קצת פורקת מה-

קצת פורקת מה-../images/Emo23.gif

מדהים, מדהים כמה אנשים שאמורים להיות היקרים לך ביותר, לא שמים לב לאיך שהם מתנהגים ומתנהלים, ולא מבינים שהם רק מרחיקים אותך. כל ביקור אצל ההורים שלי רק גורם לי לרצות להתרחק עוד ועוד מהם. כל ביקור זה אומר מריבות שלא נפסקות, כל ביקור זה אומר שכל דבר שאומרים הופך להיות טריגר למלחמת עולם. עוד לא הייתה ארוחה או מפגש איתם שלא כלל מריבות וצעקות בין ההורים שלי. ביקור אצלם הפך לעינוי
ותאמינו לי שהפחתתי ביקורים, גם מבחינת כמות הביקורים, ובמיוחד ברמת הארוחות המשפחתיות-ממש מינימום, פעם בחודש-חודש וחצי. וכל ביקור שם אני יוצאת כבויה לגמרי, בלי אנרגיות. נשבר לי, פשוט נשבר לי. והפחד הכי גדול של זה להיות כמוהם.

שירשולי

New member
אז אל היתיי כמוהם..

תהייה אחרת תלמדי אייך לא להיות ,תגידי לעצמך ,שאת באה לשם ,כדיי לכבד אותם בלבד. אל תיתני לזה לשבור אותך ומה עם ההורים האם הם רבים עד למצב של [להיתגרש וגמרנו] או שזה משהוא חולף??? בכל מקרה קבלי

פרפרי אהבה יקרה

כמה מוכרת לי הסיטואציה הז לי שווה הבריאות הריגשית ולכן הולכת רק שיש סיבה לא מעבר לכך

התרחקתי, מגיעה פחות ובטח ובטח פחות לארוחות-

אבל אי אפשר לא לבוא בכלל, ולא משנה כמה מדברת איתם בסוף זה מגיע למריבות הלא נעימות האלה.

הם רבים כי הם אוהבים לריב ../images/Emo88.gif

זה הקטע שלהם, מאז שזוכרת את עצמי. לצערי-זה לא הגיע לגירושים, למרות שהיה צריך להגיע ממזמן. בגיל 12 בבת מצווה שלי ביקשתי בקשה אחת כשכיביתי את הנרות-שרק יתגרשו ושיפסיקו כל המריבות האלה. זה לא קרה , למעשה-הכל מאז התגבר. הכל סובב סביב זה שאבא שלי לא עוזר לאמא שלי ולכן הצטבר אצלה המון כעס על זה שהיא עושה הכל, והכל יוצא אצלה בצעקות והוא ממורמר בגלל זה ומה שיוצא זה חגיגה של מריבות
תודה על החיבוק

chenby

New member
תשלחי

את אמא שלך לסדנת מהות בהומניקיישן 5 ימים יסדרו לה את הקופסא :) (זה מדהים, עברתי את זה בעצמי וגם אמא שלי)

rotemk10

New member
מזדהה איתך כל כך..

הבעיה אצלי שאני עדיין גרה בבית אז הפתרון הוא שאני פשוט לא מדברת איתם.. בכלל! \= נראה לי שכשאעזוב... יהיה הרבה יותר גרוע ואולי אפילו ננתק קשר עצוב כל כך... :(

כשגרתי איתם מי שסיפרתי לו על המצב, חשב שאני

סתם מגזימה, ביקור אחד אצלם מספיק כדי לראות את המצב-הם כבר לא מסתפקים בלריב אחד עם השני לבד אלא הכל נעשה כבר הצגה אחת גדולה, וזה מה שכל כך עצוב לי.

