קצת

The Sandman

New member
נכון ונ.ב - יצאה לו עטיפה חדשה

אמממ היגע הזמן להחליף את הציור מכוער (אני משדבר על צינורות)

BiRd Of PrEy

New member
מה היה הציור הראשון?

השני זה זה עם הילד על האופניים ועץ התפוח נכון?

The Sandman

New member
אמממ הציור הראשון קוראים לו צעקה

והוא היה בגווני ורוד כזה מזעזע

P o l l y

New member
oh god..

שהייתי בכיתה ו' הייתה לי מחנכת כזאת נחמדה/מפחידה/ילדותית לטעמי (שד"א ראיתי מלפני כמה זמן והיא לא הפסיקה להגיד כמה אני חמודה וכמה אני חמודה..:\) אז היא כל הזמן הקריאה לנו (ילדים בכיתה ו', כן) סיפורים של אתגר קרת..אני זוכרת לפי הכריכה המפחידה של הספר (מפחידה=יותר מידיי ורודה) אממממ..זהו זה לא עניין אותכם. בכלל.

BiRd Of PrEy

New member
וואלה?

היתי מתה למחנכת כזאת.. מותר לה בכלל לעשות את זה? כי יש שם מילים ש*משרד החינוך לא היה ממליץ*

ש ו ק ה

New member
אוי כמה שמעתי על הספר הזה

ולא יצא לי למצוא אותו אני מתה לקרוא!!!

Runaway Train

New member
אווו שליייייייייייי......

בגלל השיר האגדי של הלהקה SOUL ASYLUM כי מאותו יום ששמעתי את השיר הזה פשוט אהבתי אותו כל כך..הוא ממש יכול להכניס לדיכאון אני מניחה...ואני אוהבת שירים מדכאים אקיצר זהו,שיר טוב ולהקה מעולה! שרק זכות השיר הכרתי תשמעו אותו! ותראו ת'קליפ...מי שלא ראה/שמע כמובן

נריה פי

New member
שלי

קוראים לי נריה- מכאן בא ה-נריה והשם משפחה שלי מתחיל ב- פ ואחר יש י'- מכאן בא הפי. וזהו!

whatever4

New member
me

הכל התחיל כשראיתי לראשונה את השיר united states of whatever והתאהבתי
בקליפ ובשיר.... השיר הפך למעיין המנון בשבילי והתאהבתי
במילה המדהימה whatever. כשכתבתי את הניק גיליתי שלמישהו אחר יש כבר את הניק הזה (גנב! גנב!). החלטתי לא לוותר על הניק ולהוסיף לו את הספרה 4 שזה מספר המזל שלי (אם אתם מתעניינים וגם אם לא אז זה בגלל שנולדתי ביום רביעי בשעה 4).

FlamMAble

New member
united states of whatever

כ-ז-ה שיר ענק!!! והקליפ עוד יותר!
קורע..

ALMIGHTY

New member
זה כ-ז-ה שיר עלוב ודפוק

אם הייתי פוגש ת'בחור שעשה את זה, הייתי שובר לו את הלסת

P o l l y

New member
אוי, השם שלך מזכיר את ברוס אלמיטי

ואני מכירה מישהו שניסה להוריד את הסרט הזה משום-מה (הוא נראה לי דפוק ביותר(הסרט)) ובמקום..הוא הוריד (בטעות, כמובן) סרט פורנו תחת אותו השם! זה כל מה שיש לי להגיד.. ואני לא לסבית זהו.

ALMIGHTY

New member
bruce almighty

סתם, השם שלי הושפע מהסרט הזה. כאילו טוטאלי

life style

New member
הוא מצחיק

בהתחלה חשבתי שזה בדיחה גם אני נדבקתי למילה הזאת -whatever יש לי ואתה על כל המחברות

BiRd Of PrEy

New member
שלי!!!!

זה מהשיר של ג'ים מוריסון.. שיר חמוד למרות שהוא הולך רק דקה וקצת.. לא יודעת למרות שאין בזה מנגינה או משו פשוט התאהבתי בשיר
זהו!

למעלה