קצת

ענת1986

New member
קצת ../images/Emo32.gif

אם ערוץ המוזיקה היו פונים אליך, איך היית עורך את תוכנית ה"טעמי" שלך?
תכתבו 10 עד 12 קליפים.
לא יותר מקליפ אחד לאמן.
לא לבחור שירים שאין להם קליפים.
נמקו לגבי הבחירה.
שלי- 1. רמי פורטיס- רד מעל מסך הטלוויזיה שלי. תמיד כיף לראות את פורטיס משתולל. שיר יפה, מקפיץ. 2. הבילויים- אוטו זבל. להקה עם שירים טובים.הקליפ די משעשע, ולאחר שרואים את אינפומאניה, ומגלים דברים על כמות הזבל בארץ- הוא הופך לדי מטריד. 3. היהודים מחפש תשובה. השיר היחיד של היהודים שאני באמת באמת אהבתי מהרגע הראשון, ועד היום אני מסוגלת להקשיב לו פעם אחר פעם. קליפ עם אווירה מתוחה כזו. אני אוהבת בעיקר את האקדח שאורית מכוונת לתום לראש
4. קוב- מגניב. לא מתה על קוב, לא מתה על השיר, אבל הקליפ באמת אחלה. 5. ג'נג'יות-ג'ינג'יות. אין מה לנמק יותר מידי. שיר מדהים. 6. שרון רוטר - נעים. רק השבוע דיברנו על כמה הקליפ הזה מושקע ויפה. 7. שמעון בוסקילה- מחפש חבר קרוב. שיר טוב לזמר שמנסה כל כך הרבה להצליח, והנה זה סוף סוף קורה. כיף לראות את זה מול העיניים. 8. מינימל קומפקט- dedicated. אחד השירים הכי אהובים עליי של מינימל. כיף לראות אותו על קליפ. 9. גלי עטרי- מה שאת אוהבת. קליפ מקסים במיוחד מלא בתום. 10. אחרון חביב- ברי סחרוף- יומולדת עם אינפקטד

איש24

New member
טעמי

1.ברי סחרוף-יומולדת. הקליפ הכי יפה שלו(הגירסה המקורית). 2.נושאי המגבעת-live in beit shemesh.קליפ מצויין שבו כל המילים של השיר כתובות על גליל של נייר טואלט,וכמובן גם השיר הטוב. 3.אהוד בנאי-ילדי הלילה.שיר עם מסר וקליפ מושקע שבעצם מתאר את כל מה שהוא שר. 4.מאיר אריאל-שיר כאב (בהופעה).כיף לראות את האומן הזה בהופעה,חבל שלא יצא לי להיות שם... 5.עברי לידר-תמיד אהבה.שיר יפה וכך גם הקליפ. 6.מינימל קומקט-dedicated.הסיבות אצל ענת... 7.דן תורן וחמי רודנר-אימפריות נופלות.אני פשוט אוהב לראות קליפים של הופעות חיות. מכאן והלאה אני אזנח את הנימוקים-פשוט שירים עם קליפים יפים. 8.יהודה פוליקר-נמס בגשם. 9.משינה-רכבת לילה לקהיר. 10.שלומי שבן-אריק.

אוקה...יהיה קצתקשה אבל ננסה

טעמי- 1. מינימל קומפקט, דדיקייטד. שיר מדהים. 2. חופש, יום עבודה (נראה לי שככה קוראים לזה). אני בכלל מתה עליהם. 3. ביר 7, הרדיו לא חבר- קליפ מצחיייייק!! 4. רמי פורטיס, תלוי על הצלב. סתם שיר שאני אוהבת... 5. דן תורן ואפרת בן צור, שיר מבריח מכס. הקליפ לא משו, אבל השיר פשוט נפלא! 6. שרון רוטר, בייבי. שיר יפה (= 7. היהודים, מחפש תשובה. קליפ מאגניב. 8. חווה אלברשטיין, הצל. גם עוד קליפ שאני אוהבת. 9. חמי רודנר, הברית שצריך לחדש. שיר יפהההההההה 10. ולסיום- ברי סחרוף, בשבילך. ראיתי את הקליפ הזה פעם לפני איזה 4 שנים...חייבת לראות אותו שוב!!

Tomer 123

New member
אחלה רעיון...

