קצת שקט פה היום, לא?

hoggle

New member
קצת שקט פה היום, לא?

בואו נתחיל להכניס פה פילפל - לילך, מה עושים עם סטפ 1?

lilachh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif - לא להעיר את המתים

hoggle

New member
אני חייבת - עוד הגיגים:

מה ביני לבין סטפ1? מה יקרה אם אני אשים סטפ 1 על בלון, אתן לו להתייבש ואז אמרח עליו סטפ 2 (בכיוון הנגדי, כמובן) ואפריח אותו לשמים? האם יווצרו עליו סדקים גם אם אף אחד לא יראה אותם? ושיטת הנר - מה יקרה אם במקום צבע אקרילי נמרח קטשופ? האם הדסקים יהיו טעימים?!

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

hoggle

New member
עוד....עוד....

אם נעשה פרה מדאס, האם היא תעשה מו? או שרק אם היא תהיה מגבס, צבועה בצבעי אנטיוכוס, ומלמעלה לכה על בסיס מים שהותזה ממרחק של 23 ס"מ בדיוק אחרי 4.29 ימי ייבוש?

Noga222

New member
מבינה......

איזה כיף לחזור מארוחת הצהריים (היי-טקית) להשתלשלות הזאת. העליתן חיוך....... ביום מגעיל כזה, תודה!!! מתבאסת שלא אהיה ביום שישי. כולכן תהפכו להיות חברות הכי טובות ורק אנחנו נשאר כאן גלמודות. סתם...... תהנו!!!!! נגה

hoggle

New member
למה יום מגעיל כזה?

מה קרה? (חוץ מהעובדה הקבועה שאנחנו עובדות בהיי-טק, אבל זה לא מבדיל את היום משאר הימים...

Noga222

New member
חדשות, חדשות...

העבודה, זה כבר לא מה שהיה, ולפי מה שאת כותבת, אנחנו באותה הסירה. אבל זה שולי. לא יודעת למה אולי כשיורים בילדים במיטתם, למרות שאני לא אמא רק דודה גאה, משפיע עליי... צר לי להרוס את המצב רוח.

אורלי99

New member
הי נגה מה זה לא באה???

כבר שאלתי מי צריך טרמפ בניחוש שאנחנו שכנות....

למעלה