קצת שקט פה היום, לא?

Noga222

New member
עד שרציתי להירשם, כבר הכל היה מלא

אבל אם אנחנו שכנות אשמח לבור לראות תוצאות וללמוד ממה שעשיתם שם... תודה בכל אופן נגה

זה מממממש לא יפה !!!

במהלך סופשבוע לא נכחתי בפורום ורק ביום ראשון קראתי את הודעתה הדרמטית של אביבה. קצת עלעול בפורום ופחות או יותר הבנתי מה קרה. אבל זה לא הוגן מצידכם !!! אני חדשה בכל ענין היצירה ויכול להיות שגם אני שאלתי כמה פעמים שאלות מטומטמות עד שהצלחתי להבין איך וכמה לעשות את זה . על הסטפים עדיין לא שאלתי כי אני לא מרגישה שאני מסוגלת בכלל להתחיל איתם. אבל ככה ? לזלזל עד כדי כך??? זה ממש לא יפה ואפילו די מעליב שלא נדבר על כך שזה מוציא כל טיפה של חשק לשאול שאלה ולבקש עזרה. הרי בעצם מה זה הפורום הזה? במה להצגת יצירות בלבד ותו לא ? האם הפורום אינו מקבל חברים חדשים שלא כל כך יודעים את רזי היצירה הזו או האחרת ? הרי אם למשל תיכנס מישהי לפורום שלי ותפרש לא נכון קלף של טארות אני לעולם לא אזלזל בה בצורה שכזו! לעולם לא !!! וגם אם היא תשאל אלף פעם אז אני אנסה אלף תשובות שונות. זה ממש לא פייר מה שאתן עושות כאן. ממש לא.

hoggle

New member
יקירתי, לא להתעצבן

אני בכלל לא צוחקת על שאלות של אנשים, אני חושבת שזה המקום לשאול שאלות, ואני לא מסכימה גם עם ההערה של אביבה. מטרת השרשור היה לצחוק על כל הנושא ברוח טובה, חס וחלילה לא להעליב. צר לי אם העלבתי מישהו, זה סתם היה כדי להוציא מחרפון של תחילת שבוע מתיש בסך הכל המטרה של כולנו היא ללמוד פה אחד מהשני.

חלילה לא התעצבנתי

אבל דיי נעלבתי שלא נאמר על כך שהרגשתי שאין לי מקום כאן בתור חדשה עם שאלות, שכן לפעמים הן אפילו מטומטמות (בדיעבד). אני שמחה על התגובה הזו שלך כי בסך הכל רק בזכות הפורום הזה והמליון שאלות שלי והסבלנות של הבנות הצלחתי ליצור בעצמי כמה יצירות שמפארות כעת את ביתי. ואת יודעת מה? יופי לך שמצאת לך דרך להוציא את החרפון של תחילת השבוע כך ולא כמוני שכל היום רק בולסת כאילו מחר יש רעב בארץ. הילה (לוקחת עוד ביס מהעוגה)

hoggle

New member
אנחנו מחייכים אל העולם!

ובתיאבון נו הוא כבר מחייך בחזרה?

אתי@

New member
הילה, גם אני די חדשה בתחום ולא

מכירה טכניקות שונות. בעיקר שואלת וקוראת, ובנתיים תורמת מעט מאוד. אני מאוד נהנית מהפורום, ומקבלת המון עזרה ומענה לכל שאלותי. לכן אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש ששאלותייך מטומטמות, תרגישי בנוח לשאול הכל, וכמו שאביבה אומרת הכי חשוב זה להתנסות
בהצלחה

אבל זו בדיוק הבעיה אתי.

כאשר אני קוראת הודעה של מנהלת הפורום דווקא שנפרדת לזמן מה מהפורום בגלל שהיא מאסה בשרשורי הענק על הסטפים מה אני צריכה לחשוב? שאין מקום לשאלות שלי.... כי אני מודה שאני קצת קשת הבנה. ולפעמים אני צריכה הסברים כמה וכמה פעמים (שוב.. לא השתתפתי בשרשורים של הסטפים) עד שאני אבין. ובסוף שאני מבינה זה יוצא לי נפלא... אני כבר מחכה למצלמה הדיגיטלית כדי שאוכל לחלוק אתכן את מה שהצלחתי ליצור.

hoggle

New member
בבקשה בבקשה בבקשה בואו לא נהפוך

את השרשור הזה מבדיחה קלילה למשהו אחר, טוב?

אתי@

New member
לא לזה היא התכוונה

היא התכוונה שכדאי לשאול פחות ולנסות יותר.

av_i_va

New member
צר לי שפיספסתן את הפואנטה../images/Emo140.gif

אני באמת לא רוצה להתחיל שוב עם כל הסיפור אולם לאור הביקורת שלכן, אני רק יכולה להצטערת שחלק מכן בכלל לא מבינות את הקודה המרכזית. לשאול שאלות זה הדבר הטבעי ביותר בפורום. כל שאלה שנשאלה - נענתה עד כה בסבלנות אין קץ - גם אם נשאלה 100 פעם.... וכך יהיה גם בעתיד. המשבר נוצר מסיבה שונה לחלוטין.

אוקיייי מקובל עלי.

לא התכוונתי להטיח ביקורת. בכל אופן אני מבטיחה לך חגיגית שלפני שאני אתחיל עם העבודה של הפיצוצים (אל דאגה... זה לא הולך לקרות בקרוב כי איין לי שמץ איך מתחילים עם זה בכלל) אני אקרא את כל השרשורים הענקיים ואת כל המאמרים בנושא ורק אם לא אבין משהו באמת אשאל. הולך? :))

lilachh

New member
הילה - חבל לקרוא את כל השרשור

הוא רק יבלבל אותך עוד יותר...תעייני במאמר ששבלולית סיכמה, תקראי את תוצאות הטסטים שאני עשיתי - זה כבר יסכם לך הכל בלי לבלבל

למעלה