הו, סחתיש על השאלה=]
טוב, בעיקרון כל מה שרשמו פה אני מכירה ואוהבת [למעט עניין הקלי קלארקסון הזה. אני בחורה מתורבתת ואליטיסטית!!] הנה כמה נוספים שלא ראיתי שרשומים: cocorosie הנהדרות גוון סטפאני מלכתי נלי פורטאדו שרשומה פה אבל שוב- נלי פורטאדו אהובתייייייי! מעבר לזה אני מאוד מאוד אוהבת מוזיקה ערבית "כבדה" כזו, פריד אל אטרש ואום כולתום ויש כמה הרכבים גליליים-ארצישראליים מאוד מוצלחים כמו של באסל טהא המאמם למשל [כייף לכם שם הרצפה הקרה שנפלתם עליה?], התחלתי לאחרונה להכיר מוזיקה צוענית-בלקנית וזה תחום נפלא ומרתק בעיניי, במיוחד כשיש גם ווקאלי ולא רק כלי נגינה אני אוהבת מוזיקה ספרדית/לטינית. היא גורמת לי לרקוד, להתרגש, לבכות, לשמוח.. קלאסית, כמובן. באך, בטהובן, רחמנינוב, ימי ביניימית,.. מייק פאטון על כל נגזרותיו מטאל [וזה תודות לאיש שהכיר לי מטאל], הכי אוהבת את אופת' ואת ברוס דיקנסון מלך מלכי המלכים[!!!111] וגם פרדייז לוסט ונייטוויש כפרעליהם, ובטח יש עוד ששכחתי או לא התעמקתי בהם לאחרונה כל מני אלטרנטיביים, למון ג'לי וחברים פורטיס אהובי הנצחי קאט פאוור ג'ירפות בכלל וגלעד כהנא בפרט מגנטיק פילדס, יה יה יה'ז, הדרזדן, מדונה בגלל הנוסטלגיה [הקלטת הראשונה שלי ever נקנתה בכיתה ג' והייתה לייק א וירג'ין של מדונה] סוזן ווגה והרולינג סטונס [לא הבחנתי בהם פה! בושו!] וגראנג', נגיד אליס אין צ'יינס ונירוונה ופרל ג'אם וחברים [וזה היה התיכון שלי, וגם החטיבה, אנשים] קווין וג'וי דיוויז'ן וביטלס כי ככה גיליתי מה זה מוזיקה שהיא לא קלאסית או מדונה או ד"ר אלבן, הא, וגם וון מוריסון, ובובדילן, והסמיתס ודיוויד בואי שלומי שבן המותק מותק מותק קצת זמרות ישראליות מאלה שאני הכי אוהבת: יודית רביץ, דיקלה, יסמין אבן, אפרת בן-צור, שילה פרבר, רונית שחר,בתי, אתי אנקרי, בטח שכחתי מלא אוהבת לשמוע מלא הרכבים ממש לא ידועים שמדי פעם מופיעים בכל מני מקומות פה בירושלים והשמות שלהם די.. אזוטריים, כך שלא זוכרת כ"כ הקיור הם אהבת חיי, וגם ביורק שהוזכרה פה. הומוג'ניק שלה
, ומאוד אוהבת את מריאן פיית'פול וג'וני מיטשל, וטום ווייטס, ו-sigur ros ואני אוהבת כמה תחומי מוזיקה שלא מבינה בהם יותר מדי, נגיד שחורה, בלוז, ג'אז, אמביינט, מוזיקת עולם טוב שלא חפרתי בכלל...