קצת תרבות 4#????

• פותח הנושא bendd
  • פורסם בתאריך

bendd

New member
לידיעתך ולכולם בכלל...

אכן בסרט ישנן סצנות מין נועזות, בין בנים לבנים ואף בין בנים לבנות. אמממ תכלס למי שראה הר ברוקבק (והקשיב להמלצה שלי - אגב היום ראיתי שוב, מדהים) יש סצנות סקס בין בנים אבל לא כמו בהבועה, פה ממש רואים הכל הכל, וגם לא לשנייה...

alwayschen

New member
גם אני לא אבל...

אני אלך עם חברות ונבקש מאחד ההורים שיקנו לנו כרטיסים :)

זiהרים

New member
יא, אני בת 16../images/Emo9.gif

תקנאו
:p

מעיייין

New member
אפשר להזמין כרטסים בטלפון

והסדרן לא יבקש תעודה זהות. רק ההיא מהקופות.

coral100

New member
אתתה צודק...אבל...

חבל שהכניסה מעל גיל 16...ואני עוד לא יכולה...וגם אני כמו יםם צריכה לנסוע די רחוק בשביל קולנוע ואני לא ייקח את הסיכוי... וגם לא נראה לי שההורים שלי ירשו!!!!!!!!!אוףףףףף

האגוש

New member
אמ

שמתם לב לזה שאף אחד לא התייחס למה שבן אמר?
טוב נו, העיקר שיש דיון
בן, שמחה שאהבת את הסרט..מקווה לראות אותו בקרוב

מוחטה1

New member
תודה רבה בן ../images/Emo140.gif

שמחה שנהנית.. סתם שאלה, הסרט הזה יותר טוב לדעתך מ"ללכת על המים" ו"יוסי וג'אגר"? וכל מי שמתבאס כי הוא עוד לא בן 16... נתנו לכם רעיונות להתגנבות ושווה לנסות אותם... מקסימום תבואו לי-ם ואני אקנה לכם כרטיס
אבל באמת, אל דאגה! תוך מספר חודשים הסרט כבר יגיע לדי וי די,ואז תוכלו לראות אותו עם כל התוספות וזה הרבה יותר כיף! [שלא תגידו שאני לא מעודדת..
]

bendd

New member
הייי...

אממ או קי לגבי השאלה, אממ תאמת שללכת על המים זה סרט מדהים... כל מה שחדש הוא יותר יפה. תמיד זה ככה , בהכל... הבועה וללכת על המים ויוסי וג'אגר אלו סרטים שכיף לראות אותם כי הם דברים שקורים בחיים שלנו פה בארץ ישראל עם כל מה שנכלל בתוך זה , ערבים יהודים צבא שואה ...הכל. הבועה אחלה סרט וכנ"ל האחרים של הצמד. שווה לראות. :)

orpl

New member
סרט מדהים

עוד לא בת 16 בת 15 ו-3 חודשים.. ואפילו לא אמרו לי כלום.. באתי לקופות ופשוט קניתי כרטיס.. אז אני רוצה להמליץ לכולם לראות את הסרט..!! הוא מדבר על צעירים תל אביבים שחיים בסטייל תל אביבי ברקע המצב הפוליטי בארץ, וחיים בבועה שיום אחד יהיה שלום והכל יהיה בסדר.. עד שהם מבינים שהם בחיים בבועה והבועה בשלב מסוים מתפוצצת.. תוך כדי מראים את המחסומים ואת הסבל שנגרם לשני הצדדים כתוצאה מהטרור המתמשך.. וכמה זה לא משתלם לשני הצדדים.. ותוך כדי הכל גם מראים את הקהילה ההומוסקואלית בתוך העניין.. סוף עצוב.. מרגש, סוחף.. מומלץ! *סרט שמאלני בטירוף*

למעלה