קצת תרבות 4#????

• פותח הנושא bendd
  • פורסם בתאריך

ברוש15

New member
תראי גם אני בעיקרון עוד לא בת 16..

וברור שהסצנות בסרט לא יהיו מה שיהרוס לי ת'חיים.. אבל אני חושבת שההגבלה מוצדקת.. לא הגבילו את זה ל16+ כי מדובר בהומואים אלא כי יש שם כמה סצנות סקס שלא ממש מתאימות לילדים בני 14 למשל. ובואפן כללי הנושאים שמועלים שם הם די קשים ולקולנוע אין קשר להגבלה זה איזו ועדה כזאת אם אני לא טועה של סרטים שקובעת... חוץ מזה אם אני לא טועה גם ללכת על המים היה הגבלת גיל של 14+[או שסתם תקועה לי בראש תמונה שאני מנסה לשכנע בתחנונים רבים את המוכרת כרטיסים שתכניס אותנו?
]

אני בת 13,

והסצנות האלה, בוא נגיד שלא יפתיעו אותי. זה כאילו שאני לא יודעת מה אנשים עושים במיטה [או לא במיטה..]. כל בני ה-13 יודעים טוב מאוד איך אנשים עושים סקס. וכן, לא בתמימות של ילדים בני 6. [אני לא מאמינה שכתבתי את ההודעה הזאת.]

זiהרים

New member
בסדר, אבל אם המפיקים

או מי שקבע את זה חושבים שהסרט לא מתאים לילדים בני 13, אז כנראה שהוא באמת לא מתאים. אז או שתבקשי ממישהו שיקנה לך כרטיס, או שתחכי לדיוידי. כי להמשיך להגיד "אני בוגרת נורא! אני יודעת איך אנשים עושים סקס" לא יעזור לך. דעתי.

זאת לא הייתה הכוונה שלי בהודעה.

רציתי רק להגיד שהיום, מה שנקבע כלא מתאים לגיל 13, בני 13 כבר ראו והכירו מז-מן.

ofir1988

New member
לא היו סצנות סקס או משהו ../images/Emo122.gif

מה שכן...ראו לליאור אשכנזי ולשחקן הגרמני את התחת

זiהרים

New member
היא דיברה על "ללכת על המים".

חוץ מזה שלא רק סצינות הערום והסקס בסרט הן לא לגיל צעיר, אלא גם הנושאים שהסרט עוסק בהם, שהם די קשים. [לפי ביקורת שחברה שלי אמרה אחרי שהיא ראתה] ושוב, כנראה שהתוכן הכללי לא מתאים לילדים מתחת לגיל 16. לא הערום הספציפי.

זiהרים

New member
קשים לצפיה.

לא יודעת אם קשור לעצוב. עוד לא ראיתי את הסרט, כשאני אראה אותו אני אגיד לך בדיוק במה מדובר.

אני יודעת שהיא דיברה על ללכת על המי

ם, בגלל זה תיקנתי ל-14. אני מניחה שהנושאים של הסרט לא עד כדי כך קשים.. לא בשבילי, לפחות..

RainbowL

New member
זה לא נכון.

אין הבדל ממשי בין אנשים בני 14 או 16, מדובר על ילדים והורים למשל שהולכים, אני בטוחה שלאחותי בת ה-10 זה מאוד יפריע, אבל זה לא שאני לא יודעת מה זה סקס ושאין דברים יותר נועזים בטלוויזיה ובאינטרנט- שלהם לדעתי צריכה להיות הגבלת גיל, לא לסרט כזה ובטח שלא מגיל 16 ומעלה.

ברוש15

New member
נכון שאת אותם תכנים יש גם בטלויזיה

אבל אף אחד לא יכול לפקח על מה את רואה בבית ואם חס וחלילה תפגעי איכשו מהצפייה או אנערף זו תהיה אחריותך בלבד.. ברגע שהתכנים הללו מוצגים במקום ציבורי מחובת המקום להגביל את הגיל.. הרי זה על אחריותם..

RainbowL

New member
זאת בחירה שלי,

הם יכולים להזהיר אבל לא למנוע ממני כניסה, כמו שאמרת- מקום ציבורי. והפגיעה מהצפייה היא לא על אחריותם, אני קניתי את הכרטיס, אני ידעתי מה עומד להיות שם= אחריותי בלבד.

זiהרים

New member
זאת בדיוק הטעות שלך.

התכנים של הסרט הם על אחריותם- לכן הם שמים הגבלה. די להתווכח כבר

למעלה