף, ושוחד, בודדים מהם הם צדיקים אמיתיים... החילונים עסוקים בלשנוא את כולם, ואותם בכלל לא מעניין מה קורה בעם הזה... לאן הגענו? אחרי 2000 שנה בגלות, זה מה שיש לנו להציע? אני מבקש ממכם, זלזלו בי, אני אדם פשוט, פשפש חסר תועלת, חילוני אני.אך בבקשה, אל תזלזלו בדברי. אנחנו עתידים לקבל עלינו גזירות קשות, יותר קשות משאתם חושבים. בנות עמנו ימכרו , מנהיגנו יושפלו להיות עבדים, שריפה גדולה תבוא עלינו. לא יהיה מי שישמע את צעקתנו, כשנשינו וילדינו ישרפו ברחובות. אנחנו נפול. בואו נצעק עכשיו, בואו נבקש גאולה, בצעקה, הכי פשוטה, לא רק בתפילה. אל תגידו שאתם לא יודעים להתפלל, צעקו עכשיו לבוראנו שיחוס עלינו ויתן גאולה ומשיח אחד ויחיד, בן דוד, שהוא ינהיג אותנו ולא המושחתים שמנהיגים אותנו עכשיו. אל תזלזלו בעצמכם, העני שבינכם יאמר "גיבור אני" ויצעק, כן כן יצעק, לשמים ולבורא עולם שיתן גאולה ומשיח בן דוד. עזרו לחלשים, עזרו לזקנים, לאנשים שאין להם מה לאכול. שיקום האדם שיגיד לי שאין לו עכשיו בבנק, 100 200 שקלים שהיה מוכן להוציא על חולצה חדשה, תנו את זה למסכן שעומד בצד של הרחוב, עם הראש למטה ומבקש צדקה, בשבילו זה אוכל וחיים, ובשבילכם זו רק עוד כמה קופסאות סיגריות. בבקשה ממכם, תנו צדקה וצעקו בכל גדול, אל תתביישו. כי אם לא תעשו את זה עכשיו, כשתעשו את זה אחר כך, זה כבר לא יעזור. מי לא יצעק "שמע ישראל" כשהוא יראה את הבית שלו נשרף, מי לא יצעק לשמים כשיראה את הנשים שלנו נאנסות ונרצחות. צעקו עכשיו עוד שיש לנו הזדמנות. תקנו את עצמכם, תהיו טובים... אני מתחנן... ימים בודדים נשארו לנו, אף אחד לא יהיה חסין, לא דתי, לא חילוני, ימים בודדים... שמעו את דברי ואל תזלזלו בהם. אני אשמח לקבל אי מיילים עם שאלות ואני מבטיח לענות לכולם. אני את שלי העברתי, והלוואי שהצלתי אפילו אחד ויחיד.

למעלה