קצת

P o l l y

New member
קצת ../images/Emo32.gif

טוב...הניקים שלכם...למה יש לכם אותם? ספרו..!! :) לא להתייחס...נורא משעמם לי
אמממ... לי זה מpolly של נירוונה....מה שלכם??? הא הא הא ????

שלי-

זה השם שלי באייסי.. ומישהו אחר המציא לי אותו בכלל... לקחתי משם כי לא מצאתי משהו יפה אחר לפה....

P o l l y

New member
:) oh how cute.....

you miss me :) well I miss you too! :) וגם לרוני ולכ רשימתי הקטנה והחמודה :) אמממ...הסיבה היא פשוטה- מחשבי היקר (הוא לא יקר, הוא יקר לי) מת!!! באופן זמני כ-מובן. אבל מחר (יום שישי) אבא קטן יתקן לי את מחשבי :) יפי והיי מיאו איזו הודעה מפגרת, שיט :) grrr fua :)

Negative creep1

New member
האמ..שלי

בגלל השיר כמובן שיר יפה, ואולי אני גם נגטיב קריפ..אבל..האמ..בעיקר בגלל השיר

life style

New member
god knows

בהתחלה רשמתי את זה כי כל ניק שרציתי היה תפוס ולא הייתי מודעת שיש שיר שנקרא ככה (שיר דפוק
) ומי לא היה רוצה שיהיה לו סגנון חיים? למען האמת הוא ניק דפוק אבל התרגלתי אליו

hgvrycuihnhuyb

New member
שלי הכי מגוון כמובן...

סתם חירבוש(דיי ברור לא?) לא התכוונתי להיכנס לכל העניין של הפורומים סתם חיפשתי שם של שיר בזיהוי שירים והפעולה חזרה על עצמה עד שגיליתי עוד דברים כמו הפורום הזה והיה קשה לי להיפרד מהניק...אבל זה ממש לא מענייןןןןןןן!

ענבר ש

New member
השם שלי

לא הכי מקורי כי באותו יום שנרשמתי לפורום לא עלו לי רעיונות לניק יפה בראש

The Sandman

New member
שלי זה *לא* מהשיר של מטאליקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אממממ שלי עקרונית זה מהאגדה על הסאנדמן יש גם קומיקס של הסאנדמאן שזה לא סתם איזה סופר גיבור אלה סיפור ממש חזק וטוב. אם אתם לא מכירים את הסיפור מי זה הסאנגמן תגיבו ואני ישמח לספר :) אמממ יום טוב

Stillwater

New member
STILLWATER...

סטילווטר זה השם של להקה בסרט כמעט מפורסמים. וכשקראתי לעצמי ככה זה היה באותה תקופה שנורא נורא נדלקתי ואח"כ הייתי גם מכורה לסרט בוודיאו (אבל זה עבר !)

ALMIGHTY

New member
שלי.....

הכינוי שלי הושפע מהנאום של מרטין לותר קינג ג'וניור - יש לי חלום. זה מה שאני מספר, אבל למעשה הוא הושפע משיר מסוים של פאפא רואץ'. באותה תקופה אהבתי אותם, אני עדיין אוהב, הם נותנים בראש, אבל התמסחרו.

the sofa city

New member
The sofa city

ואם הופכים את זה לעיברית: איק דםכש בןאט מה לא מובן? אמממממממ הכינוי שלי שמעתי אותו איפה שהוא באיזה סידרה או סרט אבל אני לא יודעת איזה... אבל זה פשוט SOFA CITY... מה לא מובן?

ש ו ק ה

New member
שלי...

למדנו איזה סיפור בספרות איזה יום אחד ואהבתי את השם שוקה שהיה של איזה דמות אחת בסיפור ובאותו יום החלטתי לשנות את הניק שלי (אני לא אגיד לכם מה הוא היה לפני...) ולא היו לי רעיונות מקוריים יותר... אני לא אוהבת אותו (בעיקר בגלל שקוראים לי " שוקה ") אבל התרגלתי ואין לי רעיונות... למישהו יש הצעה לכינוי חלופי?

למעלה