קצת עצוב------

קצת עצוב------

אני קוראת את ההודעות פה ואני מתעצבת גם על אייך שאתן מרגישות ויותר על אייך שאני כבר הפסקתי להרגיש. אייך אמא שלכן במקום גבוהה כל כך למעלה אצלכן ואצלי היא לא ואפילו לא באשמתי.זה כל כך לא הוגן אני אמורה לתת לה הרבה יותר ממה שהיא מקבלת ואין לי אפשרות. מרוב עומס בחיים שלי זה הגיע למצב שאמא שלי קצת נימצאת בצד או במקרה הטוב באמצע והדבר שיותר מעצבן שהרבה ממה שעבר עלי בחיים קשור איכשהו אליה. אני מנסה להיזכר ברגעים יותר טובים וזה אבסורד!אני צריכה לזכור, לא לנסות ואני לא זוכרת כלום! היא היתה מדברת איתי שעות אבל רק כדי שאני אהיה "מוכנה" לחיים,ממש!לבסוף למדתי הכל לבד ובדרך הכי כואבת שאפשר לתאר ודווקא על מה שחשוב בחיים היא אף פעם לא דיברה כמו על אהבה אייך היא אמורה להיות,אז גדלתי לתוך הבנה שאיך שהוא אהב אותי זאת בטח היתה אהבה.הוא היה היחיד שבכלל התייחס אלי כאל ילדה (חולני משהו אבל ואני אומרת את זה מתוך בושה גמורה והשפלה שאתן בכלל לא יכולות להבין,אבל זאת האמת) היא גם היתה מיושנת בדעות שלה אז על יחסי מין בכלל לא היה על מה לדבר,אבל לא נורא היה לי מודל לחיקוי גם ככה ! וכן זה גם מכעיס ולא רק מעציב כי אם היא היתה טורחת קצת יותר אולי התפיסה שלי לא היתה מעוותת כל כך בכל מה שקשור לרגשות!כי כרגע אין לי בכלל אני פועלת רק מהשכל והרגש שלי מנותק לחלוטין מקיומי.....די !!!!!!!!ניפגעתי מספיק וכאבתי יותר מידי אני לא חושבת שיש הרבה אנשים שחוו מ"ס כל כך גדול של אובדנים ומוות וכאב ואהבה??????אין לה מקום בחיים שלי.גם ככה לפי העבר אם לשפוט כולם אוהבים אותי בדיוק אותו הדבר אבל בדיוק! אני חיה בשליטה כמעט מושלמת כל המעשים שלי מדודים עד לפרט הקטן (כן, חרא חיים) אבל אין ממש ברירה,לא ממש ניהנת מהחיים האלו ,כי מי שצריך באופן מתמיד להתמודד איתם נימנע ממנו להנות מהם. ואני יודעת שאני לא יכולה להאשים אותה ולכעוס עליה אז אני כועסת על עצמי כי זה קשה לי מידי לכעוס עליה היא אמא שלי.... הלוואי ויכולתי להיות רק ילדה קטנה לרגע ולקבל ממנה חיבוק . כל כך קשה לי עכשיו אני מרגישה שהכל סוגר עלי .לא יכולה לעצום עיינים .אין לי אוויר .השדים באים בלילה........

אשבל1

New member
שולחת לך ../images/Emo201.gif

כמו שכבר אמרתי אני חושבת שזה נהדר שאת פורקת את הדברים בכתב ומקווה שזה מביא איזו הקלה.. מעבר לכך מקווה שהטיפול יעזור לך לראות את החיים יפים יותר.....

efratushb

New member
שמש יקירה...