chenby

New member
קורה לכולנו

אני עד לא מזמן גם הייתי שותפה בעסק עם ההורים - וזו היתה אכילת ראש מטורפת - שרק חצי שנה שלי בסן דייגו יכלה לאזן את העניין. מה אני אגיד לך, בסוף זה עובר.. וכן אם אין ברירה - בשביל לשמור על השפיות שלך, תפחיתי ביקורים... תמשיכי להתמקד בשמחה שלך ובדברים שאת יוצרת לעצמך - האחריות להפסיק את הצעקות - היא רק שלהם. יכול להיות שזה מה שמחזיק אותם כרגע, אולי לזה הם רגילים ולא זוכרים משהו אחר, אבל שוב - זה העסק שלהם, כלומר- האחריות שלהם למצוא פתרון. ואת תישארי בנעימות שלך, וכשאת שם - ומתחילות צעקות, תמצאי איזה מקום שבו תוכלי לשמור על הנעימות הזו גם בזמן הצעקות - אולי תגידי לעצמך - זו הדרך שהם יודעים לבטא אהבה אחד לשנייה כרגע, זה מה שהם יכולים כרגע, זה לא בשליטתם, כלומר - תחמלי עליהם בזמן שהם צועקים - תנטרלי את הטון ואת המילים - מהרגשות שלך. שימי את עצמך מהצד אובייקטיבית ותשימי לב שזו רק דרך התבטאות אחד של השניה - וזה מה שהם יודעים כרגע.. מבטיחה לך שכשאת תשחררי את זה אצלך (כשתתיידדי עם המצב הזה) פתאום זה ישתנה.. איכשהו הדברים קורים ככה. לא יודעת להסביר איך.. מודה ועוזב ירוחם.. קרה לי בסן דייגו שגרתי בבית עם כמה שותפים ערסים - שהיו אמורים להשאר איתי לקריסמס. במקום לתת להם להציק לי - אמרתי לעצמי כל הזמן בחיוך - הם עוזבים , הם עוזבים (הם לא היו אמורים לעזוב) ואז טסתי לאיזה כנס ביוטה ל 3 ימים, וכשחזרתי - הם עזבו.. כל אחד מסיבותיו הוא - והיו שם דיירים חדשים.. ומאז כל פעם שיש מישהו שלא בא לי טוב, אני מחייכת ואומרת - הוא עוזב הוא עוזב- וזה תמיד עובד- קרה גם עם אחמשים בעבודה שלא התחשק לי עליהם.. :) אולי תגידי - הם משלימים הם משלימים.. מי יודע אולי זה יצליח.. :)

chenby

New member
בכיף

המשפט שמנחה אותי כל הזמן - הדבר הכי חשוב- שארגיש טוב.

tailka

New member
אולי

אם תפחדי להיות כמוהם דפקא כן תהיי כמוהם ??? כאילו ברמת התכל'ס הורים זה כמו הקטנים ... לפחות ההורים שלי ... כשהם בטוחים שאת בטוחה הם יורדים לך מהוריד ... לא לגמרי .. חוץ ממתי שהם מתים.... ואז הורדים מתרחבים מרוב זה שאפחד לא יושב עליהם.... אז נגיד שתהיי בטוחה בעצמך תהיי כמוך תחיי את החיים שלך תהי מקסימה לפחות כמו שאת פה .... אולי יהיה לוריד שלך טיפה יותר מקום? חוצמזה שאולי שווה להתכוננן לזה כמו שמתכוננים לשיחה עם אימא רגישה במיוחד (קיבלתי בראש על זה שאמרתי הורים בעיתיים....) מכינים תשובות מראש ... ויודעים שחלק מהם האימא הרגישה תקבל וחלק הם לא .... ותקחי בחשבון שאולי תצטרכי לחזור על עצמך ... ומשום מה עם אנשים קרובים זה קשה יותר..... ולסיום
מחר אני הולכת להיות קרציה בלימודים צריך לקום בשש והלילה רק התחיל ........ ככה זה שאני מסטולה מאירובי.............

לנושנוש

New member
קראתי את הפוסט עוד ביום שפיסמת אותו........

ואין לי כל כך מה להגיד(הכוונה הרבה בנוסף למה שכבר נאמר). יש שיטות לעזור לך במה שלמדתי........ יש עוד שיטות בטיפולים אלטרנטיביים. אני לא בטוחה אם את תחפשי אותם , כי את לא נישמעת מאוד אלטרנטיבית...
. אני מציעה להעזר בעבודה של בייון קייטי שהיא פשוטה אפשר לעשות בצורה עצמאית. חוץ מזה

למעלה