קצת תמונות...

enigo

New member
נסיון פרטי עם המגן

50 קמ"ש, בערך, 1 אופנוע 150 ק"ג, בערך. אחת קרקע קשה עם המון אבנים בגדלים שונים, אבל כולן חדות. הברך פגשה את אותה הקרקע בעזרתו האדיבה של כלב בדואי דביל, שלא יודע שרודפים א-ח-ר-י אופנועים, ולא דרכם... נזק -0 לא זזו, ספגו את המכה. אי אפשר להשליך לתאונות כביש במישרין, אבל גרועים הם לא.

M O R M

New member
אתה צודק ב- 100% אולם זה עדיף

על ג'ינס . אפנת הג'ינס במגרשים אצל ילדי ה- GS בעיצומה ואני מנסה צעד צעד לשפר את המצב. מודעות זה עניין של חינוך. אם אני לא מצליח לשכנע להשתמש במגן ברכיים ראוי לשמו , זה עדיין לא אומר שג'ינס עדיף. מיגונים של רולרבליידס במהירות של 20 קמ"ש טובים מג'ינס. מיגונים של רולרבליידס לסופרמוטו זו בדיחה עצובה.

אורי-

New member
../images/Emo45.gif ברור שעדיף מכלום

מקווה מאוד שכבר מחר , אגרד עוד קצת תקציב , וארכוש זוג מגיני ברכיים , מכיוון שאין לי כמעט מכנסיים בגזרה צמודה , אוכל ללבוש את המיגון (בתקווה) מתחת למכנס , בנוסף אני שוקל רכישת ג'ינס ממוגן קוולר , שהוא לכל הדעות עדיף על ג'ינס רגיל. (יש איזה מכנס רכיבה שיתאים לטיולים , ויראה "רגיל"?) וזה יהיה פריט הציוד הראשון שלי לשטח... (בגלל זה אני כבר מחפש משהו איכותי ונוח) ואז , בהמשך - דו"ש 600 כל שהוא , עם מיגון אישי מלא לשטח. . .

shinobigatana

New member
ררררבבבבבבבבבקה

מזל טוב על הגרוד

lirandr

New member
אף אחד לא יודע ?../images/Emo12.gif

של מי הGPZ הכחול ואיזה שנה הוא ?

TomaC

New member
מוכן להישבע שהגבתי.....

או שאולי פחדתי להגיב בגלל ה-
....

itsikmic18

New member
היום הייתה הפעם הראשונה שהייתי...

למרות שלא באתי על אופנוע נהנתי מאוד (וגם למדתי מעט) מלראות אתכם מתאמנים! יש לציין גם שהתמונות שכל פעם מועלות לפה אחרי כל אימון ממש לא ממחישות את כל האקשן שהולך שם וזה לא מוצא חן בעיניי, אי לכך ובהתאם לזאת - שבוע הבא אני מצרף אליי מצלמה דיגיטלית עם יכולת לצלם סירטונים של דקה - אני מאמין שזה יהיה הרבה יותר מעניין מהתמונות! יום טוב!

למעלה