1. רמי פורטיס - אין קשר קליפ מעולה! תמיד כיף לראות אותו, עם האנימציה הממוחשבת והטירוף של פורטיס 2. משינה - מדברים עלייך בעיני זה הקליפ הכי טוב של הלהקה הזאת, שאהובה עליי גם בלי קשר. מונטאז' של קטעי תכניות, סרטים, דימויים ומייקל בנסון בבריכה... 3. רוקפור - אבשלום רוקפור היא פשוט להקה מעולה, מבחינת נגינה, כתיבה וביצוע. הקאבר הזה עושה הרבה צדק עם המקור, וגם הקליפ מצוין. 4. ערן צור - ערב ב' כסלו השיר מקסים ומלא ברגש ועומק, וגם הקליפ נורא יפה. 5. מינימל קומפקט - Dedicated קליפ נוסטלגי ויפה של אחד השירים היפים של מינימל, גם אם הוא לא מהמאפיינים שלה. 6. איפה הילד - מה שעובר עלי אחלה קליפ לאחלה שיר
7. הקליק - אל תדליקו לי נר שיר מצמרר, סוחף ומעולה. הקליפ הנפלא והמצמרר לא פחות הוא אחד הקליפים הראשונים בארץ שלא צולמו כמין הופעה חיה, אלא כקליפ אמיתי, כמו בחו"ל, עם תסריט, שחקנים ולוקיישנים. 8. שלומי שבן - כולם אומרים שלומי שבן הוא קודם כל פסנתרן מדהים, אבל הוא גם יוצר מצוין. שיר שתמיד כיף לשמוע. 9. היהודים - מחפש תשובה התלבטתי עם קח אותי בהופעה, אבל הקליפ המושקע שיכנע אותי. 10. הבילויים - אוטו זבל אחלה להקה, וקליפ מאוד חביב ומשעשע. 11. תיסלם - Loud Radio אני מת על תיסלם, יש להם מוסיקה מעולה וסוחפת, ותמיד כיף לשמוע את הרוק'נרול המקפיץ שלהם. לגבי הקליפ, אז כל מה שאמרתי על אל תדליקו לי נר, תקף גם כאן...
12. ברי סחרוף - כמה יוסי טוב, חייבים משהו שקשר לנושא הפורום...
אחד השירים (והקליפים...) הטובים של ברי.

smiley9

New member
../images/Emo68.gifאוףףף

מכיוון שלא יוצא לי לראות הרבה ערוץ 24 ובכלל טלויזיה אז אין לי הרבה מועדפים מה שכן יש כמה שראיתי שבטוח שהייתי שמה:
שלומי שבן- שרמוטה פוריטנית מתוך הבמה המרכזית מפני שיש שם סולו בוזוקי של הנגן הכי טוב בארץ שכרגע ברח לי שמו אבל זה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!!
הקליק-אל תדליקו לי נר.... הקליפ הראשון עם תסריט-מעולה!
פורטיס- רד מעל מסך הטלויזיה שלי זה שיר מקפיץ כזה וגם הוא היה הראשון ששידרו בערוץ אז זה בכלל מגניב:) ונראה לי שענת אמרה את זה כבר אבל לא משנה
קוב-מגניב בלי להעליב אחד הדברים הכי טיפשים שראיתי:) אבל בגלל זה אני אוהבת את חחחח
ברי סחרוף- מונסון....כדי שאני אוכל להצביע לסקר
חחחחח
משינה- תחזור תחזור... מלבד החיבה הגדולה שלי לשיר הזה ולטקסט שלו זה מתחיל עם תופים משו יפה....
חלוצי החלל- הופ איזה תחת מתוך הבמה המרכזית.....חחחח שיר דפוק ולפי מה שהבנתי המוזיקה שלו גנובה או משו כזה אבל עדיין זה מדבקק ומצחיק אותי
נמרוד לב ואורלי פרל- זה כל הקסם....אוהבת את השיר כבר שנים חחחח והקליפ פשוט כזה וזה מה שיפה בו זו שליפה מן המותן אז זהו
יום טוב שיהיה

או.. כיף.

