קצת שאלות

Ferenheit

New member
הייתי אומר

מקרה קלאסי של הומו בארון, מלא תיעוב עצמי

Srulikg

Member
קצת שאלות

1. Hartford, The Whale. Now, Hartford, the Whale Hey, they only beat Vancouver oncemaybe twice in a lifetime. מישהו אומר עליהם שהם ניצחו את ונקובר רק פעמים ספורות בכל חייהם. זה כנראה שם של קבוצת הוקי, אבל השם הזה לא מסתדר לי. 2. כמה חבר'ה מדברים על שומר מפחיד שהם רוצים לעשות לו בעיות ואחד מהם אומר על השניים האחרים: לא חשבתי שאראה את היום שבו שני עושי צרות מכובדים, douse their drawers at the sight of a mall security guard. הם מתארים אותו שהוא אסר הרבה אנשים והרג כמה. 3. מישהו נתן לאחר מכות, וההוא שקיבל מכות אומר לחבריו: he beat a rain check into my stomach. רואים שהוא הרביץ לו רק עם האגרופים בבטן ובפרצוף, כולו פצוע, אז לא הבנתי איך המשמעות שהוא דחה את זה לאחר כך מתקשרת. 4.one good turn deserves another שכחתי את האמרה המדוייקת לזה 5. מישהו צוחק על אדם אחר שמשוויץ שהוא משיג בחורות. הוא אומר עליו: תסתכל על עצמך. אתה מסוג האנשים שמתחננים לסקס. I should know. we can smell our own וכולם צוחקים. 6. שניים מתווכחים על ההעדפות המיניות של אחד מהם. האחד שואל את השני אם הוא אוהב הומואים, והשני מגמגם ולא עונה בדיוק, אז השני אומר עליו: Textbook closet case. Self loather.

Boojie

New member
קצת תשובות:

2. מרטיבים בתחתונים למראה איש אבטחה. 5. נו, הוא אומר לו שגם הוא כזה, ולכן זה מאפשר לו לזהות. 6. נו, הוא אומר לו שהוא הומו בארון כמו בספרים, מלא שנאה עצמית. הכוונה היא שהוא נוטה להומוסקסואליות אבל לא מוכן להודות בזה בפני עצמו.

justmom

New member
כמה תשובות

1. אכן קבוצת הוקי, the Hartford Whalers, שכינוי החיבה שלה היה the Whale, פורקה ב-1999 והתפרסמה בלוזריות שלה. למה לינק לאתר הקורא להקמתה מחדש. 3. החטיף לו מכות שהיה חייב לו הרבה זמן. 4. לגמול טובה תחת טובה - תצטרך למצוא לזה משהו יותר סלנגי.

ramihann

New member
תשובות חלקיות

1. מצטער, לא מבין בהוקי. 2. "משתינים בתחתונים למראה מאבטח קניונים" (וואללה, זה אפילו חרוז). 3. "הוא תקע לי אגרופים בבטן גם למפרע (על חשבון העתיד)". 4. "מצווה גוררת מצווה". 5. "אני מבין בזה. אנחנו מזהים את 'כוחותינו' (אלה שדומים לנו) לפי הריח". 6. "הומו בהכחשה מהספרים. מתעב את עצמו".

למעלה