קצת ציטוטים....

Minerva

New member
קצת ציטוטים....

מעולם לא הזיקו לאף אחד. נראה לי.
בכולופן, החלטתי שהגיע הזמן לטופיק ציטוטים- חשבתי על זה כבר די מזמן, וזה אפילו התאים לחג-האהבה, אבל עד כה לא היה לי כוח...
טוב, שכל אחד יבחר דמות (או דמויות) שהוא אוהב, ויצטט את הקטעים שלמעשה גרמו לו לאהוב את הדמות הזאת... דברים שהוא\היא עצמו אמר\ה, דברים שאחרים אמרו עליו\עליה, מעשים... וכו´. *צחוק ערמומי* כן, יש לי מניע נסתר, מעניין אותי לראות איזה ציטוטים תשימו על דראקו... או, אולי בעצם אין בו שום דבר אהוב?! *נסקלת* וכל מה שטוב בו הגיע מפאנפיקשנס?! *נסקלת עוד קצת*. בסדר, בסדר, אני מתחילה. רררררמוס ג´יי לופין!!! *פותחת את POA*
"הזר היה לבוש בגלימת קוסמים מרופטת במיוחד... הוא נראה חולה ומותש. למרות שהיה די צעיר, כמה שיערות שיבה בצבצו בשיערו החום."
"רון עמד להקשיב לה כשלפתע הפרופסור לופין נע במקומו. הם הביטו בו בדאגה, אבל הוא רק הפנה את ראשו לצד השני, בפה פתוח, והמשיך לישון".
"אני מניח שהו באמת רק ישן... כלומר- הוא לא מת, נכון?"
"הפרופסור לופין שבר טבלה גדולה של שוקולד..."
"והוא אמר: ´אף אחד מאיתנו לא מסתיר את סיריוס בלק מתחת לגלימה שלו. לך´"
"סוף סוף יש לנו מורה לDADA שמבין משהו ברפואה..."
"LOONY LOOPY LUPIN...."
" בעצמה של כדור אקדח זינק גוש המסטיק מתוך חור המנעול היישר אל תוך נחירו השמאלי של פיבס..."
"הפרוסור לופין זקף גבה"
"דווקא קיוויתי שנוויל יסיע לי...ואני בטוח שהוא יעשה זאת היטב."
"´הם הבחינו בכדור לבן-כסוף´... ´מעניין למה פרופסור לופין מפחד מכדורי בדולח?´"
"חמש נקודות לגריפינדור... עשר לנוויל... וחמש להרמיוני והארי."
"´אני מבין,´ אמר לופין ונראה מהורהר. ´נו, נו... זה מרשים מאד.´ ´... ניתן להסיק מזה שמה שמפחיד אותך יותר מכל הוא- הפחד עצמו. נבון מאד, הארי´".
"´אה, סוורוס,´ אמר לופין בחיוך נעים... ´ פרופסור סנייפ הואיל בטובו להכין בשבילי שיקוי´"- אני חולה על הניגוד הזה בניהם- לופין כזה צ´ירפול וסוורוס כזה קודר...
סנייפ: "היום אלמד אתכם על... ... אנשי זאב|סגדש|"
"אני לא מתיימר להיות מומחה להרחקת סוהרסנים... ההפך הוא הנכון."
"´שמעת את ג´יימס?´ שאל לופין בקול מוזר.
הארי: "´אם הכרת את אבא שלי, בטח גם הכרת את סיריוס בלק...´ לופין הסתובב במהירות. ´איך עלה בדעתך הרעיון הזה?´ הוא שאל בקול חד. ... ´כן, הכרתי אותו... או לפחות חשבתי שאני מכיר...´"
טוווווב, זה ארוך מכפי שחשבתי...
, המשך יבוווווא!!!!!!! (אני הולכת לאכול משהו...). אה ובקרוב גם: דמבוס, מקגונגל ו... סוורוס!

