קצת ציטוטים....

=Wednesday=

New member
have it your way... ../images/Emo4.gif

בלעעע.... למה אני כותבת באנגלית?!

מלאכית16

New member
דראקו מתוק........ ../images/Emo110.gif

הוא ממש הקטנה של סנייפ בצורה ילדותית שכזו והוא גם לא לובש שחור אבל הוא חמוד....... ואני לא קראתי אף פיק עם דראקו!

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

אני כל הזמן מנסה להבין מה כבר אפשר למצוא בדראקו... הוא לא נחמד, לא חכם לא חתיך (!)(איך אתם כבר הסקתם שהוא חתיך בגלל שהוא בלונדיני עם עיניים אפורות?), הוא לא... כלום! טוב, הוא לא כלום חוץ מ... אידיוט... *נסקלת*

sarah

New member
I am whatever you say I ammmm

עכשיו ילדים-ספרו נא את השגיעות

תשובות:../images/Emo104.gif

כל מה שמוזכר בו דיגורי... חוץ מהמחשבה המרושעת הזאת של הארי בספר הרביעי... וגם צ´ו. התזמון הלא מאוד מוצלח שיש להארי איתה בנשף, זה שהיא כל כך נחמדה אליו בספר השלישי, וגם אסטרטגיית המשחק שלה לא רעה, אם כי יש מקום לשיפורים...
היה לי חלום רע

Dracos Love

New member
ניצלו"ש קטן...

*בורחת* בכל מקרה, הכנתי את זה בצייר זה עקום איי נואו

../images/Emo99.gif|רון|../images/Emo23.gif../images/Emo87.gif

*פותחת את הספרים*
"וואו," אמר רון. הוא ישב ובהה בהארי כמה דקות, ואז - כאילו תפש מה הוא עושה - שוב מיהר להסב את מבטו אל החלון.
אוזניו של רון נהיו ורודות. כנראה שחשב שאמר יותר מדי, כי הוא חזר להביט דרך החלון. (איזה חמוד!
)
"רוצים משהו מהגלה, חמודים?" הארי, שלא אכל אחורת בוקר, זינק מיד (האידיוט...), אבל האוזניים של רון הפכו שוב לורודות והוא מלמל שהביא איתו כריכים.
"זה לא באמת צפרדעים, נכון?" הוא התחיל להרגיש כאילו שום דבר כבר לא יפתיע אותו. "לא," אמר רון. "אבל תבדוק איזה קלף שמו לך, חסר לי אגריפס."
"לא יודע למה הוא כל-כך עצוב," אמר רון. "אם אני הייתי מביא קרפדה, הייתי מנסה לאבד אותה בהקדם האפשרי. אם כי אני הבאתי את סקאברס, אז אין לי זכות לדבר."
"לא אכפת לי באיזה בית ישימו אותי, העיקר לא איתה," (
)
"גריינג´ר, הרמיוני!" הרמיוני כמעט רצה אל השרפרף, ומשכה את המצנפת על ראשה בהתלהבות. "גריפינדור!" צעקה המצנפת. רון נאנח עמוקות.
...ואז היה תורו של רון. בינתיים הספיקו פניו לקבל גוון ירקרק (
) מרוב לחץ.
"אני יודע מי אתה!" אמר רון לפתע. " האחים שלי סיפרו לי עליך - אתה ניק-כמעט-בלי-ראש!"
עזוב, סקאברס! הוא לועס לי את הסדינים."
"אתם תרגישו כמו בבית," אמר האגריד, משחרר את פנג, שזינק הישר אל רון והחל מלקק את אוזניו. (אוווו... פנג לא היה קופץ ככה על מישהו שהוא לא נחמד... כלבים מבינים עם מי יש להם עסק רק ממבט ראשון.) טוב, כל זה רק משני פרקים בערך, ויש עוד המון, אם אני אכתוב בכל זה יקח שעות

Minerva

New member
GO GAL!!!

רון באמת מתוקי. רק קצת צעיר מידי... הקטע האהוב עלי של רון, זה שהוא אומר את המחשבות של הארי בPOA, ואומר: "YOU´RE BOTH MENTAL"- שולטטטטט!!!!!! כולם פה עצלנים בטירוף....

../images/Emo9.gif../images/Emo87.gif

רון צעיר מדי אולי בשבילך, אבל בשביל פיצפונת כמוני הוא לא...

מלאכית16

New member
רון רע../images/Emo70.gif ../images/Emo110.gif

"מה שזה לא יהיה אני מקווה שזה ממש כואב לו......" אני לא הייתי אוהבת אותו אחרי מה שהוא איחל לסנייפ!

אה, הבנתי...../images/Emo87.gif

אם לך היה מורה שמתייחס אליך כמו שסנייפ מתייחס להארי ורון אז לא היית מאחלת לו את זה? היית מאחלת לו חיים טובים ומאושרים ובלה בלה בלה? את יכולה לאהוב את סנייפ, אבל אל תצפי ממי שהוא מתייחס אליו בצורה מגעילה לאהוב אותו גמכן...

shloompi

New member
ציטוטים זה טוב- שונות

הציטוטים האהובים עלי :
מה שקרה בינך ובין קווירל במרתף הוא סוד כמוס . לכן , באופן טבעי , כולם יודעים על זה (דמבי)
איכס , מוכטה של טרול (הארי !!!)
יש לי סנדק , הוא היה החבר הכי טוב של אבא ואמא שלי. הוא רוצח מרושע , אבל הוא ברח מהכלא לקוסמים וירד למחתרת. הוא אוהב לשמור איתי על קשר ... לבדוק משלומי , אם טוב לי ... (הארי , לייק דא ?!)
אל תיתן למוגלגים לדכא אותך! (רון)
יהיה לי מאוד קשה להעמיד פנים שאני לומד במקום על שם הקודש מה שמו ( הארי , אתם רואים כאן מוטיב חוזר ?!)
אנחנו לא שולחים אנשים לאזקאבאן על ניפוח דודות! (קורנליוס פאדג´)
השנוז בידינו (פיבס) יש עוד , טוב , אני עוד מעט אכתוב אותם , כי כרגע אין לי כוח...

למעלה