קקי של חתולים

kittieCat

New member
כן אנחנו באמת כמו החתולים פה בפורום

וזה באמת השטח שלנו
ואם לא תיזהרי אנחנו עוד עלולים נשרוט אותך
מיאו

ועוד משהו

מאכילי החתולים לא נחשפו לבעיה שהחתול עושה צרכיו בתוך גינתם כך שהם לא מבינים עד כמה הבעיה קשה ומציקה. ולכן קשה להם להבין מדוע אדם מתחיל להסתייג מהחתול ולראות בו כחיה מטרידה ומזהמת. אחריות של מאכילי חתולים צריכה להיות אחריות גם על צרכיהם. העניין הוא שהמאכילים מרחמים על החתול כשהוא רעב אבל לא כשהוא צריך לחרבן! יש אתר שמראה אילו צמחים לשתול על מנת להרחיק חתולים..... ואין שם דעות על מאכילים...... מוזר....

kittieCat

New member
זה ברור שאת לא נמצאת בפורום הנכון

אז אולי תסתלקי מפה? בגלל אנשים כמוך יוצאים אחרי זה מחקרים שמטרתם להרעיב את החתולים למוות. יקירתי, אם לא היו לך חתולים בגינה - סביר להניח שהיו לך חולדות ונחשים. תרחיקי את החתולים ואל תתפלאי אם תמצעי צפע בחצר ביתך או מזיקים למינהם. מדהימה אותי כל פעם מחדש הבורות של האנשים לגבי התועלת שבחתולים...

ToFLY

New member
תתלונני גם על הציפורים שמעיזות לצייץ

או אולי על העצים שמשירים עלים? על הנמלים שהחליטו לבנות קן בחצר? אולי על הטחב שהחליט לגדול דווקא על הקירות? נו באמת. לחתולי רחוב אין ברירה, אין להם לאן ללכת, הם נאבקים לשרוד בחוץ. הם חלק מה"טבע" העירוני כמו חיות רבות ואחרות. ומעניין אותי לאילו מגדלי חתולים את מתכוונת.. כנראה שאין לך מושג על מה את מדברת, שהרי את תולה האשמות מגוכחות באיזושהי קבוצה וירטואלית של "מגדלי חתולים", במקום לדאוג בעצמך לארגזי החול שאת דורשת ברוב גיחוך. אולי כדאי שתאמצי את כל חתולי הסביבה שלך אלייך הביתה וכך לא יעשו בגינה, במקום לבוא בדרישות מגוכחות.

לגבי הנחשים ושאר מַרְעִין בִּישִׁין

יש חיה שהיתה במערכת האקולוגית המקומית לפני שהתרבו כמעט ללא בקרה כל חתולי הרחוב, החיה הזו היא נמיה, זה לא מין פולש, זה מין מקומי שייך והוא גם מטהר יפה את הסביבה מהמינים שעלולים לגרום לי לנזק. יש לו גם נטייה לא ממש להתקרב לבני אדם ולא לחרבן על כל הסביבה. אם תקראו את הערך על נמיה באינצ' לחי והצומח של ארץ-ישראל תוכלו גם לראות שבשעה שניסו להיפטר מן הנמיות בסוף שנות השישים חלה עלייה רצינית בכמות של הצפעים/בהכשות של הצפעים (האינצ' לא עומדת לפני איני זוכר בדיוק). למיטב דעתי, לנמיות אין שדולה כמו שיש לחתולים והם לא מספיק חמודות אבל האמינו לי חובבי חתולים יקרים, היא עושה עבודה נפלאה.

מחר תבוא מישהי מאגודת חובבי החתולים

ובא לציון גואל. לגבי הנמיות, איני יודע כיצד לגרות אותן שהן תגענה לחצר שלי.

אורי תהיה בטוח שאילו החתולים! כי

כל אדם יודע שחתול מכסה אחר צרכיו, לכן מנסים להסיח דעתך בכך. אבל יש מלא חתולים שלא נוהגים כך, כדי שאהיה בטוחה שמתי מצלמה נסתרת, ואכן הם באו בלילה ביודעין שבשעה זאת אנו ישנים. וכן הם לא מכסים את צואתם, הבנתי שהחתול לא חיה נקיה המכסה את צואתה אבל הבנתי שהיא חכמה בעקר בלילה לבוא כשאין אף אחד, היא חיה שטלתנית גם כלפי בעליה. פשוט אין לכם מושג מה קורה בישראל, החתולים מתרבים מאוד ורוב המאכילים לא מעקרים את כולם, כך שתמיד יהיו בעיות כאילו ואף יחמירו. המדינה לא יכולה להתמודד עם בקרה על כמות החתולים כל עוד אין עיקור של כל חתול. כמות החתולים המשתנה ממקום למקום תלויה במאכילי החתולים או במזון שנמצא ברשות החתולים. יש הרבה מחלות שמעבירים אותם החתולים ועל זה נכתב הרבה ברשת, במידה והחיידקים יעברו גם מוטציה תתכן גם "שפעת החתולים" חס וחלילה. היום קיבלתי אימל של חברת הדברה שלדבריה ניתן ואפשרי להדביר את האדמה ולטהר את האדמה מזיהום החתולים ולחזור להפריח מחדש את גינתי לשמחתי הרבה. אז לנו שלום לכם שלום ולחתולים שלום :)

dimitrygo

Active member
מנהל
תודה רבה שפקחת לנו עיניים

תגידי איפה היית כל השנים האלה? אני רואה שאת רשומה בתפוז מ-2003 ורק עכישו בחרת להאיר את פנינו בחוכמתך הרבה?

ToFLY

New member
היא סתם טרולית משועממת ורעת לב

פשוט להתעלם, שתלך להטריד בפורום אחר...

שמעתי "מיאו" מהגינה כשהייתי על המחשב

חיפשתי מידע על חתולים והגעתי לפורום שלכם. ולידעתך זאת לא חוכמתי הרבה, קטונתי! זה שנים של התנסות בבעיה שעדיין לא נגמרה.... אני מקווה שתרמתי פה משהו :)

kittieCat

New member
תרמת תרמת

הצחקת אותנו קצת.... ובעיקר הזכרת לנו כמה אנשים טיפשים יש... אנחנו מודים לך מקרב לב על תרומתך לפורום החתולים. קבלי
כאות הוקרה מאיתנו על תרומתך

enbalush

New member
אורי../images/Emo124.gif עצות מועילות להרחקת חתולים מהגינה

מאת ראשון אוהבת חיות בבקשה אל תעשה שום צעד שיפגע בחתולים בהצלחה ענבל

למעלה