קצת תמונות...

lirandr

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמיד הערצתי את היכולת שלך לשים
לפרטים...

bendoe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif../images/Emo67.gif

knightrider

New member
מי שתה יותר מדי???

או שזה היום שבו מנקים תמגרש. כל הכבוד על התעוזה.....מזלו שאף דו"ג הוריד לו איזה חלק איטגרלי.

shirshir6

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gifהמשקה התורן../images/Emo39.gif

knightrider

New member
הוא............???

לאופנוע 96 לרוכב..........red bull+vodka
לא ממש red bull אולי red cow

TomaC

New member
מסמן לשכנה מלמעלה מה הוא חושב

על זה שאנחנו "מפריעים את מנוחת השכנים"...

knightrider

New member
הבאת אותה בהמשך tomac

לא הבנתי איך קישרת את זה אבל אתה בהחלט עניני הבאת אותה בנקודה יותר מגניבה ממה שאני חשבתי עליה סחטיין

Doctor Junior

New member
תמונות ועוד תמונות(אימון מגרש ראשון

שלום לכולם, מאוד נהנתי באימון האחרון ביום שישי, ואם מישהו צילם כמה נהנתי אני אשמח אם הוא יפרסם או ישלח לי את התמונה. באימון האחרון היו הרבה אנשים שצילמו וני בטוח שישנם עוד הרבה צילומים שלא נחשפו ולא רק צילומים שלי אלא של עוד רוכבים רבים. חברה אני שמח מאוד שאתם מצלמים אבל אני בטוח שחברה נוספים רוצים לראות עוד תמונות. אז תפרסמו את כל מה שצילמם כל עוד התמונה טובה (אין הכוונה בטובה להשכבות עד האוזניים). דרך אגב שמי ישי ואני רוכב על ה-CB 500 הירוק (תמונות יתקבלו בברכה-ולא משנה איזה). תודה לכולם ונתראה ביום שישי הבא. ריכבו בזהירות.(
במגרש אין מכוניות).

knightrider

New member
cb500

אחלה רכיבה הפגנת שם - אתה רוכב ותיק ? אני חדש ורכבתי על הgpz הכחול כסוף,(בתמונה שPורסמה על ידי wuka( איך האופנוע הנ"ל (הסי בי)? אתה מרוצה ממנו? מה סדר גודל עלויות של שנים נגיד 97 ומעלה?

Moo Moo

New member
יש לך שרשור אימון מיגרש גדול....

למה לפתוח הודעה נוספת?

The Black Angel

New member
אם בענייני צילמיי חובבים עסקינן...

אז הנה התמונות אימון מגרש הראשונות מהדיגיטלית החדשה שקניתי לפני שבועיים (באימון הקודם, יום אחרי הרכישה נדפק הכרטיס-מחק התמונות-הוחלף-ולהלן מנבכי הכרטיס החדש). תהנו... Hell-Ad...מצטער אחי, הייתה לך אחלה תמונה ששמרתי בשבילך, אבל היא נמחקה בטעות עקב טעות שלי, אתה רוכב נהדר, מבטיח תמונות יפות באימון הבא. טוב, השרשור כבר בעמוד השלישי, מקווה שיקפוץ לראשון. הראשונה מוקדשת ל...טולה?

The Black Angel

New member
ו...GPZ כחול...

אם אני לא טועה...TomaC. מצטער, אני גרועעע בכינויים ושמות, לוקח לי קצת זמן...

The Black Angel

New member
GS...

את הכינוי שלך אני לא זוכר...רק זוכר שהוא מתוסבך... יש עוד אחת יפה שלך...אם תרצה, תודיע לי במסר.

The Black Angel

New member
GPZ כחול אחר...

של הרוכבת החדשה בפורום...שהולכת לתת בראש... גם קצת מטושטש...סילחו לי כן? עוד צריך להתרגל אליה...(למצלמה)

The Black Angel

New member
עוד GPZ ירוק-שחור...

אגב...לכווווווול מי שצולם פה יש עוד כמה תמונות (סה"כ יצאו איזה 30) אצלי...את הפחות טובות מחקתי, נשארו...לא רעות. אז...במסרים.

The Black Angel

New member
ועוד אחת, מהזווית לנשים...

יש עוד כמה אחי...תן לי מייל במסר ואני אשלח לך.

למעלה