קצת
וש.

noosh

New member
יש לה יותר מאחד?

אין לי שום דיסק של קלי לקארקסון, את מוזמנת לכאן לבדוק בעצמך!

FooK MI

New member
קינג קרימזון מעולים ../images/Emo7.gif

ויש להם לא מעט יציאות טובות גם אחרי האלבום הראשון. לקח להם קצת זמן לאבד את השפיות P: [אוף, פרוג זה מה-זה כתה ט' ;(]

noosh

New member
כן, נו, רד

ויש גם את לארקס, לא התחברתי לחומר הממש-מאוחר של פריפ. וקצת קשה לי עכשיו איתם, לא יודעת. פרוג זה כ"כ תיכון ;[

את שומעת מוזיקת אבאשלי ../images/Emo6.gif

אבל ג'טרו טול!! ויש שם המון דברים שגם אני שומעת פה ושם. אבל לא הרגשתי כאילו הם באמת ב"פלייליסט שלי" (AKש "המי?" וקרימזון ופ"פ, ביטלס וכל האלה) וכמובן. קלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

noosh

New member
נו, את יודעת שאני שומעת מוזיקה כזאת

רוק סיקסטיז וכד'. אינ מתגעגעת לזה, אני צריכה לחזור להקשיב לזה יותר.

אלוהי.

השם שלי מופיע פה יותר מכל אמן אחר
אני חושב שאלך לסיים את חיי עכשיו. בכל אופן, אעשה את שיטת-גל. [לפי הA-Z אבל בעברית. הבנתם?:mad:] אלאניס אנתוני והג'ונסונס ביורק בלונד רדהד בן פולדס בק בת' גיבונס והרסטינ מאנ קט פאוור דמיאן רייס דרזדן דולז הדרה לוין ארדי הדסמבריסטס[יהוני, הס:mad: תגיד תודה. דה מרינר זה הכי אלוהי בעולם|חותך|] טיפין אליוט סמית' פיונה המיולין אפל גיזלה גרג וויקס ג'וני מיטשל ג'ואנה ניוסום[
] דה קניף קימיה דוסון לו ריד[איי לייק לו ריד|שרמנט|] נינה סימון פי.ג'יי הארווי פטי סמית' פיקסיז[
] פורטיסהד פינק פלויד רג'ינה ספקטור רדיוהד רספוטינה רד סנאפר רילו קיילי רופוס ווינרייט סמית'ס טורי איימוס[אופקורס] טום יורק טרייסי צ'אפמן קצת עבריתוש- החברים של נטאשה שלומי שבן הדרה לוין ארדי אביתר בנאי[חוץ מהדיסק השלישי והמזעזע] רונית שחר וזה נמשך ונמשך, ואין טעם לספור את כולם[הרי פעם הייתי סוגד למוזיקה עברית, ואז עברתי יותר לאנגלית. זה סו חדש לי
]

חחחחחחח המיולין ../images/Emo6.gif.

אתה לא מבין. לא סיפרתי לך. חלמתי שפי ג'יי מופיעה במנהרות הכותל וכל המוקומות המוזרים האלה באמצע חיק הטבע, ושיש לה איזה 7 הופעות בארץ ואנחנו לא הולכים |חותך|.

behappy

New member
הו, סחתיש על השאלה=]