1. נושאי המגבעת- live in בית שמש מה למה?! כי הוא מלקק את העדשה! 2. מאיר אריאל- בס בבילון האיש הזה שאני כלכך אוהב, באחד מנק' השבירה שלו באלבום השבירה שלו (רישומי פחם) גם הקליפ פשוט נוגע, צילומים באיכות גרועה של איזה מישהו בשדה, פשוט יפה.. 3. טאטו- חתוך תוכן נבחרת האולסטאר של הדפוקים בראש, הסופר גרופ האלטרנטיבי הישראלי שלא היה כזה בזמנו, בקליפ בהופעה לשיר הכי טוב שלהם, בגלל ערן צור בגופייה! 4. מינימל קומפקט- הבא בתור הוא אמיתי (בהופעה) כי את מינמל קומפקט שלי אני מעדיף בדגם מיושן ומוציא קולות. 5. יאפים עם ג'יפים- אין פקקי תנועה סביר להניח שהדבר הכי טוב שקרה למוזיקה הישראלית בשנה האחרונה, הקליפ ברוח הלהקה, לא ברור ומשעשע, אם כי מעורר מחשבה. 6. כרמלה גרוס ואגנר- תמונה אימפרסיוניסטית כי לפרקים זה השיר שאני הכי אוהב שלהם, והיא גם בקליפ הזה ערן צור צעיר ובגופייה! 7. נקמת הטרקטור- אופניים וספר כי הרבה יותר טוב מזה באמת אין לנו כאן, גן מבחינת הקליפ, גם השיר ובטח שהלהקה. 8. אמיר לב- קסם בגלל הקרנף! 9. אהוד בנאי- עבודה שחורה בגלל התחנה המרכזית! והילדה האתיופית ויוסי אלפנט. 10. דן תורן, ברי סחרוף ומאור כהן - אם את הולכת קליפ מעולה מהאלבום הופעה של דן תורן, החברה נותנים שם בראש, גם ברי על הקלידים, צל"ש מיוחד למאור כהן שמביא אותה בבלוז השחור. 11. כנסיית השכל- דברים בלחש (בהופעה) ראיתי פעם או אפילו פעמיים קליפ שלהם לשיר הזה מתוך הופעה באיזה תכנית טלוויזיה מאותה תקופה (1993) והביצוע פשוט היה מעולה, לשיר שבהחלט לא צריך עזרה בלהיות מעולה. 12. ברי סחרוף- רעש לבן כי בדיוק ראיתי את לנגד עיניים מערביותף ואני עדיין בהתלהבות.

eyallaye1

New member
יא אני גם רוצה...

1. קוב מגניב (אחלה בחלה של קליפ!) 2. ברי סחרוף - מונסון (השיר שאני הכי אוהב שלו - ועכשיו גם יש קליפ אז זו סיבה למסיבה) 3. נושאי המגבעת - נגד כיוון הזיפים (להקה פשוט ענקית) 4. יזהר אשדות - צלו של יום קיץ (השיר העברי היפה ביותר לטעמי) 5. אביב גפן - שנינו שווים (שיר שעושה לי צמרמורות) 6. דנה ברגר - יש בזה טעם (השיר הכי טוב של הזמרת הכי טובה) 7. היהודים - Uv'e Go to Believe Me (להקה צויינת, רק חבל שאין קליפ ל"הימים שלנו") 8. Blackfield - Hello (שיר שאפשר לשמוע עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם) 9. ג'ירפות - רמי מואשם באחזקת סמים קלים (שיקושיקו שיקושיקו אהההההה) 10. כנסיית השכל - היינו עושים אהבה (אוי שיר ענק) 11. ערן צור - קיץ (לאב דיס סונג) 12. נעליים - רע (שיר ממכר) ויש עוד המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון... אפילו מינימל קומפט והקספרים לא נכנסו פה...

אובלינה

New member
../images/Emo144.gifזה../images/Emo32.gifאז.. ../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

אני מרשה לעצמי לכתוב בלי קשר למשחק.. אז ככה- המחשב שלי נדבק בווירוס תולעת מהקאזאה, מה שלא אפשר לי לכתוב למשך ה-ר-ב-ה זמן. ^_^ דיי טפשי שלא תזכרו אותי בהתחשב בעובדה שאני הצוציקית בת ה12 וחצי היחידה כאן..
אבל בטח הצטרפו מלא חדשים, אז אני אציג את עצמי בכל זאת.
קרן, 12 וחצי כמו שכבר הבנתם, חיפה, אוהפת לשמוע ברי. טוב, אז המחסור הזה במחשב נתן לי המון זמן לחרוש על הדיסק סימנים, והתמכרתי אליו יותר מידיי.. *שומעת אותו ברגע זה* אני לא מצליחה לחשוב על שיר שאני לא אוהבת מהדיסק הזה..
מה שכן, "רעש לבן" "אם הייתי" ו-"כמה יוסי" (פעם ראשונה שאני שומעת אותו לא בגרסת הופעה..) שירים שולטים. אני מניחה שאתם מבינים אותי..
התגעגעתי אליכם

אובלינה

New member
אממ..מקפיצה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

+
בתחילת הנושא..
ו.. אממ.. למה השרשור לא קופץ יותר
יש מצב שתראו את ההודעה הזאת בכלל

ענת1986

New member
בטח שמבינים! ../images/Emo24.gif

זה טוב להתמכר לדברים טובים
ואני שמחה שאהבת את "סימנים". איך היה לך לשמוע אותו בפעמים הראשונות?

אובלינה

New member
../images/Emo144.gifתאמת-../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

משונה.. בגלל שהדיסק מתחיל עם כמה יוסי, ואני רגילה לזה בגרסת הופעה כל הצרחות האלה של שרון היו נוראיות..
אבל עכשיו התרגלתי והתאהבתי בזה..
זה בטח נשמע מה זה נדוש..

למעלה