קצת עצוב לי !

סוודרית

New member
קצת עצוב לי !

אני שוב היחידה עם תלונות אמיתיות ! חארות !!! שוב אני בתקופה של ירידה :( אוף ! <סווד יהיה טוב !, מעודדת את עצמי ! אם אין אני לי סווד לי> וואי וואי פתאום קלטתי שיש לי מלא תלונות אמאאאאאאאאאאאאאאא ! אין לי כח לרשום :/

קלישאה- אבל אחרי כל ירידה יש עלייה

אם זה יעודד אותך, אני בטוחה שלכולם יש תלונות אמיתיות, אבל כולנו מתעצלים לכתוב אותן... בכל אופן שולחת לך:
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
של ל'

סוודרית

New member
יש לי כח !

שונאת את פייסבוק ! (שש! אתה שם!) שונאת את חברה שלי (סי תרגעי זאת לא את!) שונאת את ימי ראשון יש לי פול עבודה ברמות שאני אפילו לא יודעת מה לעשות קודם יש לי צרבתתתתתתתתתתתתתתת בחיים לא הייתה ליייייייייייייייייייייי
וזה שורף ומציק וכואבבבבבבבב בעלת הבית הורידה לי את צ'ק שכר הדירה רק עכשיו ! הלוווווווווו עבר כבר ה 15 לחודש חתיכת זונה פרוצה מסריחה! שונאת להתווכח עם אנשים על רגשות שיש לך ! ר ג ש ו ת, אנשים! אי אפשר להתווכח על זה ! תחילת שנה עוד מעט ואני צריכה להתקשר ל2093875032845 לקוחות להודיע על עליית המחירים בגלל שערו הנמוך של הדולר! אני צריכה לעשות צבע בשיער ואין לי כח ללכת לעשות ! וואי וואי יש לי מלא עבודההההההההההההההה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ! בא לי לרצוח אות כולם ! את כ ו ל ם ! אני רוצה חו"ל ומידדדדדדדדדדדדדדד ! יש לי ע. סוודר שלא באה היום ותקעה אותי עם מלא עבודה שאני מקללת אותה בלי סוף מהבוקר ! סופ שנה אנשים לא קל לעבוד בסופ שנההההההההההההההההההההה לחץ לחץ לחץ לחץ לחץ לחץ אני הולכת לעשות עוד קעקוע סופ השבוע ולא מעניין אותי כלום ! כ ל ו ם ! הייתה תקופה יפה למה היא הולכת ודועכת? למה ? מה קרה? אסור כבר להיות מאושרים יותר מחודש בחיינו? אני הולכת להתעלף ! בחיי ! אין לי כח לכלום ! החורף הזה כוס אימו !
שלא תעזו לשים לי אייקון של חיבוק כי אני אנקום ! לא צריכה חיבוקים ! ס'אמו ! יש לי עוד מלא לרשום ! מ ל א ! <סווד חסרת סוגריים...

יצורה

New member
|אייקון של תנועה מגונה|

כי אמרת שאסור חיבוקים. עזבי אותך מלקוחות. תרצחי את כולם, ואז נצלי את ערכו הנמוך של הדולר כדי לברוח לארה"ב ולמצוא איזה סנטה קלאוס לשבת לו על הברכיים (לעזאזל, הוא אפילו לא חייב ללבוש את המדים של סנטה, העיקר שיראה טוב
)

Paranoid Eyes

New member
טוב!!

פייסבוק זה ממכר! ומכאן השנאה! חברה שלך?:) יש לך חברים חוץ ממני?
צרבת? תתאבדי. בעלת הבית? קחי אותה איתך ותתאבדו. תתקשרי וסתמי ת'פה! מחר תגזלי ממנה הפסקות! גם אני רוצה חו"ל? באה? קעקוע? יאללה אם את כ"כ רוצה, אני אעשה גם חע וזה אחלה חורף! וסתמי!

../images/Emo24.gif <זדייני>

תגידי, כל התלונות האלו אז מה פשר האופטימיות במסי??? אהה?? זו קארמה פשוט!! מגיע לך!! כל היום את אומרת כמה טוב לך ומדהים לך והבוס שלך מדהים והחיים שלך טובים... לא פלא שיש לך כל כך הרבה צרות!! והינה, רק בגלל שאני חברה כל כך טובה <<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>> קחי כמה סוגרים שאת רוצה! <מלאך. פשוט מלאך.>

לוקחת חזרה את החיבוק

ואת כל האייקונים חזרה!!! את יודעת שבאפריקה ילדים שאין להם אייקונים! כפוית טובה! לפחות תתרמי במקום לזרוק לפח...

למעלה