קקי של חתולים

skylar

New member
אני לא יודעת מה דעתה על זה

אבל אם זה חוש ההומור שלך... רק בריאות.
נכנסת לפורום בשביל לקבל קצת תשומת לב ועשית כנראה עבודה לא רעה בהתחשב באורך השרשור. מזל טוב! 39? באמת?

kittieCat

New member
הצחקת אותי על הבוקר... תודה ../images/Emo13.gif

אני מאד מרחמת על האדמה שמזדהמת חחחחחחחחחחחחחחחחח אגב, אם היית מסיימת בית ספר יסודי, היית יודעת שהאדמה לא מזדהמת מזה... יודעת מה זה דשן וממה הוא עשוי? "אדמה שמזדהמת"... טוב לפחות הצחקת אותי על הבוקר.... במחשבה שניה, אל תלכי, תישארי... צחוקים איתך וזה...

קקי בכל התצר.

כדאי שתצפה ותראה ממש מי עושה זאת ? חתול מכסה את צרכיו ולא משאיר אותם גלויים . ככה זה בטבע כדי שלא יגלו את עקבותיו. הוא חיה מאד נקיה למרות מה שחושבים עליו.

tenen

New member
זה רחוק מלהיות מדוייק,

שלא יובן לא נכון, אני מאוד בעד אמצעים הומניים בלבד. אבל אמצעים לא הומניים הם בהחלט לא בהכרח לא חוקיים. הייתי רושם כאן על כמה כאלו אבל חבל סה"כ אין לי מטרה לריב עם אף אחד...

GeJuFan

New member
כמו שאמרו אמצעים לא הומנים

אסורים בחוק, ביניהם גם העברת החתול למקום אחר. אלא אם כן מדובר ברילוקשיין שנעשה בצורה תקינה (כלוב רלוקשיין גדול, מאכיל שקיים בסביבה שידאג לחתול - וכמובן באישור המאכיל).

נטלי511

New member
הספריי שדיברתם עליו יעיל גם אם אני רוצה

לרסס סביב החצר שלי כדי שהחתולים לא יצאו החוצה דרך הגדר?

pereg55

New member
הרימו את הכפפה ועזרו לבן אדם....

יש כאן קריאת מצוקה ובואו נחשוב בהגיון מה ניתן לעשות בנוגע לבעיה, האם למשהו יש ספריי מחיק חתולים וכלבים, שיוכל להשאיל לו באזור חיפה? (אם זה היה בתל אביב הייתי מרימה את הכפפה) אפשר להציע פתרונות נוספים לעזרה!!!!!!

moggycat

New member
שים בקבוקי מים שקופים ומלאים

או שתסרס את החתול, האם יש בחיפה שירות עקר-החזר מטעם העיריה?

גיליפ1

New member
תתחיל לתרום כסף לאגודות שמטפלות בחתולים תמשיך

ותמשיך לכתוב את שימך האמיתי עם טלפון מעודכן.

שקרן אני לא

אולי טיפש כן (לגבי זה שרשמתי את הפרטים האמיתיים) אבל שקרן באמת לא. כל מי שיתקשר 052-8386498 יהיה לו את הכבוד המפוקפק לשוחח איתי ולנסות לתקן את דרכי

אשתר1

New member
כניראה אתה די נהנה פה בפורום

מבטיחה לך שאם תאמץ את "הייצור הנוראי" אפילו תהפוך לחבר של כבוד,כדאי לך!!

aviadbarel

New member
אולי תאמץ כלב של חבר לשבוע / שבועיים

החתול יתרגל שהגינה כבר לא מזמינה וימצא לו פינת משחק אחרת. רק תוודא שאין חיות בר אלימות בסביבה לפני שאתה משחרר כלב בחצר. אני יודע שחתולים לא אוהבים מים, אולי תנסה להרטיב את הספה (יכולה לעמוד בזה?) כדי שתהיה פחות מושכת בעבורו? או אולי תנסה לחכות לזמן שהוא בגינה ולהשמיע קולות מפחידים? (שים סרט אקשן עם ווליום גבוה, או צא לגינה ותשמיע קולות רקיעה חזקים). אם כל אלו לא עוזרים, לא יודע מה עוד ניתן לעשות. בכל אופן בבקשה ממך, אנא אל תפגע בחיה חסרת ישע. שיהיה בהצלחה.

