תודה רבה איש!
ג גיורגיו עמרני New member 25/4/04 #155 אחח... איזה כבוד! המגפיים של עמרני (לשעבר) בקדנציה שניה לא מביישים את הפירמה. עד 120!
S smooky New member 25/4/04 #156 הטשטוש מתאים לתמונות תודה לך בלאק אנג'ל שתדע שמאוד נהנתי מהנסיעה לים איתך ועם זואי ותומר (עם ה- gs הצהובה)
הטשטוש מתאים לתמונות תודה לך בלאק אנג'ל שתדע שמאוד נהנתי מהנסיעה לים איתך ועם זואי ותומר (עם ה- gs הצהובה)
K knightrider New member 26/4/04 #169 זה לא אני........ הייתי שמח לרכב כמו הרוכב שבתמונה שלי כחול עם כסף ולא רק כחול.
ר רוכב על הצל New member 26/4/04 #175 מצטער אבל... אבל זו וזו אלו התמונות היחידות שיש לי של אותו ג'י.פי.זד ... (זה לא אותו אחד?)
M malganis New member 26/4/04 #173 הלו: זה עיבוד פיתה שופ ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif
S smooky New member 26/4/04 #174 פצצה, יש לי בעיה, אנלא יודע על מה להסתכל על האופנועים או בחורות עין אחת לכל דבר זה אחלה
T The Black Angel New member 26/4/04 #166 בכיף אנשים...גם אני נהניתי מהנסיעה איתו ואיתה, ואיתכם, ועם אחותכם, ועם האחות של האח של החבר של החברה של החבר של הדודה........ואולי לאחד מהם יש GPZ?... בטח נתראה...ועד אז אני עובד על המצלמה...
בכיף אנשים...גם אני נהניתי מהנסיעה איתו ואיתה, ואיתכם, ועם אחותכם, ועם האחות של האח של החבר של החברה של החבר של הדודה........ואולי לאחד מהם יש GPZ?... בטח נתראה...ועד אז אני עובד על המצלמה...
W wuka New member 27/4/04 #178 התמונות שלי וכולם לשיר: "מי מכוון את התנועה, ומי נוסע" (שוטי הנבואה) WUKA