האמת היא שאני לא חושבת ../images/Emo57.gif

שאני אצליח לעשות את זה... אני אוהבת כל משפט שרון מוציא מהפה החל מפרק חמש של הספר הראשון. תתחילו לקרוא. אני יכולה להביא ציטוטים מאל תתגרה בדרקון ישן שגרמו לי לאהוב את דראקו. אני בכלל לא אהבתי אותו בגלל קסנדרה קלייר... רק בגלל שהתחלתי לכתוב עליו. אני אעשה את זה כי אין לי שום דבר יותר טוב לעשות וכי קצת קשה להביא ציטוטים שגרמו לי לאהוב את סייאורן, מה גם שהוא לא מהספרים ^_^. |רון| (אני בוגדת...). "אני הרבה יותר טוב ממנו, כל זה מגיע לי, לא לו". |רון| "ולהודיע לכם שאם לא תרקדו סטפס באמצע השיעור של סנייפ בשבוע הבא אני עלול לשכוח שאני אמור לשמור סוד" טוב... זה רק משלושת הפרקים הראשונים ומקריאה מרפרפת כי אני פשוט לא מצליחה למצוא את כל הציטוטים שלו שאני אוהבת משם.... הוא פשוט מתנהג כל כך כמוני שם ובגלל זה אני אוהבת אותו.... טוב נו, זו בחירה שלי איך הו יתנהג. הו וול... מאיה ונטע: סיימתי לערוך את העריכה של נטע לפרק הראשון של המיסלטוויט! הורי הורי! שישו ושמחו!

N a a t z

New member
תשלחי לי,../images/Emo181.gif

ואני אערוך את זה שוב, או משהו כזה. או סתם אקרא...
|סייאורן| "את לא יודעת אפילו את זה
|סייאורן| "אל... אל תבכי..." |סייאורן| "מיי- מיילינג!" |סייאורן| "סאאאאאאאאאקווווווווווווררררררההההה!!!!!!!!!!!!!!!!" |סייאורן| "אני בטוח שתמצאי אותו... יום אחד." |סייאורן| "תקוע... בגוף הזה?! בגוף של החיה הממולאת הזו?!" |סייאורן| "אוי, מיילינג, אמרתי לך לא לקפוץ עלי!" |סייאורן| טומויו: "הוא עוזב... להונג-קונג!" |סייאורן| "אני יכול להרגיש... קלפי הקלואו..." |סייאורן| "חכי שנייה." {בא מצ´וט-טו. תרגום מילולי זה "רגע". "חכה/י רגע"} |סייאורן| אז זה השרביט הנועל. אבל את באמת לא יודעת כלום." |סייאורן| "זה... קרברוס? האריה הבלתי מנוצח?" ... "זה חיה ממולאת?" {סטאפד אנימל} |סייאורן| סאקורה: "אני בטוחה שיהיה בסדר! זה רק עד מחר! אתה יכול להיות סבלני!" סייאורן: "אבל את בטוחה שהוא יכול?..." |סייאורן| "אז אנחנו היחידים ששמים לב שהזמן נשאר." |סייאורן| {ליואה} "איפה היא?!" |סייאורן| "אתה!" |סייאורן| יוקיטו: "אתה רוצה אולי ניקומן?" *מסמיק* לא חסרים...

../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif

סייאורן שולט! אנד היס מיין! מיי פרשיוס! ואל תשכחי, העובדה שקרו תמיד קורא לו "בראט" והמבטים המרושעים *נמסה*. אז מה אם הוא בן אחת עשרה? הוא שולט!

LuNaTiC

New member
אוי, אוי! בנות!!!

בדיוק אתמול ראיתי את פרק 8 של סאקורה, אחד מתוך הארבעה שיש לי... וחלק מהציטוטים הם משם... נטע, תגידי, יש לך את זה באנגלית או יפנית?... בטח יפנית, אחרת לא היית קוראת לו סייאורן?...

N a a t z

New member
ומהמאנגה:../images/Emo181.gif

|סייאורן| סייאורן: "למה הוא תמיד נמצא אצלך?!" סאקורה: "הוא חבר של אח שלי!" |סייאורן| "הוא... הוא מה
" |סייאורן| טומויו: "קרב על אהבה מוציא מהם את הטוב ביותר!" |סייאורן| טויה: "אוי, אתה!" |סייאורן| סאקורה: "אתה גר לבד?" סייאורן: *מהנהן* ועוד...

Minerva

New member
טוב, חזרתי!!!

