קצת ציטוטים....
מעולם לא הזיקו לאף אחד. נראה לי.
בכולופן, החלטתי שהגיע הזמן לטופיק ציטוטים- חשבתי על זה כבר די מזמן, וזה אפילו התאים לחג-האהבה, אבל עד כה לא היה לי כוח...
טוב, שכל אחד יבחר דמות (או דמויות) שהוא אוהב, ויצטט את הקטעים שלמעשה גרמו לו לאהוב את הדמות הזאת... דברים שהוא\היא עצמו אמר\ה, דברים שאחרים אמרו עליו\עליה, מעשים... וכו´. *צחוק ערמומי* כן, יש לי מניע נסתר, מעניין אותי לראות איזה ציטוטים תשימו על דראקו... או, אולי בעצם אין בו שום דבר אהוב?! *נסקלת* וכל מה שטוב בו הגיע מפאנפיקשנס?! *נסקלת עוד קצת*. בסדר, בסדר, אני מתחילה. רררררמוס ג´יי לופין!!! *פותחת את POA*
"הזר היה לבוש בגלימת קוסמים מרופטת במיוחד... הוא נראה חולה ומותש. למרות שהיה די צעיר, כמה שיערות שיבה בצבצו בשיערו החום."
"רון עמד להקשיב לה כשלפתע הפרופסור לופין נע במקומו. הם הביטו בו בדאגה, אבל הוא רק הפנה את ראשו לצד השני, בפה פתוח, והמשיך לישון".
"אני מניח שהו באמת רק ישן... כלומר- הוא לא מת, נכון?"
"הפרופסור לופין שבר טבלה גדולה של שוקולד..."
"והוא אמר: ´אף אחד מאיתנו לא מסתיר את סיריוס בלק מתחת לגלימה שלו. לך´"
"סוף סוף יש לנו מורה לDADA שמבין משהו ברפואה..."
"LOONY LOOPY LUPIN...."
" בעצמה של כדור אקדח זינק גוש המסטיק מתוך חור המנעול היישר אל תוך נחירו השמאלי של פיבס..."
"הפרוסור לופין זקף גבה"
"דווקא קיוויתי שנוויל יסיע לי...ואני בטוח שהוא יעשה זאת היטב."
"´הם הבחינו בכדור לבן-כסוף´... ´מעניין למה פרופסור לופין מפחד מכדורי בדולח?´"
"חמש נקודות לגריפינדור... עשר לנוויל... וחמש להרמיוני והארי."
"´אני מבין,´ אמר לופין ונראה מהורהר. ´נו, נו... זה מרשים מאד.´ ´... ניתן להסיק מזה שמה שמפחיד אותך יותר מכל הוא- הפחד עצמו. נבון מאד, הארי´".
"´אה, סוורוס,´ אמר לופין בחיוך נעים... ´ פרופסור סנייפ הואיל בטובו להכין בשבילי שיקוי´"- אני חולה על הניגוד הזה בניהם- לופין כזה צ´ירפול וסוורוס כזה קודר...
סנייפ: "היום אלמד אתכם על... ... אנשי זאב|סגדש|"
"אני לא מתיימר להיות מומחה להרחקת סוהרסנים... ההפך הוא הנכון."
"´שמעת את ג´יימס?´ שאל לופין בקול מוזר.
הארי: "´אם הכרת את אבא שלי, בטח גם הכרת את סיריוס בלק...´ לופין הסתובב במהירות. ´איך עלה בדעתך הרעיון הזה?´ הוא שאל בקול חד. ... ´כן, הכרתי אותו... או לפחות חשבתי שאני מכיר...´"
טוווווב, זה ארוך מכפי שחשבתי...
, המשך יבוווווא!!!!!!! (אני הולכת לאכול משהו...). אה ובקרוב גם: דמבוס, מקגונגל ו... סוורוס!
מעולם לא הזיקו לאף אחד. נראה לי.