קצת

The Sandman

New member
אההה רגע אני ישתגע ../images/Emo178.gif

יום אני לא פה ואתם משתוללים! נו נו נו קחו רגע אני ימצא לכם תמונה רגע!!!

ענבר ש

New member
או קיי פולי

השאלה לא מופנית אלייך אלה למיקום של התגובה הקודמת קודמת, כשאמרת "ספר,חומד ספר" אז אני שאלתי אותך "מה? עיני איש החול" יופי!

The Sandman

New member
קומיקס גאד ראמיט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני יודע מה אני אומר! אוף שניה אני מחפש לכם תמונה וזה לא הספר שאמרו פה זה קומיקס של נייל גיימן אם אני לא טועה שניה אני יחפש תמונה באי-ביי

The Sandman

New member
מצאתי!!!

סוף סוף הינה הקומיקס סאנדמאן!! סיפור חזק מומלץ
זה הקומיקס הראשון מתוך עשר וגם הסיפור של סאנדמן עצמו הוא אחת המדמויות מעוד כמה (לא זוכר כמה אולי 7..) אחת המפורסמות אגב שהרוב אוהב זאת הדמות death... אמממ תכנסו לפה תרדו טיפה למטע ותראו את הספרים של סאנדמן!

whatever4

New member
אתה יודע במקרה אם...

השיר של מטליקה מבוסס על הקומיקס?

The Sandman

New member
הדמות סאנדמן לא נייל גימאן המציא

אני מניח אז שהם סתם התכוונו לדמות אם יש לנו כאן חובבי פאוור-פאף היה פרק עם סאנדמן שנמאס לו להביא חלומות לאנשים או משהו כזה

אוי..הציטוט שלך זה של אתגר קרת..

בפרטים... אממ והניק שלי זה בגלל איזה שיר שמישו כתב על קרמבו וסתם החלטתי שאני אהיה קרמבואית...

The Sandman

New member
יואו איזה יופפי את הראשונה שמזהה

שזה אתגר קרת יש לבן אדם האלה יציאות טובות: "אני לא חושב שאני צריך חלפית משוגעים כדיי לחבק את עצמי"

כן יש לו ממש סיפורים נחמדים..

וזכרתי את הציטוט הזה כי תכננתי להעתיק אותו לאיפשהו ולא זכרתי אותו במדויק חח

ענבר ש

New member
אוי כן..

קראתם את הספר שלו: "הקיטנה של קנלר" ספר אדיר, קורט קוביין גם כן מוזכר שם

BiRd Of PrEy

New member
אוי הוא אדיר!

קראתי את כל הספרים שלו חוץ מספרי הקומיקס.. ולא יצא לי לסיים את צינורות

ענבר ש

New member
צינורות? לא ידעתי שיש לו ספר כזה

הממ..מעניין בכל מקרה לפני בערך שנה שנתיים נדמה לי יצא לו ספר בשם "אניהו" וקראתי רק חלק כשהייתי אצל חברה שלי ולא יצא לי לגמור אותו

life style

New member
הוא ממש טוב

קראתי את אניהו צינורות והקיטנה של קלנר ושלושתם טובים פעם העתקתי לפורום את הציטוט שהוא אמר על קורט....

לא שמעתי על הקיטנה של קלנר..

קראתי את צינורות ואניהו וחלק מגעגועי לקיסינג'ר..

life style

New member
הוא ספר ממש נחמד

ויש איזה קטע קצר מתוכו (עמוד בערך) שהוא על קורט - מצחיק כי כל הקטע בספר זה על העולם הבא לכל האנשים שמתאבדים (אני מדברת על הקיטנה של קלנר כמובן)

BiRd Of PrEy

New member
לא כל הספר על זה..

זה הספר עם הסיפור בסוף שמחולק לכמה חלקים.. עם ליהי ואיזה חבר מוזר..? אני לא ממש זוכרת את זה קראתי את זה שנה שעברה..

The Sandman

New member
אמממ אני קניתי את כל הספרים

חוץ מקומיקסים (שאת זה אני מקווה לקבל ליומולדת
) וקראתי את געגועי לקיסינג'ר קייטנה של קנלר חצי אניהו ועכשיו אני לקראת סיום של צינורות. דווקא מה שהוא רשם על קורט לא כזה נחמד כי הוא אומר שהוא מתלהב וכאלה אבל אני אהבתי! חי חי אני כל כך אוהב את הסיפורים שלו עכשיו תמיד באי סי קיו יש לי ציטוט שלו באווי ("אני לא חושב שאני צריך חליפת משוגעים כדיי לחבק את עצמי")

למעלה