you miss me well I miss you too! וגם לרוני ולכ רשימתי הקטנה והחמודה אמממ...הסיבה היא פשוטה- מחשבי היקר (הוא לא יקר, הוא יקר לי) מת!!! באופן זמני כ-מובן. אבל מחר (יום שישי) אבא קטן יתקן לי את מחשבי יפי והיי מיאו איזו הודעה מפגרת, שיט grrr fua
סתם חירבוש(דיי ברור לא?) לא התכוונתי להיכנס לכל העניין של הפורומים סתם חיפשתי שם של שיר בזיהוי שירים והפעולה חזרה על עצמה עד שגיליתי עוד דברים כמו הפורום הזה והיה קשה לי להיפרד מהניק...אבל זה ממש לא מענייןןןןןןן!
שלי זה *לא* מהשיר של מטאליקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אממממ שלי עקרונית זה מהאגדה על הסאנדמן יש גם קומיקס של הסאנדמאן שזה לא סתם איזה סופר גיבור אלה סיפור ממש חזק וטוב. אם אתם לא מכירים את הסיפור מי זה הסאנגמן תגיבו ואני ישמח לספר אמממ יום טוב
הכינוי שלי הושפע מהנאום של מרטין לותר קינג ג'וניור - יש לי חלום. זה מה שאני מספר, אבל למעשה הוא הושפע משיר מסוים של פאפא רואץ'. באותה תקופה אהבתי אותם, אני עדיין אוהב, הם נותנים בראש, אבל התמסחרו.
ואם הופכים את זה לעיברית: איק דםכש בןאט מה לא מובן? אמממממממ הכינוי שלי שמעתי אותו איפה שהוא באיזה סידרה או סרט אבל אני לא יודעת איזה... אבל זה פשוט SOFA CITY... מה לא מובן?
למדנו איזה סיפור בספרות איזה יום אחד ואהבתי את השם שוקה שהיה של איזה דמות אחת בסיפור ובאותו יום החלטתי לשנות את הניק שלי (אני לא אגיד לכם מה הוא היה לפני...) ולא היו לי רעיונות מקוריים יותר... אני לא אוהבת אותו (בעיקר בגלל שקוראים לי " שוקה ") אבל התרגלתי ואין לי רעיונות... למישהו יש הצעה לכינוי חלופי?