*שוב פותחת את הספר*
*הארי אומר שנשיקת סוהרסן מגיעה לבלק* "´אתה חושב כך?´ שאל לופין בעדינות. ´אתה באמת חושב שלמישהו מגיע טיפול שכזה?´"
"´וגם הפטרונוס הזה היה מרשים,´ אמר קול באוזנו של הארי. הארי התכל וראה את פרופסור לופין, שנראה נרעש ונרגש". - זה תרגום זוועתי מ"SHAKEN AND PLEASED- שזה הרבה יותר שקסי...
"´מלא בקסם אפל?... אתה באמת סבור כך, סוורוס? לי זה נראה כמו גליון קלף שמטיח עלבונות בכל מי שמנסה לקרוא בו. ילדותי, ללא ספק, אבל מסוכן?..."
אוקיי, כל הנאום הזה גורם ללב שלי להסדק: "´אל תצפה ממני לשקר בשבילך שוב.... אני לא מצליח לגרום לך להתייחס ברצינות לעניין של סיריוס בלק, אבל חשבתי שמה ששמעת בכל פעם שהסוהרסנים התקרבו אליך השפיע עליך באופן עמוק יותר. הוריך הקריבו את חייהם כדי שאתה תשאר בחיים, הארי. וכך אתה גומל להם תודה- מהמר על ההקרבה שלהם עבור שקית של טריקים זולים.´ הוא הלך, והשאיר את הארי בתחושה קשה יותר משחש בשלב כלשהו במשרדו של סנייפ."
"לופין הוריד את שרביטו. שנייה אח"כ הוא ניגש לצידו של בלק, תפס בידו, משך אותו על רגליו כך שקרוקשנקס נפל על הרצפה, וחיבק את בלק כמו אח"- אאאאה! אני לא יכולה, זה הכי מרגש בעוללללם!!!
"בד"כ את מדייקת יותר, הרמיוני... הפעם, אני חושש, קלעת רק בניחוש אחד משלושה"
"´כמה פעמים שאני ראיתי את ג´יימס נעלם מתחתיה...´ אמר לופין ונופך בידו בקוצר רוח."
"´זכותם-לדעת-הכל´, התנשף לופין, בעודו מתאמץ לרסן את בלק..."
"´למה לא?´ שאל לופין בקול רגוע, כאילו הם נמצאים בשיעור, והרמיוני פשוט איתרה בעיה..."
""הוא הסיט את שיערו המאפיר מעיניו.... ´לוליי הייתי ננשך... ולוליי הייתי כה עקשן...´"
"הוא נראה מפוכח ויגע"
"אך מלבד ההפיכה למפלצת זאת היתה התקופה המאושרת בחיי..."
"פניו של ךופין קפאו, ובקולו נשמעה נימה של תיעוב עצמי" (אאאההה!!! מווושלם!!! הוא כזה מיוסר!!!).
"´פרופסור (עדיין בצריף המצווח)... מותר לי- מותר לי לשאול משהו?´ ´בהחלט, הרמיוני,´ אמר לופין באדיבות."
"נשמעה נהימה מצמררת. ראשו של לופין התחיל להתארך..."
"´אתה לא עוזב בגלל זה!´ אמר הארי. לופין חייך חיוך עגום."
"´וגם...´ הוא היסס, והושיט לו את מפת הקונדסאים."
טוב, אני לא מוצאת את הקטע, אבל זה משהו כמו: "קרן שמש חורפית חצתה את הכיתה ואירה את..."- לא זורכת! *מקלללת*, את שיערו המאפיר ואת הקמטים בפניו הצעירות- משהו כזה...
. ועכשיו- נכון שהוא מושלם?!?!?!

lupin girl

New member
את שואלת אם הוא מושלם?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

את שואלת אם אני מסכימה איתך שהוא מושלם? אולי את שואלת את כל שאר הפורום ...אבל אותי? דה שהוא מושלם! ברור שהוא מושלם! איך אפשר לחשוב אחרת? (אולי במקרה של הילה...אבל גם אז...) הוא ה- מושלם! (באנגלית זה נשמע יותר טוב)המושלם ביותר שיש! *מתנהגת כאילו הוא האלמנט החמישי* אין מושלם יותר ממנו.... ונראה לי שהכנסת את כל הציטוטים...הטובים... ושוב....הוא ה-מושלם!

Minerva

New member
תתפלאו...

אבל די התקמצנתי בציטוטים... התאפקתי נורא לשלא לצטט עוד...

lupin girl

New member
למה? ../images/Emo41.gif

למה כולם שואלים אותי היום למה? ואם אני לא יודעת את התשובה? ובפעם הזאת...ממש לא לשם שינוי...שכחתי למה! אין לי זיכרון כל כך טוב... בזמן אחרון...(תשאלו את טליה)

למעלה