אורי כמה שאתה צודק

נראה לי שמגדלי החתולים ואו חובבי החתולים כאן לא ממש מבינים התנהגות של חתול כמצופה מהם. מנסיוני עם חתולים מעל עשור שנים, כבר התיאשתי. וניסיתי את כל השיטות האפשריות. החומר מרחיק חתולים הוא טוב זמנית ויקר מאוד, לאחר זמן השריח נספג באויר ובאדמה הם חוזרים שוב לעשות צרכיהם וכן בלי רחמנות אחד עושה באים כנופיה אחריו, אצלי הגינה הפכה לחיריה שכונתית וכן הם לא מכסים את צואתם הם משאירים בגלוי וחשוף ובאים מלא יתושים, ויוצרים ממש זיהום שפוגע בבריאות. מרוב יאוש הגינה שלי כבר מוזנחת ולא מטופחת כפי שהייתה. העניין הוא שזה פורום של חתולים שהמשתמשים פה לא רגישים לאנשים שנפגעים הן בבריאות והן בזיהום ומעולם לא תקבל טיפ שבאמת יעזור לך, וחבל כי אחרת הפורום מאבד את האובייקטיביות שבו. אולי כדאי שתהפוך את כל הכסאות בצורה אלכסונית שלא תהיה להם גישה לבוא ולשבת עליהם, ואו תשים על הכסאות כיסוי ניילון הניילון לא נעים להם הם לא יעשו צרכהם על הניילון. נכתב פה שהחתולים לא אוהבים מים, ואצלי גם בחורף על אדמה בוצית הם עושים צרכהם בגלוי ולא מכסים, התייאשתי, הייתה לי פעם גינה עם פרחים יפהפים.....כבר לא! אם הייתה לי יריעת ניילון ענקית לכסות את כל הגינה זה היה מצויין, אבל שוב החתול הוא חיה שלומדת להתרחק אבל גם לחזור ולהתקרב בהזדמנות הראשונה. כך שכל הנסיונות שלי כשלו. אם מגדלי החתולים היו לוקחים אחריות גם על צואתם של החתולים מכינים להם ארגזי חול ומקום בודאי שהם לא היו מהווים מטרד לאף אחד ואז הכל בא על מקומו בשלום.

לא נותר לי אלא להודות

על דבריך המלומדים ולייחל שלא נתחיל מחדש מלחמה בפורום. נ"ב בינתיים מישהו/מישהי מחברי הפורום "הלשין" עלי לאגודת חובבי החתולים בשעה שהדוברת שלהם ראתה את קורות השיחה בפורום היא הבינה שכנראה אין לה כאן קייס מעניין. מחר כל מקרה אני אמור לשוחח איתה. תודה בשנית אוֹרי הלא שקרן מחיפה לוי

חחחח רציני אורי?

עוד מעט יגידו לך גם לא להגיד לחמור שהוא חמור, ולחזיר שהוא חזיר :) לא יאומן כמה חוסר רגישות יש פה, אתה בא ממקום של מצוקה מבקש עיצה מקבל תגובות לא סימפטיות מאיימים עליך ולבסוף מאשימים אותך באיומים, זה דומה להתנהגות של חתולים שמזהמים ועוד חושבים שזה בסדר ושזה השטח שלהם, חחחחח אל תתרגש וחשוב שלא תתתקשר אתה, אלה שהם יתקשרו אליך ואל תשכח במהלך השיחה להגיד "מייייייייייייייייייאו" חחחחחחחחח קטן עליך, תזהר אורי עכשיו כשהם יודעים הפון והכתובת ישימו לך גם מצלמות סביב ביתך, כמו שיש ב"אח הגדול " "חזק ואמץ" ויהיייייייייייייי מה :)

כאילו השטח שלהם

זה באמת השטח שלהם. אנחנו לקחנו מהם את מקורות מחיתם ומגוריהם ועוד באים בטענות.

שרה מי זה אנחנו?

אנחנו בייתנו את החיה הזאת שהייתה בעבר לחית בר. ולא זה לא השטח שלהם! החתול היא חיה שטלתנית שגם אם תתני לה את כל הבית שלך, היא תעיז ותכנס למיטה שלך ולכל שטח פרטי אישי שלך, ואל תתפלאו אם יום אחד החתולים יוציאו את בני האדם החוצה ויחיו בבתיהם, שרה?! על דלת הבית שלך כתוב "כאן גר החתול של שרה"? חחחחחחחח

בילי28

New member
את חוצפנית שזה לא ייאמן../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הבן אדם לא סתם פנה לפורום וביקש עיצה. הוא ביקש עיצה אבל גם איים שישתמש באמצעים לא הומניים כדי להרחיק את החתולים. אז איזה תגובות את מצפה שהוא יקבל פה? ברוך הבא? כל הכבוד? עלה והצלח במשימתך הנועזת? גבירתי היקרה, כאן זה פורום חתולים, ומטבע הדברים כותבים כאן אנשים שאוהבים חתולים ורגישים מאוד לכל פגיעה בהם וברור שגם לאיום לפגיעה בהם. מי שאיים זה הוא. תקראי שוב את ההודעה הפותחת שלו ותגידי לי אָת אם אין מדובר באיום ברור מצידו. האנשים בפורום, באופן טבעי ומוצדק הגיבו בחריפות לאיומים שלו. את יכולה להיות בטוחה שאילו הוא היה רק מבקש עיצה מבלי להוסיף איומים, הוא היה מתקבל כאן בסבר פנים יפות ואף אחד לא היה כותב לו "תגובות לא סימפטיות" כהגדרתך.
אדם שפונה לפורום חתולים, וכותב בהודעתו איום כי הוא יפגע בחתולים, הוא זה שמגלה חוסר רגישות ולא אנחנו. אז ואין לך מה להתפלא על התגובות החריפות שנכתבו פה. פשוט לא ייאמן איך את מצליחה להפוך את היוצרות.

kittieCat

New member
שטויות עזבי אותה היא סתם משועממת

חוץ מזה היא נתנה לנו מחמאה - אמרה שאחנו כמו החתולים פה בפורום
זו מחמאה לא?

למעלה