גם ברגש שלי משהו השתבש מאז שהיא הלכה אבל כל פעם כשאני קוראת אותך את מעירה אצלי את הדבר הרדום הזה. אני לא בוכה כי מאז שהיא הלכה אני ככה, לא בוכה , אבל מלקרא אותך יש לי פרפרים בבטן ואני מתחברת בצורה זו או אחרת ולהבדיל אלפי הבדלות. אבל משהו בתוכי בכל זאת מתחבר. את מצליחה לגעת במקום הכי רגיש... גם אצלי אמא שלי לא נמצאת בפיסגת המחשבות משום מה ורק כאן בפורום הבנתי שגם זה בסדר אני חשבתי שמשהו אצלי לא נורמלי אבל פה הבנתי שהכל נורמלי וכל אחד חווה את האובדן בצורה זו או אחרת... הכל מותר פה.... הרבה פעמים הייתי שואלת את המטפלת שלי מתי כבר יפןל לי האסימון ואני אבין שהיא איננה ושאתחיל לבכות ולמה לא קשה לי והיא ענתה לי שככל הניראה זה לא יקרה כי ככה אני מתמודדת אז את לא היחידה שמרגישה ככה ולא משנה מה הסיבות. ודבר נוסף אני חושבת שגם אותי היא לא לימדה הרבה את הרוב מסתבר למדתי בעצמי למרות שהיא הייתה מאוד פתוחה ומאוד לירלית אבל משהו אצלי כניראה לא היה מספיק פתוח וחברי איתה... עצוב ... עצוב מאוד... ועכשיו אני מכינה כל מיני דברים לחד ובין לבין אני פה.... ובדיוק יש לי על הגז את החרוסת שהיא הייתה מכינה ממממ טעים אבל גם עצוב שאני מארחת את כולם חמי וחמתי ואבא שלי ואחותי והיא.... לא תהיה פה.... עצוב אבל אני לא בוכה...

וואי חרוסת

ועוד בייתית יש לי כבר את הטעם ........ איזו השקעה כל הכבוד!!!!!!!!!!! גם אני לא בוכה על כלום ,רגש זה לא הצד החזק שלי..... אבל אני מדממת מבפנים וכואבת מבפנים ...איפה שאף אחד לא רואה ושומע ככה אין לא אחד יכולת לפגוע בי ! וחוץ מזה לא רוצה שירחמו עלי לפחות לא מי שסביבי !שונאת את זה כשהייתי צריכה לא היה מי שירחם עכשיו אני פשוט כועסת שמרחמים בדיוק בגלל זה אני בכלל לא מדברת על מה שעברתי בחיים ...לא רוצה להיות החצי נחמה של אף אחד! ואפרת ---אני יודעת כמה עצוב לחגוג בלי אמא אבל תאמיני לי היא שם !הנוכחות שלה, אהבה שלה, החיבור שהיא יצרה בינכם זה הכל היא ...ואתם מקבלים אותה ביופי הכי גדול .....שיהיה לך חג שמח מתוקה.....

efratushb

New member
שמש...

החרוסת זה מתכון של אמא... מוכנה לשלוח לך... סוף הדרך.. תודה על התגובות החמות שלך את מקסימה. מאיפה הכל לתמוך באחרים.... למרות מה שעברת... ו... חג שמח גם לך...

באמת???תישלחי לי?

יא איזו מתוקה אני אפילו אבוא לקחת! סתם צוחקת אבל באמת תודה לך! בדיוק בגלל מה שעברתי ולמרות מה שעברתי יש לי את הכח לתמוך באחרים...

efratushb

New member
ביקשת? קיבלת!

מגרדים בפומפיה 4 או 5 תפוחים (לא משנה איזה סוג), מכניסים לסיר קטן ( בלי שמן ) עם כוס יין אדום מתוק. מבשלים על אש קטנה עד שמתאדים כל הנוזלים וגרדת התפוח רכה רכה. מוסיפים לתוך הסיר חצי קופסא בערך של ממרח תמרים ומערבבים עד שניהיית עיסה אחת אחידה. מפוררים אגוזים קצוץ אבל לא תחון קצוץ כמה שאפשר. ומערבבים... כשמתקרר מוכן...למרוח על מצה או לגלגל בעלה חסה(מרור מתוק חחחח) טעים סוף הדרך מומלץ מאוד בהצלחהההההההה

efratushb

New member
היי אחות שלי

מה נישמע מותק? מחכה לך מחר מוקדם. יצא שתי קופסאות של חרוסת... אז מחר לפני שכולם יגיעו נזלול אחת... חחח

efratushb

New member
אהההה... ועוד משהו...

גם אני אוהבת אותך.
(תבחרי ממי את רוצה לקבל נשיקה)

למעלה