קקי

Noa Geva

New member
קקי../images/Emo4.gif

אני מקווה שלאפחד אין בעיה עם הכותרת
אקיצר..הגעתי היום לחווה כולי שמחה, מאושרת ומחכה לשיעור אחרי ששבוע שעבר לא היה...ומה מסתבר?!?!
המדריכה שלי עזבה!!
ממש אהבתי את המדריכה הזאת, והיא עזבה ככה בלי להגיד, בא לי למות
תקעו אותנו עם איזה מדריך אחד, עומר, והוא כ-ז-ה קרצייה!!
הוא כזה צבוע!! "עקבים למטה טיפה.." *מורידהעקבים* "מדהים!! מצוין!!" או למשל "קאנטר מעולה!!" עשה טובה הקאנטר הזה גרוע אם לא תעיר לי אני לא אלמד
בקיצור המדריך הזה ממש לא לרוחי, והנה השאלה אליכם: כדאי לתת לזה עוד צ'אנס? אולי נתרגל אליו? יש פה מישהו שלא כ"כ מת על המדריך שלו ובכל זאת מסתדר? ואם לא אז....לעבור חווה?!
יש איזושהיא חווה שאתם ממליצים שלא רחוקה מדיי מראשל"צ? (בינתיים אני רוכבת בתלמי מנשה..) תודה לעונים!
נ.ב חחח ראיתי איך התא של זיילי מקושט לכבוד היומולדת! איזה מגניב!

MorH

New member
|../images/Emo174.gif

לדעתי תנסי להמשיך איתו ואם לא יתאים לך אז תבקשי מדריך אחר או משו חוץ מזה =\ פפ הוא אומר לך להוריד עקבים וכשאת מורידה ( למשל ) הוא אומר שזה מעולה אז למה הוא צבוע ? =P מה שאני מנסה להגיד זה שלא תשפטי אותו קודם וקחי עוד איזה 2-3 שיעורים איתו ואפילו יותר כי אין מה לעשות כל מדריך מדריך בצורה שונה ואת לא יכולה לדעת אם תעברי חווה אתתקבלי מדריך כמו המדריכה הקודמת אז קיצר תני לו עוד צ'אנס =] בהצלחה!

Noa Geva

New member
הוא צבוע כי...

הוא כאילו מנסה להראות שאנחנו רוכבות נהדר והכל, כל שנייה "מדהים! מעולה! מצויין!" ככה לא נלמד... גרר אררג

TauraMan

New member
אל תשפטי ותזלזלי במדריך../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

למדריך טוב יש נטיה לראות את התמונה השלמה ואת ההשלכות שיש לכל הערה שלו. מה שהוא אומר בטח לא בא מצביעות אלא מרצון להגיע למשהו. אז בעקבים הוא בטח עודד את יכולת השינוי שלך וההגבה להערות, ויכול להיות מאוד שהקאנטר לא היה כזה גרוע כמו שאת חושבת... בקיצור, אל תזלזלי, את שם כדי ללמוד.

Noa Geva

New member
אני לא מזלזלת

הוא באת לא נראה לי כ"כ
לא יודעת....נטע הייתה חברמנית כזאת, היה כייף לדבר איתה ולצחוק איתה והוא לא כזה, לא יודעת יש בו משהו מעצבן

TauraMan

New member
אל תשווי ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אף פעם אל תשווי אנשים לאידיאל שיש לך בראש, אף פעם הם לא יעמדו בציפיות..
תני לו צ'אנס. לא הולך? אז תחפשי משהו אחר.

Noa Geva

New member
נתתי צ'אנס../images/Emo4.gif

ואני עוד אתן אבל עדיין נראה לי שלא ילך
תודה על התגובה בכל מקרה

Saint Marko

New member
אל תבואי בגישה שלא ילך!!

כי אחרת באמת לא ילך!!! תיהי חיובית ותקווי לטוב.. אולי שינויים כאלה מובילים לטוב.. אין לדעת.

fliperit

New member
../images/Emo45.gif צודק....

ככה היה לי עם המאמן הקודם שלי...לא היינו מספיק פתוחים לקבל אותו...

נויקההה

New member
את צריכה להכיר אותו

ואחרי שתכירי אולי גם איתו יהיה כייף לך לדבר והוא יהיה יותר חברמן... תני לו זמן...

Saint Marko

New member
תשובה... מתוך נסיון רב ומר!

אני עברתי המון חוות בזמן הקצר שאני רוכב.... שמעי, תני לו צ'אנס, בסך הכל שיעור ראשון איתו.. אני בטוח שגם את לא היית רוצה שישפטו אותך אחרי פעם אחת שדיברו איתך או ראו אותך... ומי יודע, אולי תגיע מדירכה אחרת או מדריך חדשים לחווה ואז תוכלי לנסות לעבור..... כי באמת, תלמי מנשה זו חווה מאוד מאוד מוצלחת. בהצלחה.
.

arieledaho

New member
אולי תעברי למדריכים אחרים בחווה ואם

זה לא עוזר תבקשי מהמנהל....לעבור חווה זה הדבר האחרון לעשות...אולי יש מדריך שמוכן לבוא רק בשבילך???...

fliperit

New member
מנסיון....

בחצי שנה האחרונה עברתי 3 מדריכים...והיום התברר לי שהמאמן שלי מפסיק ללמד אותנו, שוב!!!!!!!!!! בקיצור....במשך שנתיים הייתה לי את המדריכה הכי מדהימה בעוןלם, ואני ברת מזל שיצא לי ללמוד איתה!!!! אחריה בא מאמן שלא היה משהו, אבל גם לא נתנו לו הזדמנות, וזה לא הסתדר, ואחריו בא עוד מאמן, שגם היה מדהים, אבל הוא הודיע שהוא עוזב.... בקיצור...אני מייעצת לך לתת הזדמנות, ואם תוך 3 שיעורים לא הולך, לבקש להחליף מדריך, או לעבור חווה. בהצלחה!

למעלה