אורי כמה שאתה צודק
נראה לי שמגדלי החתולים ואו חובבי החתולים כאן לא ממש מבינים התנהגות של חתול כמצופה מהם. מנסיוני עם חתולים מעל עשור שנים, כבר התיאשתי. וניסיתי את כל השיטות האפשריות. החומר מרחיק חתולים הוא טוב זמנית ויקר מאוד, לאחר זמן השריח נספג באויר ובאדמה הם חוזרים שוב לעשות צרכיהם וכן בלי רחמנות אחד עושה באים כנופיה אחריו, אצלי הגינה הפכה לחיריה שכונתית וכן הם לא מכסים את צואתם הם משאירים בגלוי וחשוף ובאים מלא יתושים, ויוצרים ממש זיהום שפוגע בבריאות. מרוב יאוש הגינה שלי כבר מוזנחת ולא מטופחת כפי שהייתה. העניין הוא שזה פורום של חתולים שהמשתמשים פה לא רגישים לאנשים שנפגעים הן בבריאות והן בזיהום ומעולם לא תקבל טיפ שבאמת יעזור לך, וחבל כי אחרת הפורום מאבד את האובייקטיביות שבו. אולי כדאי שתהפוך את כל הכסאות בצורה אלכסונית שלא תהיה להם גישה לבוא ולשבת עליהם, ואו תשים על הכסאות כיסוי ניילון הניילון לא נעים להם הם לא יעשו צרכהם על הניילון. נכתב פה שהחתולים לא אוהבים מים, ואצלי גם בחורף על אדמה בוצית הם עושים צרכהם בגלוי ולא מכסים, התייאשתי, הייתה לי פעם גינה עם פרחים יפהפים.....כבר לא! אם הייתה לי יריעת ניילון ענקית לכסות את כל הגינה זה היה מצויין, אבל שוב החתול הוא חיה שלומדת להתרחק אבל גם לחזור ולהתקרב בהזדמנות הראשונה. כך שכל הנסיונות שלי כשלו. אם מגדלי החתולים היו לוקחים אחריות גם על צואתם של החתולים מכינים להם ארגזי חול ומקום בודאי שהם לא היו מהווים מטרד לאף אחד ואז הכל בא על מקומו בשלום.