טוב, בעיקרון כל מה שרשמו פה אני מכירה ואוהבת [למעט עניין הקלי קלארקסון הזה. אני בחורה מתורבתת ואליטיסטית!!] הנה כמה נוספים שלא ראיתי שרשומים: cocorosie הנהדרות גוון סטפאני מלכתי נלי פורטאדו שרשומה פה אבל שוב- נלי פורטאדו אהובתייייייי! מעבר לזה אני מאוד מאוד אוהבת מוזיקה ערבית "כבדה" כזו, פריד אל אטרש ואום כולתום ויש כמה הרכבים גליליים-ארצישראליים מאוד מוצלחים כמו של באסל טהא המאמם למשל [כייף לכם שם הרצפה הקרה שנפלתם עליה?], התחלתי לאחרונה להכיר מוזיקה צוענית-בלקנית וזה תחום נפלא ומרתק בעיניי, במיוחד כשיש גם ווקאלי ולא רק כלי נגינה אני אוהבת מוזיקה ספרדית/לטינית. היא גורמת לי לרקוד, להתרגש, לבכות, לשמוח.. קלאסית, כמובן. באך, בטהובן, רחמנינוב, ימי ביניימית,.. מייק פאטון על כל נגזרותיו מטאל [וזה תודות לאיש שהכיר לי מטאל], הכי אוהבת את אופת' ואת ברוס דיקנסון מלך מלכי המלכים[!!!111] וגם פרדייז לוסט ונייטוויש כפרעליהם, ובטח יש עוד ששכחתי או לא התעמקתי בהם לאחרונה כל מני אלטרנטיביים, למון ג'לי וחברים פורטיס אהובי הנצחי קאט פאוור ג'ירפות בכלל וגלעד כהנא בפרט מגנטיק פילדס, יה יה יה'ז, הדרזדן, מדונה בגלל הנוסטלגיה [הקלטת הראשונה שלי ever נקנתה בכיתה ג' והייתה לייק א וירג'ין של מדונה] סוזן ווגה והרולינג סטונס [לא הבחנתי בהם פה! בושו!] וגראנג', נגיד אליס אין צ'יינס ונירוונה ופרל ג'אם וחברים [וזה היה התיכון שלי, וגם החטיבה, אנשים] קווין וג'וי דיוויז'ן וביטלס כי ככה גיליתי מה זה מוזיקה שהיא לא קלאסית או מדונה או ד"ר אלבן, הא, וגם וון מוריסון, ובובדילן, והסמיתס ודיוויד בואי שלומי שבן המותק מותק מותק קצת זמרות ישראליות מאלה שאני הכי אוהבת: יודית רביץ, דיקלה, יסמין אבן, אפרת בן-צור, שילה פרבר, רונית שחר,בתי, אתי אנקרי, בטח שכחתי מלא אוהבת לשמוע מלא הרכבים ממש לא ידועים שמדי פעם מופיעים בכל מני מקומות פה בירושלים והשמות שלהם די.. אזוטריים, כך שלא זוכרת כ"כ הקיור הם אהבת חיי, וגם ביורק שהוזכרה פה. הומוג'ניק שלה
, ומאוד אוהבת את מריאן פיית'פול וג'וני מיטשל, וטום ווייטס, ו-sigur ros ואני אוהבת כמה תחומי מוזיקה שלא מבינה בהם יותר מדי, נגיד שחורה, בלוז, ג'אז, אמביינט, מוזיקת עולם טוב שלא חפרתי בכלל...

רעוּת

New member
אוי ווי זמיר, גוועלד!!

טורי בטח הולך טוב עם מוזיקה ערבית...... *אני לא אומרת כלום*

behappy

New member
אי אפשר לרקוד ריקודי בטן עם טורי!

צטערת! א גירל גאט טו דו וואט א גירל גאט טו דו! אני הולכת להתקלחה! ולרקודה! [לא ריקודי בטן] בעי!

noosh

New member
הוווו שכחתי קלאסית!!!

שופן
(ועוד) ושכחתי את טום וואיטס גם. ואני כתבתי את הרולינג סטונס!!

שופן, דביוסי, .... ... ../images/Emo23.gif

טום הזה גמכן
ובכלל, ויתרתי פה על ככ הרבה אומנים וכתבתי רק את החרישות ההיסטריות, מה, כל הפיג'יי ופורטיסהד וריקי לי והקורס והקרנבריז והקרדיגנז והאודיז למיניהם וה.... אוףאוף זה לא נגמר לעולם.

ofirshai

New member
גוון סטאפני../images/Emo68.gif קצת התקלקלה

the sweet escape הוא אלבום זוועתי, לעומת LAMB המגניב. ב2008 היא אמורה לחזור להקליט עם נו דאוט

פיונה, רג'ינה ואלאניס!

וקרן אן, וסוזן ווגה, פעם היה לי קטע עם שרה מקלוקלן, היום עדיין אוהפת אבל פחות, קאט פאוור, דמיאן!!! יש עוד קצת נקבות כמו איימי מאן והת'ר נובה וליסה ג'רמנו ואמילי היינס, ורונה קינן, וענבל פרלמוטר קצת, וזה קטע אצלי באמת עם המוזיקה, כי זה נורא תקופתי, ופעם הייתי שומעת הכל, ולאחרונה אני שומעת כמעט כלום, כ-ל-ו-ם, הגעתי לצבא וקלטתי שאני לא מכירה מוזיקה מגלגלצ ושמעבר לכך, היא דוחה אותי, אבל לא נורא, עכשיו אני כבר יודעת את פרגלישס בע"פ
אללה יסטור. איזה סנוביזם פיתחתי... פחח
בקיצור, המון דברים שפעם אהבתי היום אני כבר כמעט לא מסוגלת לשמוע בכלל, ואם תתנו לי לבחור מה לשמוע זה יההי בעיקר מהנ"ל. אני חוזרת למצברוח אלאניס עקב הטחינה של כולכם של ההמפס הזה, אפילו שיניתי שוב את הניק המסריח במסנג'ר לעזאזל
ושמעתי היום שירים טובים
ואני מרוצה. תודות!

פלוטו24

New member
יש לכולם פה טעם מעולה

אמנים מעולים אחד אחד... הנה רשימה קצרה שלי: טורי אלאניס פי ג'יי פיונה טרייסי צ'פמן שרה מכלכקלן סוזן וגה קייס 'צויס קרנבריז רדיוהד רד הוט צ'ילי פפרז גאראבג' פרל ג'אם דידו גם הרבה מוזיקה ישראלית... אבל אין לי כוח לפרט עוד.

למעלה